ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Με αυτή την ομάδα πάω έως το τέλος του κόσμου»

με-αυτή-την-ομάδα-πάω-έως-το-τέλος-του-279138

Μετά τη νίκη εναντίον της Ελβετίας (2-0), με την οποία η Πορτογαλία εξασφάλισε απευθείας πρόκριση για το Μουντιάλ της Ρωσίας, ο Φερνάντο Σάντος επέλεξε να μην θέσει στόχους για το Παγκόσμιο Κύπελλο, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, την ικανότητα των παικτών του.

«Με αυτή την ομάδα πάω έως το τέλος του κόσμου. Το Μουντιάλ; Πάντα μπαίνουμε σε κάθε γήπεδο με φιλοδοξία και θέληση να κερδίσουμε και αυτό θα κάνουμε. Ο στόχος μου τώρα είναι ο Νοέμβριος και τα φιλικά παιχνίδια. Αυτό είναι ένα συνεχές έργο αξιολόγησης για να επιλέξουμε τους 23 παίκτες. Θα προσπαθήσουμε να διαμορφώσουμε, όσο το δυνατόν περισσότερο ένα ομοιογενές σύνολο ώστε να μπορέσουμε να ανταγωνιστούμε στο Μουντιάλ», δήλωσε ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός προπονητής στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με την Ελβετία. Ο Φερνάντο Σάντος εξήρε επίσης τους Πορτογάλους φιλάθλους:
«Ο ύμνος στο τέλος του παιχνιδιού ήταν όμορφος. Αυτή η επικοινωνία είναι εξαιρετική. Θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε αυτή τη σχέση και να βασιστούμε στην υποστήριξη όλων των Πορτογάλων».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου