ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δύσκολες αναμετρήσεις αύριο για Ρήγα και Πύρασο

δύσκολες-αναμετρήσεις-αύριο-για-ρήγα-497053

Με στόχο να παραμείνουν αήττητοι και να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα των δύο πρώτων αγωνιστικών Ρήγας και Πύρασος θα αγωνιστούν αύριο (4 μ.μ) κόντρα σε ΑΟ Καρδίτσας και Απόλλων Λάρισας αντίστοιχα για την 3η αγωνιστική του Περιφερειακού Πρωταθλήματος.

Δύσκολη αποστολή

Μόνο δύσκολη μπορεί να χαρακτηριστεί η αποστολή του Ρήγα στην Καρδίτσα κόντρα στον πολύ δυνατό ΑΟΚ. Η ομάδα του Γιώργου Καραμίχαλου θα ταξιδέψει στην Καρδίτσα με στόχο να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο.

Σε αυτή την προσπάθεια οι Βελεστινιώτες θα στερηθούν των υπηρεσιών του Θανάση Μπάτη ο οποίος ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα και θα μείνει εκτός για περίπου 10 μέρες. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι για το αυριανό ντέρμπι με την ομάδα του Βάιου Καραγιάννη και θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να φύγουν από την Καρδίτσα με θετικό αποτέλεσμα.

Όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι της ομάδας, το αυριανό παιχνίδι θα είναι ένα κρας τεστ, καθώς θα μπορέσουν να δουν ποιες πραγματικά είναι οι δυνατότητες του Ρήγα απέναντι σε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο και ουσιαστικά μέχρι πού μπορεί να φτάσει η ομάδα.

Στην αποστολή θα συμπεριληφθούν όλοι οι παίκτες, οι οποίοι είναι οι: Τσουμπέκος, Κουρίτας, Κούσιας, Αλεξίου, Βουραζέρης, Γρούνας, Σκλαπάνης, Γούτσιος, Σπαθής, Φουρκιώτης, Προβιάς, Τσιαντής, Μπατσικώστας, Μπακάλης, Μόσιος, Μαυρίδης, Κουντούρης, Γεωργίου, Ζαχαράκης, Βογιατζής, Γάρος Δανηλόπουλος, Λαμπρογιώργος, Μιχολίτσης, Χατζής και Ντόντος.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Παπαγεεωργίου από την Άρτα με βοηθούς τους επίσης Αρτινούς Φαντή και Παππά.

Να «σπάσει το ρόδι» στην έδρα του

Μόνο τους τρεις βαθμούς της νίκης σκέφτονται στον Πύρασο για το αυριανό ματς κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας στη Ν. Αγχίαλο. Μετά την ισοπαλία στο πρώτο ματς έδρας την περασμένη αγωνιστική κόντρα στα Μετέωρα, η ομάδα του Λάκη Μπακάλη θέλει να πάρει το πρώτο εφετινό της τρίποντο τόσο στην έδρα της, όσο και γενικότερα στο πρωτάθλημα. Ο Βελεστινιώτης κόουτς καταστρώνει τα σχέδιά του χωρίς να υπολογίζει τους τραυματίες Στεφανή, Σπύρου και Ρουκά, ωστόσο μπορεί να υπολογίζει κανονικά στο Σπύρο Νούσια που επιστρέφει από την τιμωρία του αλλά και στον Αποστολίδη που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Κανονικά θα αγωνιστούν οι Αρσένος και Πετρίδης, με αποτέλεσμα ο κ. μπακάλης να έχει ακόμα περισσότερες λύσεις στα χέρια του. Όπως δήλωσε μάλιστα στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ: «Ο Απόλλων χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς είναι μια πολύ καλή ομάδα, ενισχυμένη σε σχέση με πέρυσι. Πάντως αν είμαστε εμείς σοβαροί δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα», δείχνοντας πως πιστεύει πολύ στην ομάδα του και στις δυνατότητες αυτής.

Αναλυτικά στην αποστολή του Πυράσου θα βρίσκονται οι: Στούκας, Τσιλίγγος, Αποστολίδης, Αρσένος, Γκάγκας, Πετρίδης, Π. Βούλγαρης, Ζαρίφης, Γεωργιάδης, Δανόπουλος, Ν. Μπασδάνης, Κ. Κίτσος, Τανάγιας, Κωνσταντάκος, Μπλότσικας, Μπούτλας, Κόκκας, Γκιγκιλασβίλι και Φασουράκης.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Μανουράς της Ένωσης Τρικάλων με βοηθούς τους Μανάση και Τσικρικά από την ίδια Ένωση.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου