ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φιλικό παιχνίδι για Ολυμπιακό Βόλου

φιλικό-παιχνίδι-για-ολυμπιακό-βόλου-497083

Φιλικό αγώνα με την ομάδα των Εσπερίδων δίνουν σήμερα οι παίκτριες του Ολυμπιακού Βόλου. Η σημερινή αναμέτρηση είναι και η πρώτη κόντρα σε ομάδα της Α1 για τα κορίτσια του Κώστα Ξενοκώστα, μιας και μέχρι σήμερα είχαν ξεκινήσει τις φιλικές αναμετρήσεις με ομάδες που θα αγωνίζονται στην Α2. Ως αντίπαλος με την παλιά της ομάδας θα τεθεί η Βουλγάρα Λυδία Μίλκοβα, η οποία και πέρυσι είχε αναδειχθεί ως η κορυφαία σέντερ της κατηγορίας. Στο σημερινό αγώνα θα δοκιμαστεί μια παίκτρια από τα Σκόπια και το μόνο που έχει γίνει γνωστό είναι ότι αγωνίζεται ως φόργουορντ, καλύπτοντας τις θέσεις 3 και 4. Πάντως οι ερυθρόλευκες προχώρησαν ήδη στην απόκτηση της Σκοπιανής Αννα Ταντουρόφσκα, η οποία αγωνίζεται στην θέση του άσσου και είχε θητεία στην Βίγκορ Σκοπίων. Πάντως οι απουσίες για την σημερινή αναμέτρηση θα είναι αρκετές, μιας και από την μία θα λείπει η Κατερίνα Γιαννούλη, η οποία έχει οστεϊκο οίδημα. Με πρόβλημα στο γόνατο θα απουσιάσει η Ραφαέλα Σουλτάνη, η οποία και θα προστατευθεί, ενώ με πρόβλημα στον ώμο θα απουσιάσει και η Αγγελική Θανασούλη. Από εκεί και πέρα στις απουσίες προσμετράτε και αυτή της Ελένης Δημητρέλια, μιας και έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Στον Αμπελώνα η Νίκη

Σε τουρνουά στον Αμπελώνα θα συμμετάσχει τόσο σήμερα, όσο και αύριο, η ομάδα της Νίκης Βόλου, με τους παίκτες του Γιώργου Ζαφειρούδη να κοντράρουν σήμερα Σάββατο την τοπική ομάδα. Εκτός από τους κυανόλευκους και την ομάδα του Αμπελώνα στο τουρνουά θα λάβουν μέρος επίσης η Χαλκηδόνα αλλά και ο Αίολος Τρικάλων, ο οποίος είναι ο μοναδικός σύλλογος της Β’ Εθνικής που θα λάβει μέρος, μιας και οι άλλες τρεις αγωνίζονται στην Γ’ Εθνική. Σήμερα θα γίνουν οι αναμετρήσεις Αμπελώνας-Νίκη Βόλου αλλά και Αίολος-Χαλκηδόνα, ενώ αύριο θα διεξαχθεί ο μικρός και ο μεγάλος τελικός. Με αφορμή την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Γ’ Εθνικής κατηγορίας την Κυριακή 17 Οκτωβρίου, το τμήμα μπάσκετ της Νίκης Βόλου διοργανώνει εκδήλωση στην οποία θα γίνει η παρουσίαση της φετινής ανδρικής ομάδας. Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης προσκαλεί τους φίλους του συλλόγου αλλά και όλους τους φίλους του αθλήματος να παραβρεθούν σε μια όμορφη βραδιά, αφιερωμένη στο Μαγνησιώτικο μπάσκετ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Οκτωβρίου ώρα 9:30 μ.μ. στο κέντρο «Η ΛΙΜΝΗ» στο Πολιτιστικό Άλσος του Δήμου Ν. Ιωνίας. Προσκλήσεις διατίθενται από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης, Μαιάνδρου 14, καθώς και από τα μέλη της διοικούσας επιτροπής μπάσκετ. Τιμή κάρτας 25 ευρώ – συμπεριλαμβάνονται πλήρες μενού, το κρασί, οι μπύρες και τα αναψυκτικά. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2421060320.

Στην Μεταμόρφωση ο Κατσούλας

Στην απόκτηση του Παναγιώτη Κατσούλα από τον Ιωνικό Νέας Φιλαδελφείας, ομάδας Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, προχώρησε χθες η ομάδα της Μεταμόρφωσης, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την ομάδα στις θέσεις των ψηλών. Ο Κατσούλας ο οποίος είναι σέντερ είναι 23 χρονών και έρχεται να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την ομάδα του στην φροντ λάιν, η οποία πάντως έχει στο στόχαστρο ακόμη δύο ψηλούς, τους Μπόγδανο και Ορνιθόπουλο. Πάντως το θέμα τους έχει παγώσει και εξελίξεις αναμένονται σύντομα. Παράλληλα οι κιτρινόμαυροι αύριο Κυριακή θα φιλοξενήσουν στο κλειστό γυμναστήριο του Αδαμόπουλου την ομάδα του Παλαμά σε φιλικό αγώνα που θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ. και στον οποίο ο τεχνικός Αντώνης Μυριντζής αναμένεται να δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα.

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου