ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πάνοπλος… για μια ακόμα έκπληξη

πάνοπλος-για-μια-ακόμα-έκπληξη-497090

Με στόχο να ταράξει τα νερά στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, ο Ολυμπιακός Βόλου αντιμετωπίζει σήμερα στο Καραϊσκάκη τον αντίστοιχο του Πειραιά (17.15 ΝΕΤ) για την 5η αγωνιστική. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη παίζει στο Φάληρο χωρίς φόβο και με ψυχολογία στα ύψη μετά τον θρίαμβο επί της ΑΕΚ την προηγούμενη αγωνιστική.
  
Μπορεί το σημερινό παιχνίδι να έχει βαθμό δυσκολίας πολύ μεγαλύτερο από αυτό της προηγούμενης Κυριακής κόντρα στον «Δικέφαλο», ωστόσο κανείς δε μπορεί να στερήσει από τους ερυθρόλευκους του Βόλου το δικαίωμα στο όνειρο. Άλλωστε οι ίδιοι οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη έχουν ανεβάσει τόσο ψηλά τον πήχη των προσδοκιών με τις εμφανίσεις τους, με αποτέλεσμα ο κόσμος της ομάδας να αισιοδοξεί για θετικό αποτέλεσμα.
Ο Καρδιτσιώτης κόουτς προσανατολίζεται να κατεβάσει σύστημα 4-1-4-1 που μπορεί να γίνεται και 4-1-3-2 με στόχο να μπλοκάρει άξονα και φτερά των γηπεδούχων. Βέβαια στα χαρτιά όλα αυτά φαίνονται ωραία, αλλά το θέμα είναι πως θα βγει μέσα στο γήπεδο. Η ενδεκάδα είναι σχεδόν δεδομένη με τον Γιακούποβιτς να κάθεται κάτω από τα δοκάρια, τον Ψυχογιό να ξεκινά ως δεξί μπακ, έχοντας τη δύσκολη αποστολή να σταματάει τον σούπερ σταρ του Ολυμπιακού Π., Άλμπερτ Ριέρα, τους Σανκαρέ και Τομάς να παίρνουν θέση στο κέντρο της άμυνας και τον Ζαραδούκα να αγωνίζεται ως αριστερό μπακ, πέφτοντας πάνω στο Ρόμενταλ.
Στο χώρο του κέντρου ο αρχηγός, Λεάντρο Άλβαρεζ θα αναλάβει ρόλο «σκούπας» μπροστά από τα στόπερ, έχοντας μπροστά του τους Ρόκα και Κάστρο σχηματίζοντας οι τρεις τους ένα τρίγωνο. Στα φτερά του κέντρου αλλά και της επίθεσης θα παίξουν οι μέχρι τώρα MVP της ομάδας, Μόνχε και Ούμπιντες από αριστερά και δεξιά αντίστοιχα. Αιχμή του δόρατος θα είναι ο Ηλίας Σολάκης που με την εμπειρία του θα προσπαθήσει να σπάει δεξιά κι αριστερά τη μπάλα στους πολύ γρήγορους Αργεντίνους.
Στην αποστολή θα βρίσκονται αναλυτικά οι: Γιακούποβιτς-Ψυχογιός-Ζαραδούκας-Σανκαρέ-Τομάς-Άλβαρεζ-Πλιάγκας-Ρόκας-Μόνχε-Ουμπίντες-Μπρέσκα-Καπετάνος-Σολάκης-Κάστρο-Σέλεζι-Καμπάνταης-Ρίκκα-Ντολεζάι-Φραντζιπάνε και Ρόκα.
 
Με Ιμπαγάσα στην αποστολή
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Άριελ Ιμπαγάσα για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, αφού ο Αργεντινός άσος γυμνάστηκε κανονικά χθες και έτσι συμπεριελήφθη στην αποστολή του Ολυμπιακού για το σημερινό παιχνίδι. Σε σύστημα 4-2-3-1 προσανατολίζεται ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ακολουθώντας στρατηγική και τακτική… Αστέρα Τρίπολης.

Στην αποστολή συμμετέχει και ο Ζαουάντ Ζαϊρί, για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα. Αντιθέτως, θα αργήσει για τουλάχιστον έναν αγώνα το ντεμπούτο του Κρίστιαν Νέμεθ, που θα δει το παιχνίδι από την εξέδρα όπως και ο Κώστας Μήτρογλου.

Η αποστολή του Ολυμπιακού απαρτίζεται από τους: Νικοπολίδη, Πάρντο, Τοροσίδη, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Γ. Παπαδόπουλο, Ντουντού, Γκαλίτσιο, Μιραλάς, Ρόμενταλ, Ριέρα, Φουστέρ, Πάντελιτς, Φετφατζίδη, Ζαϊρί, Ιμπαγάσα. 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου