ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ετοιμος να συνεχίσει να εκπλήσσει ευχάριστα

ετοιμος-να-συνεχίσει-να-εκπλήσσει-ευχ-497477

Ετοιμος να συνεχίσει να εκπλήσσει ευχάριστα είναι ο Ολυμπιακός, που αύριο έχει ένα ακόμη πιο δύσκολο ματς στο «Καραϊσκάκη» κόντρα στον Ολυμπιακό του Πειραιά…

Μετά τη νίκη στη Νέα Σμύρνη, μετά την ισοπαλία στην Τούμπα και μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ στο Βόλο ο Ολυμπιακός, αν μη τι άλλο, έχει δείξει και έχει αποδείξει ότι του αρέσουν τα δύσκολα, αφού εκεί τα καταφέρνει καλύτερα…

Το αυριανό ματς πάντως είναι από τα πιο δύσκολα, αλλά στον Ολυμπιακό του Βόλου ήδη υπάρχει ανεβασμένη ψυχολογία και από την τεχνική ηγεσία για το αυριανό ματς το βάρος έχει πέσει και στην ανύψωση του ηθικού των παικτών, ώστε να κοιτάξουν στα μάτια και αυτόν τον αντίπαλο…

Οι «ερυθρόλευκοι» του Βόλου πάντως ως τώρα τα έχουν καταφέρει περίφημα, δείχνοντας ότι ανέβηκαν στη Σούπερ Λιγκ για να μείνουν και θέλουν να συνεχίσουν να εντυπωσιάζουν, αφού και τώρα είναι βαθμολογικά στην τρίτη θέση, πίσω από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Αύριο ο Ολυμπιακός παίζει και κόντρα στην παράδοση, αφού σε 8 ματς εκτός έδρας με τον Πειραιά έχει 8 ήττες, αλλά θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός Β. νίκησε στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο, σπάζοντας μια παράδοση που τον ήθελε από το 1974 να μην κερδίζει εκτός έδρας στην Α’ Εθνική.

Ο προπονητής Σάκης Τσιώλης, που σήμερα το πρωί θα κάνει την τελευταία προπόνηση, θέλει και αύριο οι παίκτες του να πιστέψουν στις δικές τους δυνατότητες…

Μοναδική απουσία για τη βολιώτικη ομάδα είναι του Χουάν Εδουάρδο Μαρτίν, με τον Αργεντινό φορ λόγω τραυματισμού να μην είναι σε θέση να βοηθήσει τις αυριανές προσπάθειες των συμπαικτών του.

Πάντως ο Ολυμπιακός Βόλου φαίνεται να έχει διαβάσει τον αυριανό αντίπαλο, τον οποίο αντιμετώπισε πρόσφατα σε φιλικό πριν αρχίσει το πρωτάθλημα, αν και για αύριο υπάρχει ένα ερωτηματικό, αφού αμφίβολος για τον αγώνα παραμένει ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο Αργεντινός μέσος του ΟΣΦΠ δεν έλαβε μέρος στη χθεσινή προπόνηση των Πειραιωτών και αυτό προκαλεί ανησυχία στις τάξεις του τεχνικού επιτελείου της ομάδας.

Το γεγονός αυτό προβληματίζει ιδιαίτερα τον Ερνέστο Βαλβέρδε στον καταρτισμό της ενδεκάδας για το παιχνίδι με τους Βολιώτες.

Πλέον ο Ισπανός τεχνικός θα περιμένει την αυριανή μέρα για να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Ιμπαγάσα για να ετοιμάσει τα πλάνα του. Αν τελικά δεν παίξει ο Αργεντινός, τη θέση του θα πάρει ο Γιάννης Παπαδόπουλος.

 

 

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου