ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με Κατράνη αλλά χωρίς Λημνιό

με-κατράνη-αλλά-χωρίς-λημνιό-286442

Τις υποχρεώσεις της για τα προκριματικά του Euro 2019 συνεχίζει η Εθνική Ελπίδων που αντιμετωπίζει εκτός έδρας, Μολδαβία και Σαν Μαρίνο, με τον Βολιώτη ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Κατράνη να δίνει κανονικά το παρών σε αντίθεση με τον Δημήτρη Λημνιό.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αναχώρησε για το Κισινάου, για να αντιμετωπίσει σήμερα την Μολδαβία στο «Ζίμπρου Κισινάου», ενώ στη συνέχεια θα πάει στην Ιταλία, όπου την Τρίτη (10/10) θα αγωνιστεί κόντρα στο Σαν Μαρίνο στο «Σεραβάλε». Προσθήκη της τελευταίας στιγμής στην αποστολή είναι ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, στην θέση του τραυματία, Δημήτρη Λημνιού. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Αντώνης Νικοπολίδης θα έχει στη διάθεσή του επίσης, τον «λεγεωνάριο» Αλέξανδρο Κατράνη, που αγωνίζεται στη Σεντ Ετιέν, τον Κωνσταντίνο Τσιμίκα της Βίλεμ και τον Νίκο Βέργο της ουγγρικής Βάσας.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Κότσαρης (Παναθηναϊκός), Αστράς (Πανιώνιος), Σάλιακας (Ολυμπιακός), Πασαλίδης (Αστέρας Τρίπολης), Ευαγγέλου (Παναθηναϊκός), Δελληγιαννίδης (ΠΑΟΚ), Νικολάου (Ολυμπιακός), Καραχάλιος (Λεβαδειακός), Γαλανόπουλός (ΑΕΚ), Ορφανίδης (Ξάνθη), Ανδρούτσος (Ολυμπιακός), Λάμπρου (Πανιώνιος), Κουλούρης (ΠΑΟΚ), Μανθάτης (ΠΑΣ Γιάννινα), Μεληκιώτης (Κέρκυρα).

Επιασαν δουλειά οι διεθνείς

Αντίστροφα για τον πρώτο από τα δύο σημαντικά παιχνίδια, με στόχο τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας, μετρούν οι Έλληνες διεθνείς. Οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδας ξεκίνησαν την Τρίτη την προετοιμασία για τον σαββατιάτικο αγώνα (21:45) με την Κύπρο, την οποία θα αντιμετωπίσουν στο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας.

Υπενθυμίζεται ότι στη «γαλανόλευκη» επέστρεψε ύστερα από σχεδόν 1,5 χρόνο ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος «εξαργύρωσε» τις πολύ καλές του εμφανίσεις το προηγούμενο διάστημα με την ΑΕΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη. Εκτός σε σχέση με την προηγούμενη αποστολή είναι οι Δημήτρης Κυριακίδης, Μπάμπης Λυκογιάννης, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Γιώργος Κουτρουμπής και Δημήτρης Διαμαντάκος.

Στην αποστολή βρίσκονται οι:

Τερματόφυλακες: Ορέστης Καρνέζης (Γουότφορντ), Στέφανος Καπίνο (Ολυμπιακός), Γιάννης Ανέστης (ΑΕΚ)

Άμυντικοι: Κώστας Μανωλάς (Ρόμα), Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Γιώργος Τζαβέλλας (Αλάνιασπορ), Κυριάκος Παπαδόπουλος (Αμβούργο), Παναγιώτης Ρέτσος (Λεβερκούζεν), Κώστας Σταφυλίδης (Άουγκσμπουργκ), Βασίλης Τοροσίδης (Μπολόνια)

Μέσοι: Ανδρέας Σάμαρης (Μπενφίκα), Παναγιώτης Ταχτσίδης (Ολυμπιακός), Γιάννης Μανιάτης (Αλάνιασπορ), Κάρλος Ζέκα (Κοπεγχάγη), Αλέξανδρος Τζιόλης (Al-Fayha FC), Δημήτρης Κουρμπέλης (Παναθηναϊκός), Κώστας Φορτούνης (Ολυμπιακός), Πέτρος Μάνταλος (ΑΕΚ), Τάσος Μπακασέτας (ΑΕΚ), Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (ΑΕΚ).

Επιθετικοί: Κώστας Μήτρολου (Μαρσέιγ), Απόστολος Βέλλιος (Νότιγχαμ Φόρεστ), Γιάννης Γιαννιώτας (Βαγιαδολίδ), Τάσος Δώνης (Στουτγκάρδη).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου