ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στρέφεται στη Δόξα Κρανούλας

στρέφεται-στη-δόξα-κρανούλας-497903

Την προσοχή της στην ομάδα της Δόξας Κρανούλας έχει εστιάσει πλέον η ομάδα της Νίκης Βόλου, της οποίας οι παίκτες προπονούνται από το απόγευμα της Τρίτης υπό τις οδηγίες του Αρμάντο Μαρέντζι.

Παίκτες και τεχνική ηγεσία αυτό που σκέφτονται πλέον είναι η επόμενη αναμέτρηση κόντρα στη Δόξα Κρανούλας. Η αναμέτρηση θα γίνει στη Νεάπολη, όπως όρισε χθες η ΕΠΟ, παρά την προσπάθεια των κυανόλευκων να αλλάξουν έδρα, μιας και η συγκεκριμένη έδρα δεν φάνηκε γούρικη στις μέχρι σήμερα αναμετρήσεις, εκεί όπου αποκλείστηκε η ομάδα από το δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά και ηττήθηκε από τη νεοφώτιστη ΑΕΛ Καλλονής. Οι κυανόλευκοι μάλιστα θα προπονηθούν στο γήπεδο της Νεάπολης, κάτι που δεν είχαν καταφέρει στην προηγούμενη εντός έδρας αναμέτρηση.

Ο νέος τεχνικός των κυανόλευκων έχει εντοπίσει τις αδυναμίες της ομάδας του, μιας και παραβρέθηκε στο γήπεδο της Ηράκλειας Σερρών, βλέποντας την Νίκη Βόλου να παίρνει δύσκολα τους τρεις βαθμούς της νίκης. Αυτό όμως που μετράει τη δεδομένη στιγμή είναι η Νίκη να συνεχίσει τη συγκομιδή βαθμών παρά τα όποια προβλήματα την ταλαιπωρούν και σιγά σιγά αρχίζουν να διορθώνονται.

Ένα από αυτά είναι και η έδρα, μιας και ακόμη συνεχίζονται οι εργασίες στο γήπεδο Παντελής Μαγουλάς για την τοποθέτηση του χλοοτάπητα. Οι εργασίες έχουν ολοκληρωθεί σε μεγάλο βαθμό και αύριο Παρασκευή αναμένεται να μπουν και οι τελευταίες πινελιές προκειμένου να επιστρέψει η Νίκη στη φυσική της έδρα, όπου με τη συμπαράσταση του κόσμου της θα ανοίξει τα φτερά της για νέες επιτυχίες.

Όσον αφορά στους παίκτες που θα απουσιάσουν από την Κυριακάτικη αναμέτρηση, αυτοί είναι οι Βαγγέλης Στουρνάρας και Μιχάλης Κουτσογιάννης, με τον πρώτο να έχει πρόβλημα τραυματισμού και τον δεύτερο να είναι τιμωρημένο. Αναμφίβολα η τεχνική ηγεσία θα στερηθεί τις υπηρεσίες δύο παικτών με μεγάλα ψυχικά αποθέματα, ωστόσο ο κ. Μαρέντζι υπολογίζει πολύ στο ταλέντο και την εμπειρία των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών, που είναι ικανοί να κάμψουν την αντίσταση της Δόξας Κρανούλας.

Εκτός από την έδρα της Νίκης στο ερχόμενο παιχνίδι με τη ομάδα της Κρανούλας η ΕΠΟ ανακοίνωσε χθες και τον διαιτητή που θα διευθύνει την εν λόγω αναμέτρηση και έτσι μετά από ορισμό ο κ. Μπλούνας Ιωάννης από Ένωση της Φθιώτιδας θα είναι ο άρχοντας του αγώνα, ενώ βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Ανέστης Δουδούμης και Αντώνιος Διπλάρης από τους συνδέσμους της Φθιώτιδας και της Καρδίτσας αντίστοιχα. Τέλος χρέη τέταρτου θα αναλάβει ο κ. Ιωαννης Σωσώνης, επίσης από τον ΣΔΠ Φθιώτιδας. Οι διαιτητές της αγωνιστικής στον Βόρειο Όμιλο θα είναι οι: Πόντιοι Κατερίνης-Φωκικός (Μπαλατσούκας), Εορδαϊκός-Μακεδονικός (Τζήλος), Οδυσσέας Αναγ. Σερρών-Αετός Σκ. (Οικονόμου), Αναγ. Επανομής-Ναυπακτιακός Αστ. (Σκουλάς), Κοζάνη-Εθνικός Φιλιππιάδας (Αγγελάκης), Τύρναβος-Μ. Αλέξανδρος Ηράκλειας (Μιχαηλίδης), Αναγ. Γιαννιτσών-Ζάκυνθος (Καραλιόλιος), Νίκη Β.-Δόξα Κρανούλας (Μπλούνας). Ρεπό: Καλλονή ΑΕΛ.

 

Καρακώστας:«Να ικανοποιήσουμε τον κόσμο»

Στο Ραδιοφωνικό Σταθμό ΒLUE STAR μίλησε ο αμυντικός της Νίκης Βόλου Κώστας Καρακώστας, δηλώνοντας πως ο στόχος παραμένει η άνοδος και περιμένει πάλι πολύ κόσμο στο πλευρό της ομάδας. «Είναι γεγονός πως δεν έχουμε μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα που θέλουμε, ωστόσο είναι βέβαιο πως θα επανακάμψουμε. Θέλουμε περισσότερο κόσμο στο πλευρό μας και να είναι βέβαιος πως θα κάνουμε τα πάντα για να τον ικανοποιήσουμε».

 

Σε διάθεση τα διαρκείας

Στη διάθεση των φίλων της Νίκης Βόλου βρίσκονται ήδη τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011. Η τιμή τους ξεκινά από τα 100 ευρώ, ενώ διατίθενται επίσης διαρκείας των 150, 200 και 250 ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να τα προμηθεύονται μέσω της ΠΑΕ, ενώ για πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 24210-66128 και 6979492113. Παράλληλα ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας και της Ερασιτεχνικής Νίκης. Τα εισιτήρια ισχύουν για όλους τους εντός έδρας αγώνες μπάσκετ, βόλεϊ και ποδοσφαίρου των Νέων Αθλητών. Η τιμή των καρτών διαρκείας είναι 40 ευρώ και διατίθενται καθημερινά από τα γραφεία του συλλόγου (Μαιάνδρου 14, ώρες 11:00-13:00 & 19:00-21:00) καθώς και από τα μέλη του Δ.Σ. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 24210 60320.

 

Εγγραφές στο τμήμα πόλο

Από το τμήμα πόλο της Νίκης ανακοινώνεται πως ξεκίνησαν οι εγγραφές νέων αθλητών για την καινούργια αγωνιστική περίοδο. Μετά την πετυχημένη πορεία του ανδρικού τμήματος και την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία, η Ερασιτεχνική Νίκη προχωράει στην ανάπτυξη υποδομών υδατοσφαίρισης και τη στελέχωση ομάδων στις μικρότερες ηλικιακές κατηγορίες που θα λάβουν μέρος στα αντίστοιχα πρωταθλήματα παίδων και μίνι παίδων. Οι ενδιαφερόμενοι γονείς και μικροί αθλητές που θέλουν να ασχοληθούν με το άθλημα μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης, οδός Μαιάνδρου 14, τηλέφωνο επικοινωνίας 24210 60320 στις ώρες 11:00-13:00 & 19:00-21:00.

 

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου