ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με ανεβασμένη ψυχολογία… στο Καραϊσκάκη

με-ανεβασμένη-ψυχολογία-στο-καραϊσκ-497926

Να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες και να συνεχίσει να εκπλήσσει ευχάριστα θέλει ο Ολυμπιακός, που έριξε πλέον τους τόνους μετά τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ και ο στόχος τώρα είναι η ανύψωση του ηθικού των παικτών για το νέο κι ακόμη πιο δύσκολο ματς στο «Καραϊσκάκη» κόντρα στον Ολυμπιακό του Πειραιά…

Οι «ερυθρόλευκοι» του Βόλου τα έχουν καταφέρει περίφημα μέχρι στιγμής, έχουν δείξει ότι ανέβηκαν στη Σούπερ Λιγκ για να μείνουν και δεν θα αποτελέσουν εύκολη λεία για κανέναν αντίπαλο, ενώ μετρούν και 7 βαθμούς -εκ των οποίων οι 4 κερδήθηκαν μακριά από το Βόλο- και είναι βαθμολογικά στην τρίτη θέση πίσω από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Κι ενώ και μέχρι τώρα είχε δύσκολα ματς, έδειξε ότι στα δύσκολα μπορεί και έτσι θέλει να συνεχίσει, βλέποντας αρχικά μπροστά του το Σαββατιάτικο αγώνα στο «Καραϊσκάκη» με τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός νίκησε στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο, σπάζοντας μια παράδοση που τον ήθελε από το 1974 να μην κερδίζει εκτός έδρας στην Α’, πήρε ισοπαλία στην Τούμπα, κέρδισε την ΑΕΚ στο Βόλο, όπου όμως στο πιο εύκολο θεωρητικά αγώνα ηττήθηκε από τον Εργοτέλη.

Ετσι και το Σάββατο στα πιο δύσκολα οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να διατηρήσουν το ίδιο καλό αγωνιστικό πρόσωπο, χωρίς άγχος με ανεβασμένη ψυχολογία και με κίνητρο το γεγονός ότι θα παίξουν στο κατάμεστο «Καραϊσκάκη» κόντρα στον φορμαρισμένο Ολυμπιακό… να δείξουν ότι τίποτα ως τώρα δεν είναι τυχαίο…

Ο προπονητής Σάκης Τσιώλης θέλει και το Σάββατο οι παίκτες του να μην φοβηθούν τον μεγάλο αντίπαλο και να πιστέψουν στις δικές τους δυνατότητες, αφού έχει τονίσει πως ποντάρει σε όλους και έχει δώσει το στίγμα του φετινού Ολυμπιακού Βόλου: «Μας αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο. Ενα από τα πλεονέκτημα είναι το πρέσινγκ που κάνουμε παντού, έχουμε μια γρήγορη ομάδα που έχει αντοχή στην ταχύτητα. Επίσης εκεί που προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε είναι ότι από την ώρα που θα πάρουμε την μπάλα, θέλουμε να βγάλουμε αντεπιθέσεις, ώστε να μην προλαβαίνει ο αντίπαλος να οργανωθεί. Μέχρι στιγμής βλέπουμε μέρα με τη μέρα γινόμαστε καλύτεροι», ενώ για το ματς που έρχεται υπογράμμισε: «Ισως είναι καλύτερα που παίζουμε με τον Ολυμπιακό τώρα μετά από μία καλή εμφάνιση και αποτέλεσμα απέναντι στην ΑΕΚ. Θα είναι ακόμη καλύτερα να κρατήσουμε και μετά τον ενθουσιασμό».

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν εκτός από αυτό του Χουάν Εδουάρδο Μαρτίν, με τον Αργεντινό φορ λόγω τραυματισμού να μην είναι σε θέση να βοηθήσει τις προσπάθειες των συμπαικτών του το Σάββατο. Πάντως ο Μαρτίν που χθες γυμνάσθηκε μόνος επωφελείται από τη διακοπή του πρωταθλήματος που ακολουθεί λόγω των εθνικών ομάδων και έτσι θα είναι ετοιμοπόλεμος, καλώς εχόντων των πραγμάτων, στο επόμενο από το Καραϊσκάκη ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Τα εισιτήρια

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ενημερώνει ότι παρέλαβε τα εισιτήρια για τον αγώνα Ολυμπιακός Πειραιώς-Ολυμπιακός Βόλου που θα διεξαχθεί το Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 17:15 στο Καραϊσκάκη. Τα εισιτήρια θα διατεθούν μέσω των Συνδέσμων των οργανωμένων φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου.

 

 

 

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου