ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρώτη προπόνηση για Μαρέντζι

πρώτη-προπόνηση-για-μαρέντζι-498291

Την πρώτη του προπόνηση ως προπονητής της Νίκης Βόλου έκανε χθες ο Αρμάντο Μαρέντζι, ο οποίος βρέθηκε στο γήπεδο του Στεφανοβικείου. Ο Κροάτης τεχνικός μπορεί να μην έχει υπογράψει ή ανακοινωθεί, ωστόσο χθες προπόνησε τους παίκτες της Νίκης Βόλου ενόψει και την ερχόμενης αναμέτρησης με τη Δόξα Κρανούλας.

Η ομάδα της Νέας Ιωνίας την Κυριακή που πέρασε πήρε το πρώτο τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας με 1-0 εκτός έδρας της ομάδας από την Ηράκλεια Σερρών, Μέγα Αλέξανδρο. Εκεί βρέθηκε και ο Κροάτης τεχνικός, ο οποίος και είδε τους νέους του παίκτες, εντοπίζοντας τόσο αρνητικά, όσο και θετικά σημεία.

Μάλιστα αυτά καταγράφηκαν από τον 48χρονο τεχνικό, ο οποίος υπενθυμίζεται ότι έχει γνώση της ελληνικής πραγματικότητας. Ο αντικαταστάτης του Χόρχε Μπάριος στον πάγκο των κυανόλευκων έχει βρεθεί στα ελληνικά γήπεδα, όντας ποδοσφαιριστής σε Αργος και Σέρρες, φορώντας τις φανέλες του Παναργειακού αλλά και του Πανσερραϊκού.

Οι κυανόλευκοι μπορεί να κατέκτησαν την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά από εκεί και πέρα δεν μένουν στο παιχνίδι και βλέπουν το επόμενο κόντρα στη Δόξα Κρανούλας.

Ο 48χρονος τεχνικός Αρμάντο Μαρέντζι που έχει παρακολουθήσει την νέα του ομάδα και χθες έκανε και την πρώτη του προπόνηση αναμένεται αύριο Πέμπτη να ανακοινωθεί και επίσημα από την Κυανόλευκη ΠΑΕ, η οποία ευελπιστεί πως τα επιτυχή αποτελέσματα θα έχουν και συνέχεια.

 

Πρόβλημα με την έδρα

Μπορεί η Νίκη Βόλου να αγωνίζεται την Κυριακή με την Δόξα Κρανούλας για την τρίτη αγωνιστική, ωστόσο δεν είναι ακόμα γνωστό σε ποιο γήπεδο θα διεξαχθεί η αναμέτρηση. Οι κυανόλευκοι φέρεται να μην επιθυμούν την χρησιμοποίηση του γηπέδου της Νεάπολης, μιας και μέχρι σήμερα είναι η αλήθεια πως δεν τους «πάει».

Μέχρι σήμερα εκεί έχουν δοθεί δύο επίσημα παιχνίδια και στο πρώτο η Νίκη γνώρισε τον αποκλεισμό από την επόμενη φάση του θεσμού του Κυπέλλου, χάνοντας με 3-2 από τον ΠΑΟ Ρουφ στην παράταση.

Από εκεί και πέρα ηττήθηκε και στην πρώτη εμφάνιση της για το πρωτάθλημα ΑΕΛ Καλλονής. Η περίπτωση του Παντελής Μαγουλάς φαίνεται να απομακρύνεται, μιας και ακόμη η «Κλούβα» δεν είναι έτοιμη να παραδοθεί, αφού δεν έχει ολοκληρωθεί η τοποθέτηση του χλοοτάπητα, κάτι που αναμένεται να γίνει ως την Παρασκευή.

Από την ΠΑΕ Νίκη θα αποσταλεί έγγραφο έτσι ώστε να ζητηθεί το ΕΑΚ, ωστόσο κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο. Υπενθυμίζεται πως η Νίκη θα δώσει ακόμη ένα εντός έδρας παιχνίδι, μιας και την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου θα φιλοξενήσει την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Απόντες Στουρνάρας και Κουτσογιάννης

Από την αναμέτρηση της Κυριακής οι κυανόλευκοι θα παραταχθούν δίχως να έχουν τις υπηρεσίες των Βαγγέλη Στουρνάρα και Μιχάλη Κουτσογιάννη, μιας και ο πρώτος είναι τραυματίας από την αναμέτρηση με τον Αετό Σκύδρας, ενώ ο δεύτερος στο φετινό του ντεμπούτο στη Γ’ Εθνική αποβλήθηκε με κόκκινη.

 

Τα εισιτήρια διαρκείας

Στη διάθεση των φίλων της Νίκης Βόλου βρίσκονται ήδη τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011. Η τιμή τους ξεκινά από τα 100 ευρώ, ενώ διατίθενται επίσης διαρκείας των 150, 200 και 250 ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να τα προμηθεύονται μέσω της ΠΑΕ και του Blue Star Radio, ενώ για πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 24210-66128 και 6979492113. Παράλληλα ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας και της Ερασιτεχνικής Νίκης. Τα εισιτήρια ισχύουν για όλους τους εντός έδρας αγώνες μπάσκετ, βόλεϊ και ποδοσφαίρου των Νέων Αθλητών. Η τιμή των καρτών διαρκείας είναι 40 ευρώ και διατίθενται καθημερινά από τα γραφεία του συλλόγου (Μαιάνδρου 14, ώρες 11:00-13:00 & 19:00-21:00) καθώς και από τα μέλη του Δ.Σ. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 24210-60320.

 

Εγγραφές στο Αθλητικό Κολέγιο

Ξεκίνησαν οι προπονήσεις των ακαδημιών ποδοσφαίρου στο Αθλητικό Κολέγιο Νίκης. Στα τμήματα υποδομής τα παιδιά γνωρίζουν το άθλημα στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του κολεγίου, από έμπειρους προπονητές με επιτυχίες στις μικρές ηλικίες. Προπονητές της φετινής περιόδου είναι οι Βαταμίδης Δημήτρης, Γρηγοριάδης Κωνσταντίνος, Ματζανάς Στράτος, Σπυριδάκης Νίκος και Σύψας Κωνσταντίνος. Επίσης, συνεχίζονται καθημερινά οι εγγραφές για αγόρια και κορίτσια στις ώρες 16:00-19:00 στα γραφεία του κολεγίου στην πίσω πλευρά του γηπέδου Παντελής Μαγουλάς, πληροφορίες στο τηλ. 24210 85311.

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου