ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Καλή ποδοσφαιρική χρονιά… με άνοδο»

καλή-ποδοσφαιρική-χρονιά-με-άνοδο-295164

Πρεμιέρα πρωταθλήματος αύριο -μια μέρα νωρίτερα από το ξεκίνημα της υπόλοιπης Γ΄ Εθνικής- για τον Ν.Π.Σ Βόλος που θα αγωνιστεί στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης (4 μμ.) με αντίπαλο τον Αστέρα Ιτέας για τον 4ο όμιλο της κατηγορίας… η οποία φέτος έχει πρώτη φορά 5 ομάδες από τη Μαγνησία.

Η διοίκηση μάλιστα του Volos NFC, με ανακοίνωση που εξέδωσε εύχεται σε όλες τις ομάδες και ιδιαίτερα σε αυτές της Μαγνησίας καλή ποδοσφαιρική χρονιά και σημειώνει ότι ελπίζει την επόμενη αγωνιστική περίοδο μία ομάδα του Βόλου να αγωνίζεται σε επαγγελματική κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ξεκινάει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και η Διοίκηση του Volos NFC εύχεται σε όλες τις ομάδες και ιδιαίτερα σε αυτές της Μαγνησίας καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με την ελπίδα την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Βόλος να εκπροσωπείται από τουλάχιστον μία ομάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες».

Η νεοσύστατη ομάδα του ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ, για το πρώτο της ματς ήχε και άλλη ανακοίνωση, γνωστοποιώντας ότι: «Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ο Volos NFC.

Όπως ορίστηκε από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, ο αγώνας Volos NFC – Αστέρας Ιτέας για την 1η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής θα διεξαχθεί το Σάββατο 30/9 στις 4μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης.

Υπενθυμίζουμε ότι στις εξέδρες του γηπέδου μπορούν να εισέρχονται μόνο οι κάτοχοι κάρτας μέλους του Volos NFC, ενώ η είσοδος για τις γυναίκες και τα παιδιά είναι δωρεάν.

Οι κάτοχοι κάρτας μέλους θα εισέρχονται από τη Θύρα 2 του γηπέδου (οδός Υδρας) ενώ θα μπορούν να χρησιμοποιούν και το πάρκινγκ του σταδίου, ενώ οι γυναίκες και τα παιδιά θα εισέρχονται δωρεάν από τη θύρα 1 (οδός Ευστρατίου Αργέντη)

Σημειώνεται ότι στα παιδιά, κατά την είσοδό τους στις εξέδρες του γηπέδου, θα μοιραστούν μπλουζάκια στα χρώματα της ομάδας, ενώ θα τους δοθεί και από ένα αναψυκτικό ή χυμός».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου