ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έπος Μαρίας Σάκκαρη

έπος-μαρίας-σάκκαρη-296693

Το έπος της Μαρίας Σάκκαρη στη Wuhan συνεχίζεται! Μετά την πρώτη της Top 10 νίκη απέναντι στην Καρολίν Βοσνιάκι, η Μαρία απέκλεισε και την Έλενα Βέσνινα, No. 21 στην παγκόσμια κατάταξη, χωρίς να απολέσει σετ, εξασφαλίζοντας έτσι ένα εισιτήριο για τον προημιτελικό του Wuhan Open, που θα είναι ο σημαντικότερος που έχει αγωνιστεί στην καριέρα της!

Η Μαρία Σάκκαρη εντυπωσίασε και πάλι στη Wuhan της Κίνας, για να υπερκεράσει και το εμπόδιο της Elena Vesnina, με 7-6 (6), 7-5.

Ήταν μια μεγάλη μάχη για την 22χρονη Ελληνίδα τενίστρια, που μπορεί να κέρδισε και τα 2 σετ της αναμέτρησης και χρειάστηκε 2 ώρες και 3 λεπτά για να το καταφέρει. Έφτασε τα 6 κερδισμένα σετ στη σειρά, αφού είχε αποκλείσει με ανατροπή στα σετ τη Γιούλια Πουτνίσεβα στον 1ο γύρο της Premier 5 διοργάνωσης, ενώ στη συνέχεια κέρδισε χωρίς να χάσει σετ τη Βοσνιάκι, No. 6 στην παγκόσμια κατάταξη!

Και στα δυο σετ έγινε μεγάλη μάχη από τις δυο τενίστριες, με την πιο έμπειρη Ρωσίδα, που είναι στο Νο. 16 του ταμπλό στα 31 της χρόνια και έχει φτάσει έως το Νο. 13 της παγκόσμιας κατάταξης, να έχει αρκετές ευκαιρίες για να πάρει την πρόκριση, αλλά τη Σάκκαρη να παίρνει μία ακόμη τεράστια νίκη με 2-0.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου