ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ισοπαλίες για Ρήγα και Πύρασο

ισοπαλίες-για-ρήγα-και-πύρασο-498802

Χωρίς νικητή για τις ομάδες της Μαγνησίας κύλησε η 2η αγωνιστική του Περιφερειακού πρωταθλήματος. Ρήγας Φεραίος και Πύρασος ήρθαν ισόπαλοι με Θύελλα Πετρωτού και Μετέωρα αντίστοιχα (1-1 ο Ρήγας εκτός έδρας και 0-0 ο Πύρασος στην Αγχίαλο), διατηρώντας το αήττητο και σε αυτή τη 2η αγωνιστική. Στην 3η θέση της βαθμολογίας οι Βελεστινιώτες, στην 7η ο Πύρασος.

Μπορούσε και τη νίκη

Απόλυτα διαβασμένος παρουσιάστηκε ο Ρήγας στο Πετρωτό κόντρα στη Θύελλα και πήρε τελικά ένα επιθυμητό αποτέλεσμα. Το τελικό 1-1 είναι αν μη τι άλλο αποτέλεσμα που για εκτός έδρας αναμέτρηση θεωρείται επιτυχία για την ομάδα του Γιώργου Καραμίχαλου. Το γκολ για το Ρήγα πέτυχε στο 14ο λεπτό ο Βουραζέρης με κεφαλιά, έπειτα από κόρνερ του Κουντούρη και κεφαλιά πάσα του Μπάτη.

Ωστόσο οι Βελεστινιώτες δεν κατάφεραν να κρατήσουν το υπέρ του σκορ και στο 35’ ο Λόης με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 μετά από σέντρα του Καρκαντά. Πάντως το τελικό σκορ θα μπορούσαμε να πούμε πως αδικεί το Ρήγα, μιας και χάθηκαν αρκετές καλές ευκαιρίες με τον Δανιλόπουλο κυρίως σε δύο περιπτώσεις, στο 39’ (τετ-α-τετ με τον Αζίζ με διπλή επέμβαση απόκρουσε ο γκολκίπερ της Θύελλας) και στο 70’ (όταν σημάδεψε το δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων) να μη μπορεί να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης ήταν και η αποβολή του Καμπάση για τη Θύελλα στο 54’ με δεύτερη κίτρινη, γεγονός που βοήθησε το Ρήγα να κυριαρχήσει στο δεύτερο ημίχρονο.

Είχε τις ευκαιρίες, δεν είχε το γκολ

Καλή εμφάνιση, η οποία όμως δε συνδυάστηκε και με τους τρεις βαθμούς της νίκης, πραγματοποίησε ο Πύρασος στην Αγχίαλο κόντρα στα Μετέωρα. Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη «κόλλησε» στο 0-0 με τους τρικαλινούς, χάνοντας ωστόσο αρκετές καλές ευκαιρίες.

Η πρώτη καλή ευκαιρία για τον Πύρασο χάθηκε μόλις στο 17’ όταν το σουτ του Φασουράκη απομάκρυνε με γροθιές ο Ρουσιαμάνης, ενώ και στο επόμενο λεπτό ο Γεωργιάδης έχασε μεγάλη ευκαιρία από πλεονεκτική θέση. Στην επανάληψη ο Πύρασος συνέχισε στο ίδιο τέμπο με την μπάλα να μην κάνει το χατίρι στον Κίτσιο στο 47’ αλλά ούτε και στον Αρσένο στη συνέχεια της φάσης, την κεφαλιά του οποίου μπλόκαρε ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων. Βέβαια και τα Μετέωρα φάνηκαν απειλητικά στο 50΄ όταν ο Γραβάνης έβγαλε με καθετή πάσα σε καλή θέση τον Γ. Σκρέκα, αλλά το πλασέ που επιχείρησε αποκρούσθηκε με τα πόδια σε κόρνερ από τον Τσιλίγκο, ενώ και στην τελευταία αξιόλογη ευκαιρία του παιχνιδιού, στο 77’, ο Κεραμάς έστειλε τη μπάλα άουτ σε τε-α-τετ με τον Τσιλίγκο. Τελικά τίποτα δεν άλλαξε και οι δύο ομάδες αρκέστηκαν στο ισόπαλο 0-0.

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής του ομίλου

Πυργετός-ΑΟ Καρδίτσας 2-0

Πετρωτό-Ρήγας Φεραίος 1-1

Λαμία -Μουζάκι 0-2

Απεραντιακός-Ελασσόνα 0-1

Οικονόμος Τσαριτσάνης-ΑΕ Σπερχειάδας 2-0

Απόλλων Λάρισας -Λιανοκλάδι 0-0

Πύρασος -Μετέωρα 0-0

Η επόμενη (3η) αγωνιστική

ΑΟ Καρδίτσας-Ρήγας Φεραίος

Μουζάκι-Πυργετός

Ελασσόνα-Πετρωτό

ΑΕ Σπερχειάδας-Λαμία

Λιανοκλάδι-Απεραντιακός

Μετέωρα-Οικονόμος Τσαριτσάνης

Πύρασος-Απόλλων Λάρισας

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου