ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξεκίνησε την αντεπίθεση υπό το βλέμμα του Μαρέντζι

ξεκίνησε-την-αντεπίθεση-υπό-το-βλέμμα-498809

Η ομάδα κέρδισε, το καλό κλίμα αποκαταστάθηκε, το νέο ξεκίνημα έγινε και αυτό που μένει είναι να ανακοινωθεί ο νέος τεχνικός, που θα οδηγήσει τη Νίκη Βόλου στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος της FootballLeague 2. Υπό το βλέμμα του Κροάτη προπονητή, Αρμάντο Μαρέντζι, με τον Γκιούβε Κόσογλου να κάνει σπουδαία εμφάνιση και με το 16χρονο Αγγελο Αργύρη να ντεμπουτάρει σε εθνική κατηγορία, το συγκρότημα της Νέας Ιωνίας απέσπασε τους τρεις βαθμούς και μαζί την πρώτη της νίκη στην Ηράκλεια Σερρών κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο και ξεκίνησε την αντεπίθεσή της.
 
Το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής της Football League 2 πέτυχε στο 43’ ο Αντε Ντάνισιτς. Ο τίτλος του MVP όμως της αναμέτρησης ανήκει στον Γκιούβε Κόσογλου. Αυτός ήταν που κράτησε ανέπαφη την εστία του στο πρώτο μέρος σταματώντας κατά σειρά τους Κοσμίδη (6’) στο και Κρυστάλλη (17’ και 31’). Ετσι έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα του, που είχε χάσει ευκαιρίες με τους Βακουφτσή, Νάστο και Πετρά, να προηγηθεί τελικά στο 43’ με πλασέ του Ντάνισιτς. Ο 27χρονος γκολκίπερ έκανε την επέμβαση του αγώνα στο 62’ σε προβολή του Κρυστάλλη, ενώ προηγουμένως είχε δει τον Πετρά να χάνει ανεπανάληπτη ευκαιρία και στο 77’ είπε επίσης «όχι» στον Τριανταφυλλίδη. Ηταν αναμφίβολα ο άνθρωπος που «έσωσε» τους τρεις βαθμούς και μαζί με τον Αγγελο Καρόπουλο, που βρέθηκε στον πάγκο μόνο και μόνο για να βοηθήσει την παλιά του ομάδα, ήταν τα πρόσωπα της αναμέτρησης στην Ηράκλεια.
Η Νίκη στάθηκε αρκετά καλά στον αγωνιστικό χώρο για 60 λεπτά, ωστόσο στην συνέχεια οι παίκτες της έδειξαν σημάδια κόπωσης. Οι κυανόλευκοι αγωνίστηκαν για ένα πεντάλεπτο με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω της αποβολής του Κουτσογιάννη με δεύτερη κίτρινη, όμως ευτυχώς οι γηπεδούχοι δεν το εκμεταλλεύτηκαν.
 
Προπόνηση με Μαρέντζι
Ο Αρμάντο Μαρέντζι ακόμα δεν έχει υπογράψει. Και όσο δεν υπογράψει τόσο τα σενάρια θα αυξάνονται γύρω από το διάδοχο στον κυανόλευκο πάγκο. Σήμερα πάντως ο Κροάτης θα προπονήσει για πρώτη φορά την ομάδα του. Ολα δείχνουν ότι μέχρι την Πέμπτη θα έχει υπογράψει το συμβόλαιό του με τη Νίκη. Την ίδια ώρα οι φήμες φουντώνουν για τον Μίοντρακ Τσίρκοβιτς που παραιτήθηκε από το Πλατανιά. Μάλιστα, κυκλοφορούσε έντονα ότι έφυγε για να έρθει στη Νέα Ιωνία. Ο ίδιος όμως με δηλώσεις τους διέψευσε κάτι τέτοιο: «Δεν έχω ακούσει κάτιγια τη Νίκη Βόλου. Το ακούω από εσάς. Δεν γνωρίζω κάτι. Αν ισχύει είναι τιμή να ενδιαφέρεται για μένα η Νίκη. Είναι μία ομάδα που είναι πάντα στην καρδιά μου καθώς εκεί αναδείχθηκα ως ποδοσφαιριστής».
Τέλος στη φημολογία αποφάσισε να βάλει και ο Στράτος Γιδόπουλος: «Πώς γίνεται να βγαίνουν αυτά τα σενάρια; Δεν υπάρχει κανένα θέμα Τσίρκοβιτς».
 
Συνέχεια με Κρανούλα
Τέσσερις βαθμούς μετράει η Νίκη Βόλου στο πρωτάθλημα και όλοι έχουν έρθει από εκτός έδρας αναμετρήσεις. Την Κυριακή θέλει να συνεχίσει με νίκη και να πάρει το πρώτο της τρίποντο σε εντός έδρας ματς. Οι κυανόλευκοι υποδέχονται την Κυριακή την Κρανούλα και σίγουρα απόντες θα είναι ο τιμωρημένος Κουτσογιάννης και ο τραυματίας Στουρνάρας. Ετοιμος αναμένεται να είναι ο Καρακώστας.
 
FOOTBALLLEAGUE 2 – 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΡ.                ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
                   0                           1
Σκόρερ: 43’ Ντάνισιτς
Κίτρινες: Νίρλας – Κουτσογιάννης, Βακουφτσής, Σαμαράς, Διγκόζης
Κόκκινη: 86’ Κουτσογιάννης 2η κίτρινη
Διαιτητής: Συμεωνίδης (Πιερίας)
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ: Βοζίκης, Κοσμίδης, Νίρλας, Δούμας, Παπαγερίδης (54’ Καραπατσιάς), Μαντζουράκης, Χατζάκος, Μουτίδης, Σιδηρόπουλος (64’ Τριανταφυλλίδης), Καλιαμπάκας (46’ Μαρίνγκος), Κρυστάλλης. 
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Κόσογλου, Τσικνίδης (68’ Γραμματικόπουλος), Μαϊστρέλλης, Παπαδήμας, Διγκόζης, Νάστος (87’ Αργύρης), Σαμαράς, Κουτσογιάννης, Ντάνισιτς (80’ Βλάχος), Πετράς, Βακουφτσής
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου