Αγωνιστικό σεμινάριο του ΑΣ Νικόμαχος Βόλου

Τελευταία ενημέρωση: 2017-09-24, 20:00:38
Αγωνιστικό σεμινάριο του ΑΣ Νικόμαχος Βόλου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το αγωνιστικό σεμινάριο το οποίο διοργάνωσε ο Α.Σ. Νικόμαχος Βόλου στο κλειστό γυμναστήριο Ν. Ιωνίας από τις 15 έως τις 17 Σεπτεμβρίου. Την επιμέλεια της αγωνιστικής προπόνησης που διεξήχθη την Παρασκευή και το Σαββάτο σε διαφορετικές ώρες για κάθε ηλικία, είχαν δυο παγκόσμιοι πρωταθλητές του Ταεκβοντό από το Ιράν: ο Farzad Zolghadri και ο Hadi Mostaan. Ο Farzad Zolghadri -εκτός των πολλών διακρίσεων του- είναι πτυχιούχος γυμναστής και προσκεκλημένος του Α.Σ. Νικόμαχου Βόλου, και βρίσκεται στον σύλλογο όπου προπονεί τα αγωνιστικά γκρουπ όλων των ηλικιών.

Στην πολύ πετυχημένη διοργάνωση διδάχτηκαν όλοι οι αθλητές αγωνιστικές τεχνικές πολύ υψηλού επίπεδου από τους Ιρανούς παγκόσμιους πρωταθλητές. Το Ιράν είναι υπερδύναμη στον χώρο του Ταεκβοντό και ανήκει στις πρώτες χώρες σε ό,τι αφορά διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο. Στο σεμινάριο συμμετείχαν σύλλογοι από όλη την Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα συμμετείχαν 22 σωματεία με 160 αθλητές. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν αθλητές που πρόσφατα διακρίθηκαν στα πανευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα που έγιναν τα δυο τελευταία χρόνια. Επίσης παρών έδωσαν και δύο χάλκινοι ολυμπιονίκες που διακρίθηκαν το καλοκαίρι στην Ολυμπιάδα κωφών που έγινε στη Σαμψούντα της Τουρκίας, και οι οποίοι βραβεύτηκαν από τον Δήμο Βόλου μέσω του εκπροσώπου αντιπρόεδρου του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ κ. Καπουρνιωτη Μιχάλη για τη διάκρισή τους.

Την Κυριακή διεξήχθησαν αγώνες με ηλεκτρονικούς θώρακες και κάσκες ανάμεσα σε όλους τους αθλητές που βρισκόταν στο σεμινάριο με μεγάλη επιτυχία. Συνδιοργανωτής και αρωγός στην εκδήλωση αυτή του βολιώτικου συλλόγου ήταν ο Δήμος Βόλου, που έδωσε τα μέγιστα.

Ο Ιρανός προπονητής θα βρίσκεται στον ΑΣ Νικόμαχο Βόλου μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου. Οι εγγραφές στον Νικόμαχο Βόλου συνεχίζονται, και από 25 έως 30 Σεπτεμβρίου έχει για όλους τους νέους αθλητές δωρεάν εβδομάδα γνωριμίας με το άθλημα. Πληροφορίες επί της Ε. Βενιζελου 112 στον Βόλο, και επίσης στη Φιλελλήνων 14 και στα τηλ. 2421038770 -2421048482.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
6
=