ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να ανακάμψει στην Ηράκλεια θέλει η Νίκη

να-ανακάμψει-στην-ηράκλεια-θέλει-η-νίκ-499272

Την ομάδα της Ηράκλειας Σερρών Μέγα Αλέξανδρο θα αντιμετωπίσει σήμερα στις 4 μ.μ. η ομάδα της Νίκης Βόλου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League 2. Οι κυανόλευκοι έχουν άμεση ανάγκη τους τρεις βαθμούς και με υπηρεσιακό προπονητή τον Άγγελο Καρρόπουλο θα επιδιώξει να πάρει την νίκη στο δεύτερο παιχνίδι εκτός έδρας.
Η νίκη είναι μονόδρομος για τους κυανόλευκους, οι οποίοι στα δύο πρώτα παιχνίδια για το πρωτάθλημα έχουν απογοητεύσει το κοινό τους, μιας και μετρούν μόλις ένα βαθμό στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην έδρα του Αετού Σκύδρας. Από εκεί και πέρα στην Νεάπολη με την Καλλονή, όπου ήρθε και το αντίο του Χόρχε Μπάριος, η Νίκη γνώρισε την ήττα με 0-1 από την νεοφώτιστη ομάδα της Λέσβου. Εάν η ομάδα της Νέας Ιωνίας επιθυμεί ακόμη να τερματίσει στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος, τότε θα πρέπει από σήμερα να δείξει ένα άλλο πρόσωπο και να πάει στις Σέρρες με αποκλειστικό στόχο τους τρεις βαθμούς, οι οποίοι θα αναστρέψουν το κλίμα στο κυανόλευκο στρατόπεδο. Με είκοσι ποδοσφαιριστές στην αποστολή της θα βρεθεί σήμερα η Νίκη Βόλου στις Σέρρες, μιας και μετά την χθεσινή τελευταία προπόνηση ανακοινώθηκε πως σε αυτή συμπεριλαμβάνονται οι: Πέτρος Μπαϊμάκης, Γκιουβενιργκίν Κόσογλου, Κώστας Τσικνίδης, Γιάννης Φλάμος, Άγγελος Αργύρης, Γιωργος Γραμματικόπουλος, Νίκος Παπαδήμας, Αγγελος Διγκόζης, Στέλιος Μαϊστρέλλης, Βασίλης Σαμαράς, Παναγιώτης Πετράς, Αντε Ντάνισιτς, Γιώργος Βακουφτσής, Αντώνης Σωτρίνης, Πάμπλο Μασίας, Χοσέ Μαλδονάδο, Γιάννης Χρυσοχοΐδης, Αντώνης Βλάχος, Μιχάλης Κουτσογιάννης και Ανέστης Νάστος. Εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Βαγγέλης Στουρνάρας όπως και ο Κώστας Καρακώστας.
                                                Παρουσία Μαρέντζι
Στο γήπεδο της Ηράκλειας αναμένεται να βρεθεί σήμερα και ο Κροάτης προπονητής Αρμάντο Μαρέντζι, ο οποίος φαίνεται να έχει συμφωνήσει με την ομάδα της Νίκης Βόλου. Οι τελικές συζητήσεις θα γίνουν αύριο με τον Στράτο Γιδόπουλο και δεν αποκλείεται από την Δευτέρα να αναλάβει και επίσημα τα καθήκοντα του νέου τεχνικού της ομάδας.
Ο αντίπαλος
Την πρώτη του εμφάνιση μπροστά στο κοινό του θα κάνει σήμερα ο Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας απέναντι στην ομάδας της Νίκης Βόλου. Ο προπονητής των νεοφώτιστων, Γιάννης Γεωργιάδης, δεν μπορεί να υπολογίζει στο Τσεμπερίδη, ο οποίος και είναι τιμωρημένος. Μέχρι σήμερα οι Σερραίοι έχουν δώσει δύο παιχνίδια και αυτά ήταν εκτός έδρας, μιας και με αντίπαλο τον Εθνικό στην Φιλιππιάδα ηττήθηκε με 2-1, ενώ το ίδιο σκορ σημειώθηκε και στη Ζάκυνθο, με τους φιλοξενούμενους να μένουν και με δέκα παίκτες.
Ο διαιτητής
Ο Παναγιώτης Συμεωνίδης από τον ΣΔΠ Πιερίας θα διευθύνει την σημερινή αναμέτρηση της Νίκης Βόλου απέναντι στον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας Σερρών που θα ξεκινήσει την Κυριακή στις 4 μ.μ.. Βοηθοί του θα είναι οι Κωνσταντίνος Κατσικογιάννης και Κούλα Χουσεΐν, αμφότεροι από την Μακεδονία, ενώ από το Κιλκίς θα είναι ο τέταρτος, Χρήστος Τσαλουχίδης.
Τα εισιτήρια διαρκείας
Στη διάθεση των φίλων της Νίκης Βόλου βρίσκονται τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011. Η τιμή τους ξεκινά από τα 100 ευρώ, ενώ διατίθενται επίσης διαρκείας των 150, 200 και 250 ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να τα προμηθεύονται μέσω της ΠΑΕ και του BLUE STARS 95,3. Για πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 24210-66128 και 6979492113.
Εγγραφές στο Αθλητικό Κολέγιο
Ξεκίνησαν οι προπονήσεις των ακαδημιών ποδοσφαίρου στο Αθλητικό Κολέγιο Νίκης. Στα τμήματα υποδομής τα παιδιά γνωρίζουν το άθλημα στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του κολεγίου, από έμπειρους προπονητές με επιτυχίες στις μικρές ηλικίες. Προπονητές της φετινής περιόδου είναι οι Βαταμίδης Δημήτρης, Γρηγοριάδης Κωνσταντίνος, Ματζανάς Στράτος, Σπυριδάκης Νίκος και Σύψας Κωνσταντίνος. Επίσης, συνεχίζονται καθημερινά οι εγγραφές για αγόρια και κορίτσια στις ώρες 16:00-19:00 στα γραφεία του κολεγίου στην πίσω πλευρά του γηπέδου Παντελής Μαγουλάς, πληροφορίες στο τηλ. 24210 85311.
                                                Γ.Σ. των Blue Angels
Τη Δευτέρα 27/9/2010 και ώρα 18:30 θα πραγματοποιηθεί έκτακτη γενική συνέλευση των Blue Angels στα γραφεία του συνδέσμου Αναπαύσεως 24. Δεν πρέπει να λείψει κανείς γιατί τα θέματα είναι πάρα πολύ σημαντικά και σοβαρότατα. Καλούνται όλα τα μέλη του συνδέσμου, να δώσουν κανονικά το παρών. Όλοι εκεί.
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου