ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εχοντας ως στόχο την επιτυχία

εχοντας-ως-στόχο-την-επιτυχία-499320

Την πρώτη νίκη έδρας έχει ως στόχο σήμερα στις 8.30 μ.μ. για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα ο Ολυμπιακός, που παίζει στο Πανθεσσαλικό με την ΑΕΚ έχοντας βεβαίως θετική σκέψη για το θετικό αποτέλεσμα, αφού σεβόμενος τη μεγάλη αντίπαλο, αλλά χωρίς να έχει να φοβηθεί τίποτα θέλει τη νίκη, έχοντας μεγάλη υποστήριξη από τον κόσμο.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από την επιτυχία στην Τούμπα (που ήταν η ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ)

και θέλει με πάθος, δύναμη, καθαρό μυαλό και σύστημα 4-1-4-1 που μπορεί να γίνεται 4-1-3-2

και θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις, αλλά και να πάρει αποτέλεσμα απέναντι στην ΑΕΚ.

Σύμμαχος σε αυτή την προσπάθεια σήμερα θα είναι ο κόσμος, μιας και τα εισιτήρια έφευγαν ως χθες με πολύ καλό ρυθμό και το βράδυ αναμένεται να βρεθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο περίπου 12.000 κόσμος.

Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη φαίνεται πως αρέσκεται στα δύσκολα καθώς έδειξε το καλό της πρόσωπο στα παιχνίδια με Πανιώνιο και ΠΑΟΚ εκτός έδρας, και θέλει να πράξει και το ίδιο με την ΑΕΚ και στο Βόλο…

Πρώτο μέλημα βέβαια για τον Ολυμπιακό είναι το μηδέν στην άμυνα, το πρέσινγκ όταν ο αντίπαλος έχει την μπάλα και η αποτελεσματικότητα όταν δημιουργεί οργανωμένες επιθέσεις.

Σε σχέση με το προηγούμενο ματς στην Τούμπα η σκέψη του προπονητή φαίνεται να ήταν μια αλλαγή με έναν από τους Πλιάγκα, Καπετάνο ή Μπρέσκα αντί του Κάστρο για περισσότερη κίνηση και επιθετικότητα, ενώ ενδέχεται να διατηρήσει το σχήμα της Τούμπας αριστερά και δεξιά στην άμυνα.

Οι Γιακούποβιτς-Ψυχογιός-Ζαραδούκας-Σανκαρέ-Τομάς-Άλβαρεζ-Πλιάγκας-Ρόκας-Μόνχε-Ουμπίντες-Μάρτιν -Μπρέσκα- Καπετάνος-Σολάκης- Κάστρο-Σέλεζι-Καμπάνταης-Ρίκκα-Ντολεζάι-Φραντζιπάνε και Ρόκα θα είναι στη διάθεση του Σάκη Τσιώλη.

Με απουσίες

Οι τραυματίες Πάπα Μπούμπα Ντιόπ και Παντελής Καφές αλλά και ο Νίκος Γεωργέας δεν είναι στην αποστολή της ΑΕΚ, ενώ τελικά θα αγωνισθεί ο Ραφίκ Τζεμπούρ.

Η απουσία των δύο 32χρονων αμυντικών χαφ αναγκάζει τον Μπαγεβιτς να χρησιμοποιήσει και πάλι τους Μάκο, Γκέντσογλου στη μεσαία γραμμή, εκτός αν κάνει την έκπληξη με τον Πατσατζόγλου.

Οι Αραμπατζής, Γιάχιτς, Δέλλας, Μανωλάς, Λαγός, Μάκος, Γκέντσογλου, Σκόκο, Μπερνς, Τζεμπούρ,Λυμπερόπουλος (πιθανή ενδεκάδα )Μπλάνκο, Σάχα, Νασούτι, Πατσατζόγλου, Καράμπελα, Νταντόμο, Γκερέιρο, Έντερ και Λεονάρντο είναι στη διάθεση του Μπάγιεβιτς.

Τα εισιτήρια

Τα εισιτήρια του σημερινού αγώνα κοστίζουν 7, 15,20, 25 & 50 ευρώ. Η είσοδος για τις γυναίκες και τα παιδιά είναι 7 ευρώ και ισχύει για όλες τις Θύρες των Εισιτηρίων Αγώνα. H είσοδος από τις Θύρες 1-12 (Πέταλο), κοστίζουν 15 ευρώ. H είσοδος από τις Θύρες 14, 17 (ΚΕΡΚΙΔΑ 206,207) καθώς και από τη Θύρα 26, (ΚΕΡΚΙΔΑ 211) στο άνω διάζωμα της Στεγασμένης Κερκίδας, κοστίζουν 20 ευρώ. Δεν επιτρέπεται η είσοδος στις Κερκίδες των Εισιτηρίων Διαρκείας 208 & 210 του Άνω Διαζώματος. Η θύρα 29 & η κερκίδα 212 στο άνω διάζωμα θα παραμείνει κλειστή για το συγκεκριμένο αγώνα!

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου