ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να γυρίσει σελίδα θέλει αύριο η Νίκη

να-γυρίσει-σελίδα-θέλει-αύριο-η-νίκη-499811

Παρουσία του Στράτου Γιδόπουλου έγινε χθες η προπόνηση της Νίκης Βόλου στο γήπεδο του Διμηνίου. Οι κυανόλευκοι ολοκληρώνουν σήμερα την προετοιμασία τους και στη συνέχεια θα αναχωρήσουν για το Νομό Σερρών, έχοντας υπηρεσιακό προπονητή στην αποστολή τους, τον Αγγελο Καρόπουλο. Η ομάδα της Νέας Ιωνίας αντιμετωπίζει αύριο για την 3η αγωνιστική της Football League 2 στην Ηράκλεια τον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο και σε αυτό που αποσκοπούν άπαντες είναι η ομάδα να γυρίσει σελίδα…

Οι κυανόλευκοι στοχεύουν στο θετικό αποτέλεσμα που θα αντιστρέψει το κλίμα στις τάξεις της ομάδας και στα αποδυτήρια και θα δώσει την ευκαιρία στο νέο τεχνικό, που θα αναλάβει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου από τη Δευτέρα, να ξεκινήσει υπό καλύτερες προϋποθέσεις και με θετική ψυχολογία στο «τιμόνι» της ομάδας. Η Νίκη Βόλου αύριο θα έχει στον πάγκο της τον Αγγελο Καρόπουλο, που ανέλαβε να την βοηθήσει και να την οδηγήσει στην αυριανή αναμέτρηση, ωστόσο το παιχνίδι θα γίνει υπό το βλέμμα του Κροάτη τεχνικού, Αρμάντο Μαρέντζι, που αποτελεί τον «εκλεκτό» του Στράτου Γιδόπουλου για τον πάγκο και αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα μετά την ολοκλήρωση του τυπικού μέρους της συμφωνίας.

Παίκτες και τεχνική ηγεσία δεν ασχολήθηκαν τόσο με τον αντίπαλο κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, όσο με το πώς θα βελτιώσουν τα δικά τους κακώς κείμενα και θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν εμφάνιση ανάλογη των δυνατοτήτων τους. Αλλωστε μονάδες η Νίκη διαθέτει καλύτερες από κάθε άλλο συγκρότημα της κατηγορίας, αλλά υστερεί στη συλλογική της εικόνα στο γήπεδο. Ετσι στόχος είναι να βρεθούν καλύτερα στο γήπεδο οι ποδοσφαιριστές και με αυτό τον τρόπο να βελτιώσουν την ομαδική παρουσία τους στο κάθε παιχνίδι και συνολικά στο πρωτάθλημα.

Στην αυριανή προσπάθειά τους θα έχουν και τον κόσμο τους στο πλευρό τους, αφού παρά το άτυχο αποτέλεσμα και την ήττα από την Καλλονή, οι οργανωμένοι άφησαν την απογοήτευση και την πίκρα τους στην άκρη και ετοιμάζονται να κάνουν το καθήκον τους για άλλη μια αγωνιστική στηρίζοντας την ομάδα.

Ο Αγγελος Καρόπουλος θα ανακοινώσει μετά την σημερινή προπόνηση την αποστολή των κυανολεύκων.

Αμφίβολος είναι ο Κώστας Καρακώστας που δεν μπήκε ούτε χθες με την υπόλοιπη ομάδα στην προπόνηση και φαίνεται πολύ δύσκολο να δώσει το παρών στον αυριανό αγώνα. Εκτός πλάνων τίθεται σίγουρα ο τραυματίας Βαγγέλης Στουρνάρας.

Σήμερα η ομάδα θα προπονηθεί στη 1 μ.μ. και μετά ο Αγγελος Καρόπουλος θα ανακοινώσει την αποστολή. Χθες εκτός από τον Στράτο Γιδόπουλο, το παρών στην προπόνηση έδωσε και ο νέος διευθυντής της ΠΑΕ Σίμος Λάζαρης.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου