ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χωρίς Ντιόπ και Καφέ η ΑΕΚ

χωρίς-ντιόπ-και-καφέ-η-αεκ-499822

Όπως αναμενόταν οι τραυματίες Πάπα Μπούμπα Ντιόπ και Παντελής Καφές δεν συμπεριελήφθησαν στην 20μελή αποστολή για το Βολο που ανακοίνωσε χθες ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μετά το τέλος της προπόνησης. Ο Ραφίκ Τζεμπούρ υπέστη διάστρεμμα και η συμμετοχή του θα κριθεί στην σημερινή πρωινή προπόνηση.

Η απουσία των δύο 32χρονων αμυντικών χαφ αναγκάζει τον Σερβοέλληνα τεχνικό να χρησιμοποιήσει και πάλι τους Μάκο, Γκέντσογλου στη μεσαία γραμμή, εκτός αν κάνει την έκπληξη με τον Πατσατζόγλου. Για μια ακόμα φορά εκτός θα μείνει ο Νίκος Γεωργέας, ο οποίος χειρουργήθηκε από τον Λάκη Νικολάου και σήμερα πήρε εξιτήριο από το ιατρικό κέντρο.

Όσον αφορά το διάστρεμμα του Αλγερινού επιθετικού, είναι ελαφρύ αλλά ο ποδοσφαιριστής είναι καταπονημένος από τα συνεχή παιχνίδια και οι πιθανότητες να αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου την Κυριακή είναι μοιρασμένες. Αν δεν τα καταφέρει, τη θέση του στην κορυφή της επίθεσης θα πάρει ο Ίσμαελ Μπλάνκο.

Κάποιες στομαχικές διαταραχές δεν επέτρεψαν στον Νίκο Λυμπερόπουλο να ολοκληρώσει το πρόγραμμα της χθεσινής προπόνησης. Ωστόσο ο 35χρονος επιθετικός συμπεριελήφθη στην αποστολή μαζί με τους Αραμπατζή, Γιάχιτς, Δέλλα, Μανωλά, Λαγό, Μάκο, Γκέντσογλου, Σκόκο, Μπερνς, Μπλάνκο (πιθανή ενδεκάδα μαζί με τον «Λύμπε»), Σάχα, Νασούτι, Πατσατζόγλου, Καράμπελα, Νταντόμο, Γκερέιρο, Έντερ Λεονάρντο και Τζεμπούρ.

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου