ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέο φιλικό για τον Βόλος 2004

νέο-φιλικό-για-τον-βόλος-2004-499856

Με την ομάδα του Οδυσσέα Γλυφάδας θα αγωνιστεί σήμερα ο Βόλος 2004, ο οποίος στις 5 μ.μ. στο γήπεδο της Λαμίας θα δώσει ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της φετινής προετοιμασίας.

Η αναμέτρηση θα δοθεί στο γήπεδο της Λαμίας έτσι ώστε να μοιραστεί η απόσταση για τις δύο ομάδες, με την αποστολή του συλλόγου του Βόλου να αναχωρεί στις 2 μ.μ.

Στη διάθεση του τεχνικού Μίλτου Καλόγηρου δεν θα βρίσκεται η Νικολέτα Κανιάκα αλλά και η Σοφία Πελεκούδα, οι οποίες έχουν υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα.

Από εκεί και πέρα άδεια έχει πάρει μέχρι την Τρίτη η νεοαποκτηθείσα 18χρονη επιθετικός από τον Πύργο, Ιωάννα Παρασκευοπούλου. Παράλληλα τραυματίας είναι η Παρασκευή Διβανέ, η οποία στη συμμετοχή της στην περασμένη φιλική αναμέτρηση με την Ολύμπια Σόφιας αποχώρησε στο πρώτο μόλις λεπτό της συμμετοχής της, μιας και χτύπησε στο γόνατο.

Πριν λίγες μέρες υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία τα αποτελέσματα της οποίας θα γίνουν γνωστά μεθαύριο Δευτέρα.

Προληπτικά εκτός θα μείνει και η Αναστασία Ζήγρα, η οποία έχει ενοχλήσεις στο γόνατο και για τον λόγο αυτό δεν θα συμμετέχει και στις υποχρεώσεις της Εθνικής μαζί με τις Κανιάκα και Πελεκούδα.

Στην αποστολή των ερυθρόλευκων θα βρίσκονται όμως οι: Αντζέλοβα, Παπαδοπούλου, Αναγνωστοπούλου, Μαλισιώρα, Λαβδογιάννη, Τσιρδάνη, Ντάφου, Γιοβάνοβιτς, Χατζηλιόντα, Γουγούση, Κύρκου, Τραίκοβιτς, Δημητριάδη, Μπαλαμούτη, Κλόντζα, Γκάτσιου αλλά και η Σάντρα Όρτενταλ.

Η περίπτωση της Σουηδέζας δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη, αλλά όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει στην ομάδα, συμφωνώντας τελικά με τη διοίκηση των ερυθρολεύκων.

Υπενθυμίζεται ότι η 21χρονη Όρτενταλ βρίσκεται από την περασμένη Κυριακή κοντά στις υποχρεώσεις των ερυθρόλευκων και αγωνίζεται στην επίθεση. Στο τουρνουά της Σόφιας άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, ενώ σκόραρε σε βάρος της Ολύμπια στον μικρό τελικό.

Την εβδομάδα που πέρασε συμμετείχε και στις προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Μίλτου Καλόγηρου, ο οποίος πιστεύει αρκετά στο ταλέντο της. Το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση της απόκτησής της, μιας και μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι άλλο που να απασχολεί τεχνική ηγεσία αλλά και διοίκηση, οι οποίοι έψαχναν μία ικανή επιθετικό και φαίνεται να την βρήκαν στο πρόσωπο της Όρτενταλ. Στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες της Κυπριακής Αγίας Νάπας και της Σουηδικής Βάγενς.

 

Εναρξη Ακαδημιών

Ανακοινώνεται από το σύλλογο του Βόλος 2004 πως ξεκινούν οι εγγραφές στις Ακαδημίες για τις μικρές παίκτριες που θέλουν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο. Υπεύθυνος Ακαδημιών θα είναι ο κ. Μίλτος Καλόγηρος, τηλ. 6945466137.

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου