ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λύση Μαρέντζι στο «τιμόνι»

λύση-μαρέντζι-στο-τιμόνι-500192

Σε όλα τα έχει βρει προφορικά ο Αρμάντο Μαρέντζι με τον Στράτο Γιδόπουλο. Ο 47χρονος προπονητής βρίσκεται ένα βήμα πριν την επίσημη συμφωνία και θα έχει τετ α τετ με τον Στράτο Γιδόπουλο για να πέσουν οι υπογραφές και να αναλάβει την κυανόλευκη ομάδα. Πριν δώσουν κι από κοντά τα χέρια οι δυο άνδρες πάντως, η ΠΑΕ δεν ανακοινώνει τίποτα επίσημα και όλα προκύπτουν από πληροφορίες που διαρρέουν μέσα από τη διοίκηση.
 
Ο Αρμάντο Μαρέντζι γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα, αφού κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στην χώρα μας και αν όλα πάνε καλά θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Χόρχε Μπάριος στον κυανόλευκο πάγκο. Ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία του να δουλέψει στην Ελλάδα και μετά την θητεία του ως ποδοσφαιριστής στον Παναργειακό και στον Πανσερραϊκό, θέλει να επιστρέψει στην χώρα μας ως προπονητής. Ολα θα κριθούν από το ραντεβού που θα γίνει επί ελληνικού εδάφους με τον Στράτο Γιδόπουλο, με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Νίκη Βόλου να δηλώνει ιδιαίτερα αισιόδοξος. Ο Μαρέντζι, που μιλάει καλά ελληνικά, ήταν να έρθει σήμερα στη Μαγνησία μαζί με τον μεγαλομέτοχο, αλλά τελικά δεν βρέθηκε πτήση και το πιο πιθανό είναι να ταξιδέψει απευθείας για τις Σέρρες ώστε να παρακολουθήσει την Κυριακάτικη αναμέτρηση. Δεν αποκλείεται πάντως αν βρεθεί λύση να βρίσκεται πιο νωρίς από την Κυριακή στον Βόλο. Ο Στράτος Γιδόπουλος αναμένεται σήμερα στη Νέα Ιωνία για να μιλήσει στους παίκτες, ενώ εργοφυσιολόγος θα τους εξηγήσει τα αποτελέσματα των αιματολογικών και των εργομετρικών εξετάσεων και θα δώσει ειδικές οδηγίες στον καθένα ποδοσφαιριστή ώστε να βρεθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα στην επιθυμητή κατάσταση.
Η ομάδα πάντως αναμένεται να παραταχθεί με τον Αγγελο Καρόπουλο στον πάγκο της στον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Ηρακλείας Σερρών. Ο παλιός ποδοσφαιριστής της ομάδας δεν αρνήθηκε να βοηθήσει όταν του ζητήθηκε, αλλά θεωρείται υπηρεσιακός προπονητής και ο ίδιος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορεί να συνεχίσει. Ο Μαρέντζι, αν σήμερα συμφωνήσει, το πιθανότερο είναι να ταξιδέψει μαζί με τον Στράτο Γιδόπουλο στις Σέρρες και να παρακολουθήσει από κοντά τη νέα του ομάδα, ώστε να βγάλει και τα πρώτα του συμπεράσματα για το υλικό και τις δυνατότητές του.
 
Σήμερα έρχεται ο Λάζαρης
Από κει και πέρα σήμερα πιάνει δουλειά και αναλαμβάνει καθήκοντα ο Σίμος Λάζαρης. Ο Λάζαρης επιστρέφει στη Νέα Ιωνία και στη Νίκη για να βάλει σε μια σειρά την ΠΑΕ και να αρχίσει να λειτουργεί σε σωστά πλαίσια. Θα αναλάβει ρόλο γενικών καθηκόντων, έχοντας την εμπειρία και τις γνώσεις να βγάλει γρήγορα από το τέλμα την εταιρία.
Αμεσα αναμένεται να υπάρξουν και διοικητικές εξελίξεις, αφού εκκρεμεί ακόμα η ανάδειξη νέου Δ.Σ.
 
Τα εισιτήρια διαρκείας
Στη διάθεση των φίλων της Νίκης Βόλου βρίσκονται τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011. Η τιμή τους ξεκινά από τα 100 ευρώ, ενώ διατίθενται επίσης διαρκείας των 150, 200 και 250 ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να τα προμηθεύονται μέσω της ΠΑΕ και του BLUE STARS 95,3 ενώ για πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 24210-66128, 24210-66128 και 6979492113.
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου