ΠΟΛΟ

Στέφανος Λέανδρος: «Δεν κάναμε τον κόσμο του Βόλου να χαμογελάσει»

στέφανος-λέανδρος-δεν-κάναμε-τον-κόσ-316814

Στεναχωρημένος και σκασμένος από την απώλεια του χρυσού μεταλλίου και της πρώτης θέσης ήταν ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής ομάδας Νέων Γυναικών, Στέφανος Λέανδρος, αναφέροντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ της ΔΕΥΤΕΡΑΣ μετά τον τελικό με τη Ρωσία: «Πίστευα ότι μπορούσαμε να κατακτήσουμε ένα μετάλλιο. Βέβαια, δεν ήθελα να αναφέρω κάτι τέτοιο πριν από τα παιχνίδια, γιατί δεν θεωρώ ότι θα μας βοηθούσε, πιο πολύ θα μας προσέθετε βάρος. Τα παιχνίδια ήταν όλα ντέρμπι, κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Τα κορίτσια έκαναν μεγάλη προσπάθεια, τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Είμαστε λίγο πικραμένοι κυρίως με τον τρόπο που ήρθε το ασημένιο εν τέλει μετάλλιο και την ήττα στα πέναλτι από τη Ρωσία.

Αντιμετωπίσαμε όλες τις μεγάλες δυνάμεις και σταθήκαμε πολύ καλά. Δε χάσαμε καν στην κανονική διάρκεια κανενός αγώνα, κάτι το οποίο έχουμε πάθει και σε άλλο Παγκόσμιο. Θέλω από την μεριά μου να ευχαριστήσω τον Γιώργο Μορφέση που ήταν δίπλα μου, τον Αγγελο Γαρελίδη, που ένα πρόβλημα υγείας του στέρησε την παρουσία του εδώ, αλλά νοερά ήταν μαζί μας, όπως και σε όλη την προετοιμασία, την κα. Αρβανιτοπούλου, την φυσικοθεραπεύτρια της ομάδας, Εφη Βούλγαρη, την Ομοσπονδία μας για όλη την στήριξη, τον Βαγγέλη Πάτρα, προπονητή τερματοφυλάκων της Εθνικών ομάδων. Η αλήθεια είναι ότι μας μένει μια πικρία».

Τέλος, σχολίασε: «Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο. Ηταν κάτι πρωτόγνωρο για εμάς, το έχουμε τονίσει από την πρώτη ημέρα» και πρόσθεσε: «Πάντα θα προσπαθούμε για το καλύτερο, μην ξεχνάμε ποια είναι η Ελλάδα και τι έχει χαρίσει η ελληνική υδατοσφαίριση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε για το μέγεθος της επιτυχίας, ποιοι είναι οι άλλοι και ποιο εμείς, ειδικά όταν κερδίζεις ομάδες όπως η Αμερική και η Ολλανδία που είναι υπερδυνάμεις. Δεν είμαστε πολύ χαρούμενοι για το αποτέλεσμα με τη Ρωσία, δεν κάναμε τον κόσμο του Βόλου να χαμογελάσει, όπως θέλαμε πάρα πολύ. Το παλέψαμε ωστόσο, με όλες μας τις δυνάμεις και φάνηκε».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου