ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χορταστικό φιλικό στο Βελεστίνο ανάμεσα σε Ρήγα Φεραίο και ΝΠΣ Βόλος

χορταστικό-φιλικό-στο-βελεστίνο-ανάμ-317297

Ρεπορτάζ: ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Φώτο: ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΙΟΥΜΟΥΡΕΚΗΣ

Σε ένα «χορταστικό» αλλά και δυνατό φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, Ρήγας Φεραίος και ΝΠΣ Βόλος συναντήθηκαν το περασμένο Σάββατο στο Βελεστίνο, όπου οι γηπεδούχοι έκαναν την πιο ελπιδοφόρα και μεστή εμφάνιση, ερχόμενοι ισόπαλοι με 3-3, με τις δύο ομάδες να ανεβάζουν ρυθμό ενόψει Γ’ Εθνικής.

Το σκορ άνοιξε από τους γηπεδούχους με τον Τζοβάρα στο 22’, για να ισοφαρίσει ο Πέντα στο 40’. Στην επανάληψη ο Μάντζης έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, σκοράροντας στο 51’ για το 1-2, αλλά τρία λεπτά αργότερα ισοφάρισε ο Τσιώλης. Ο Πίτου Γκαρσία πέτυχε το 2-3 με πέναλτι στο 70’, με το τελικό σκορ να διαμορφώνει στο 89’ ο Γκάγκας.

Το φιλμ του αγώνα

11’ Απευθείας χτύπημα φάουλ του Πίτου Γκαρσία με το αριστερό, λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Παπαγιάννη η μπάλα άουτ.

17’ Απευθείας χτύπημα φάουλ του Γεωργατζή από πλάγια αριστερά με το δεξί, η μπάλα κοντράρει, στη συνέχεια ο αμυντικός που πάει να απομακρύνει παραλίγο να τη στείλει στα δίχτυα της ομάδας του με την μπάλα να περνά τελικά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, κόρνερ.

22’ Ωραία μπαλιά του Παπαγεωργίου, ο Τζοβάρας στην πλάτη της άμυνας από αριστερά, αφού σκάσει η μπάλα ο 23χρονος επιθετικός θα περάσει με «σομπρέρο» την μπάλα πάνω από το Φαρμάκη που έχει κάνει την έξοδο. Στο κατέβασμα ο φορ του Ρήγα θα στείλει με κεφαλιά την μπάλα προς την άδεια εστία όντας λίγο πιο μπροστά από την οριζόντια γραμμή της περιοχής. Η μπάλα σκάει, οι αμυντικοί δεν προλαβαίνουν και εγένετο 1-0.

32’ Κλέψιμο του Τσιώλη λίγο πιο μπροστά από το κέντρο, η άμεση κάθετη πάσα του Γεωργατζή θα βγάλει το Τζοβάρα απέναντι από τον Φαρμάκη που και πάλι έχει κάνει την έξοδο, ο φορ του Ρήγα πλασάρει με το αριστερό, λίγο αφότου μπήκε στην περιοχή με τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων να σώζει με το αριστερό του πόδι.

37’ Σέντρα του Ντεντάκη από δεξιά, ο Καμπαγιέρο θα πιάσει την κεφαλιά στην καρδιά της περιοχής, έχοντας και την πίεση όμως του Καρλιάμπα, η μπάλα άφοβα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, άουτ.

40’ Αριστοτεχνικά χτυπημένο φάουλ του Πέντα από τα δεξιά, λίγα μέτρα έξω από την οριζόντια γραμμή της περιοχής, ο έμπειρος Αργεντινός θα στείλει την μπάλα προς το αριστερό «Γ» του Παπαγιάννη που ίσως και να τη βρήκε αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει την ισοφάριση, 1-1.

50’ Ωφέλιμη συνεργασία των παικτών του Βόλος ΝΠΣ από δεξιά, ο Ηλιόπουλος θα πιάσει το σουτ από θέση διαγώνια δεξιά στην περιοχή, η μπάλα αναπηδά με τον Παπαγιάννη να αποκρούει σε κόρνερ.

51’ Ο Πέντα κυνηγά τη φάση και κάνει το γυριστό από τα αριστερά στην περιοχή πριν η μπάλα περάσει την τελική γραμμή, ο Μάντζης με κεφαλιά ψαράκι στο πρώτο δοκάρι, στη μικρή περιοχή, θα τη στείλει ευθεία στα δίχτυα του Παπαγιάννη την μπάλα για το 1-2.

54’ Πολύ ωραίο κλέψιμο του Χατζησταμάτη έξω από την περιοχή των φιλοξενούμενων, ο μέσος των Κυανόλευκων θα προωθήσει όμορφα το παιχνίδια διαγώνια αριστερά, ο Τσιώλης απέναντι από τον Φαρμάκη θα τσιμπήσει την μπάλα με το δεξί, ο γκολκίπερ του Βόλος ΝΠΣ αλλοιώνει την πορεία της όμως ο παίκτης του Ρήγα συνεχίζει και από κοντά, προλαβαίνοντας και τον αμυντικό που τον πιέζει, θα φέρει το παιχνίδι στα ίσια, 2-2.

70’ Μαρκάρισμα από πίσω του Γκάγκα στον Μηλιώτη αριστερά στην περιοχή, ο Χαλβατζάκος δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Πίτου Γκαρσία θα πλασάρει με το αριστερό στη δεξιά γωνία του Παπαγιάννη, ο οποίος έμεινε όρθιος, πηγαίνοντας να πέσει προς τα δεξιά,

2-3.

77’ Αντεπίθεση για το Ρήγα, ο Τσελεπής θα προσπαθήσει να αιφνιδιάσει με σουτ εκτός περιοχής, ελέγχει με το στήθος ο Φαρμάκης, αφού η μπάλα έσκασε και μπλοκάρει.

88’ Φοβερό σουτ του Καναβού με το αριστερό περίπου από τα 30 μέτρα, πετάγεται και διώχνει με το δεξί χέρι ο Μπουργάνης.

89’ Κόρνερ με το Σπαθή του Ρήγα από τα δεξιά, ο Γκάγκας στο δεύτερο δοκάρι θα πιάσει δυναμική κεφαλιά, ισοφαρίζοντας εκ νέου για το Ρήγα, 3-3.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ – ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 3-3

Σκόρερ: (22’ Τζοβάρας, 54’ Τσιώλης, 89’ Γκάγκας – 40’ Πέντα, 51’ Μάντζης, 70’ πεν. Πίτου Γκαρσία)

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: (Σπαθής – Αλεξίου) Παπαγιάννης, Σπαθής, Γκάγκας, Καρλιάμπας, Χατζηαθανασίου (82’ Ράπτης), Μπόρας (64’ Καναβός), Παπαγεωργίου (52’ Χατζησταμάτης), Αλεξίου, Τσιώλης (70’ Τσελεπής), Γεωργατζής (78’ Τζέκα), Τζοβάρας.

ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ: (Φεράντο) Φαρμάκης, Ντεντάκης, Δημόπουλος, Ηλιάδης, Καλαμίδας, Πιαστόπουλος, Πέντα, Καμπαγιέρο, Μάντζης, Πέντα, Ηλιόπουλος. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Μπουργάνης, Τζελίδης, Ντόσης, Δημηνάς, Μηλιώτης, Κυπαρίσσης, Μελισσόπουλος, Παπουτσής, Ζέρης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου