ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φαβορί ο Κροάτης Μαρέντζι

φαβορί-ο-κροάτης-μαρέντζι-500675

Το φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Νίκης Βόλου ήταν και χθες ο Κροάτης Αρμάντο Μαρέντζι. Ο εν λόγω προπονητής μάλιστα θα έδινε την τελική του απάντηση στο Στράτο Γιδόπουλο χθες αργά το βράδυ. Στην αναμονή βρίσκονταν οι Σκαρτάδος, Παντζιαράς και Δρακόπουλος, που ήδη έχουν κάνει κάποιες διερευνητικές συζητήσεις και έχουν δείξει θετικοί στο ενδεχόμενο να συνεχίσουν την καριέρα τους στον κυανόλευκο πάγκο.
Χθες το βράδυ πάντως θα ξεκαθάριζε η περίπτωση του Κροάτη. Ο Στράτος Γιδόπουλος μάλιστα ήταν αισιόδοξος, αν και συνεχώς έλεγε πώς πρέπει να ολοκληρωθούν κάποιες λεπτομέρειες για να επέλθει η τελική συμφωνία. Αν τελικά δεν συμφωνούσε ο Κροάτης Μαρέντζι, τότε σήμερα θα στραφεί στους υπόλοιπους της λίστας και συγκεκριμένα τους Σκαρτάδο, Δρακόπουλο και Παντζιαρά.
Οσον αφορά στον Κροάτη, έχει γεννηθεί τον Μάρτιο του 1963 και αγωνίστηκε στο παρελθόν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον Παναργειακό και στον Πανσερραϊκό στα μέσα της δεκαετίας του ’90. Ως ποδοσφαιριστής έχει φορέσει επίσης τις φανέλες τις Σίμπενικ, Ζρίνσκι και αγωνιζόταν ως δεκάρι. Στην προπονητική του καριέρα έχει αναλάβει τις Κρκα, Σοσκ Σκράντιν και την Πρίμορατς. Με την τελευταία πέρυσι κατέκτησε την 5η θέση στην τρίτη κατηγορία της Κροατίας, ενώ και φέτος συνεχίζει στον πάγκο της… Το θέμα ήταν χθες να λύσει τη συνεργασία του με την συγκεκριμένη ομάδα για να μπορέσει να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Νίκης. Αν όλα πήγαιναν καλά, αύριο θα βρίσκεται στον Βόλο.  
Σε αντίθετη περίπτωση που δεν επέρχονταν για διάφορους λόγους η τελική συμφωνία, ο Στράτος Γιδόπουλος θα στραφεί στις εναλλακτικές λύσεις με τρεις Ελληνες να είναι σε προτεραιότητα και συγκεκριμένα οι Σκαρτάδος, Δρακόπουλος και Παντζιαράς. Ακούστηκαν και τα ονόματα των Γούναρη και Μιχαλήτσου, αλλά ο Γιδόπουλος διαψεύδει ότι ο ίδιος είχε επαφές με αυτούς τους δυο.
Για το παιχνίδι της Κυριακής πάντως δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιος προπονητής θα βρίσκεται στον πάγκο. Το πιο πιθανό είναι η Νίκη να παραταχθεί με τον Αγγελο Καρόπουλο στην τεχνική ηγεσία. 
 
Ελαφρύ τράβηγμα ο Καρακώστας
Στον αγωνιστικό τομέα, ο Κώστας Καρακώστας αντιμετωπίζει ένα ελαφρύ τράβηγμα στον προσαγωγό και προφυλάχτηκε χθες. Ο νεαρός μπακ πάντως αναμένεται να είναι έτοιμος εκτός απροόπτου για το εκτός έδρας ματς στην Ηράκλεια Σερρών. Σίγουρος απών θα είναι ο Βαγγέλης Στουρνάρας, που υπέστη ρήξη πλάγιου συνδέσμου.
 
Ο Συμεωνίδης σφυρίζει στην Ηράκλεια
Ο Παναγιώτης Συμεωνίδης θα διευθύνει την εκτός έδρας αναμέτρηση της Νίκης Βόλου απέναντι στον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας Σερρών που θα ξεκινήσει την Κυριακή στις 4 μ.μ. βάσει του προγράμματος που εξέδωσε η διοργανώτρια αρχή. Βοηθοί του θα είναι οι Κωνσταντίνος Κατσικογιάννης και Κούλα Χουσεΐν αμφότεροι από την Μακεδονία, ενώ από το Κιλκίς θα είναι ο τέταρτος, Χρήστος Τσαλουχίδης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου