ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Σισέ κάνει… θραύση

ο-σισέ-κάνει-θραύση-500719

Θεωρείται από τους πιο φορμαρισμένους επιθετικούς στην Ευρώπη από την «Bild»

Ανάμεσα στους πιο φορμαρισμένους επιθετικούς στην Ευρώπη, αυτήν την περίοδο, κατατάσσει η γερμανική ιστοσελίδα«Bild» τον Τζιμπρίλ Σισέ. Τα τρία γκολ που έχει πετύχει ο Γάλλος με δύο συμμετοχές του στο πρωτάθλημα της Super League, του χάρισαν μια θέση στους 15 κορυφαίους. Φορλάν, Μπερμπάτοφ, Μαλουντά, Ετό είναι μερικοί από τους παίκτες που περιλαμβάνονται την 15άδα.

Το συγκεκριμένο αφιέρωμα φέρει τον τίτλο «Τα αστέρια που έχουν προκαλέσει αναταραχή» και συνοδεύεται από φωτογραφία στην οποία απεικονίζονται οι Σισέ, Μπερμπάτοφ και Χουλκ.

«Δεν κάνει εντύπωση μόνο με την όψη του. Ο Τζιμπρίλ Σισέ του Παναθηναϊκού, ξεκίνησε με τρία γκολ σε δύο ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα. Στην Ελλάδα, ο Γάλλος κάνει αίσθηση. Ο Τζιμπρίλ Σισέ βρίσκεται σε τοπ φόρμα», αναφέρει μεταξύ άλλων η γερμανική ιστοσελίδα.

Αναλυτικά η 15άδα των κορυφαίων: Τζιμπρίλ Σισέ (Παναθηναϊκός), Ουέλιτον (Σπαρτάκ Μόσχας), Γέλε Βόσεν (Γκενκ), Αλεξάντερ Φράι (Βασιλεία), Λουίς Σουάρες (Άγιαξ), Ρίκι φαν Βολφσβίνκελ (Ουτρέχτη), Φλοράν Μαλουντά (Τσέλσι), Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Κένι Μίλερ (Ρέιντζερς), Χουλκ (Πόρτο), Σάμουελ Ετό (Ίντερ), Αντόνιο Κασάνο (Σαμπντόρια), Ντιέγκο Φορλάν (Ατλέτικο Μαδρίτης) και Νέλσον Βαλντές (Έρκουλες).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου