ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Κυριακή με ΓΣΑ, Τετάρτη με Μακεδονικό

κυριακή-με-γσα-τετάρτη-με-μακεδονικό-321384

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία και το «μοντάζ» της Νίκης Βόλου

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Τα δύο επόμενα φιλικά προετοιμασίας απασχολούν πλέον τη Νίκη Βόλου, που θέλει να δείξει καλό πρόσωπο την Κυριακή στο ματς του Πανθεσσαλικού, όπου θα αντιμετωπίσει τον Γ.Σ.Αλμυρού, ενώ την ερχόμενη Τετάρτη η ομάδα θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Μακεδονικό.

Χρονικά, το φιλικό τεστ με τον ισχυρό φέτος ΓΣΑ προηγείται, ενώ στη Νίκη περιμένουν και την έμπρακτη συμπαράσταση του κόσμου, σ’ ένα παιχνίδι όπου η τεχνική ηγεσία θα τεστάρει το βασικό σχήμα απέναντι σε ομάδα της Γ’ Εθνικής.

Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924, έχει ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα επόμενα δυο προγραμματισμένα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας:

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Νίκη Βόλου – ΓΣ Αλμυρού

Πανθεσσαλικό Στάδιο

Ώρα έναρξης: 18:00

Γενική Είσοδος: 5€/Παιδιά έως 12 ετών Δωρεάν

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου

Μακεδονικός – Νίκη Βόλου

Γήπεδο Νέας Ευκαρπίας

Ώρα έναρξης: 18:00

Με τα δυο αυτά φιλικά, Κυριακή και Τετάρτη, η Νίκη μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, και η τεχνική ηγεσία -περιμένοντας ακόμη μια προσθήκη για το κέντρο της άμυνας- καταλήγει στο «μοντάζ» της ομάδας

Παράταση διάθεσης των διαρκείας

Την παράταση διάθεσης των καρτών διαρκείας ανακοίνωσε η Δ.Ε. της Νίκης Βόλου, αναφέροντας πως θα διατίθενται μέχρι και την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, λόγω της μετάθεσης της έναρξης του πρωταθλήματος. Αναλυτικά: «Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924, ενημερώνει ότι λόγω της μετάθεσης της έναρξης του πρωταθλήματος, παρατείνεται η διάθεση των Καρτών Διαρκείας για τη νέα χρονιά, μέχρι και την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017.

Η διάθεση θα γίνεται από το Γραφείο Ακαδημιών Ποδοσφαίρου και Καρτών Διαρκείας, που βρίσκεται στο γήπεδο Παντελής Μαγουλάς (Δευτέρα-Παρασκευή 12:00-14:00 & 19:00-21:30). Για τη φετινή χρονιά έχουν προβλεφθεί 6 κατηγορίες καρτών, και όλες περιλαμβάνουν προσφορές και εκπτωτικά προνόμια από επιχειρήσεις που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών. Επίσης έχουν προβλεφθεί επί των αρχικών τιμών συγκεκριμένων κατηγοριών επιπλέον εκπτώσεις για ανέργους, ΑμΕΑ, παλαιά και νέα μέλη του Ερασιτέχνη.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης μέσα από το www.nikifc.gr, ώστε να μειωθεί ο χρόνος εξυπηρέτησης των φιλάθλων.

Οι τιμές των καρτών είναι εξής:

Gold: 250 €

Basic: 100 €

Fans: 70 €

Ladies: 50 €

Kids: 20 €

Family: 130 €

Για αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με τις Κάρτες μπορείτε να καλείτε στο 6945306520 ή επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.nikifc.gr/kartesdiarkeias».

Συγκέντρωση οι οπαδοί

Σε ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας καλεί ο σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών της Νίκης, σήμερα στις 7 το απόγευμα, έξω από το δημαρχείο του Βόλου. «Τα μέλη του συνδέσμου Blue Angels καλούν σε μια ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας όλο τον φίλαθλο κόσμο και όλα τα σωματεία της πόλης που έχουν έννομο συμφέρον την Παρασκευή 7 ώρα στο δημαρχείο, ενάντια στην απόφαση-έκτρωμα της ΕΠΟ να επιτρέψει στην ξενόφερτη και παράνομη νέα ομάδα την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας», αναφέρει ανακοίνωση.

Δωρεάν εισιτήρια διαρκείας μπάσκετ για ανέργους

Σε μία ακόμη αξιέπαινη πρωτοβουλία προχώρησε η Δ.Ε. μπάσκετ της Νίκης Βόλου, με τους κυανόλευκους να ανακοινώνουν πως θα διαθέσουν δωρεάν εισιτήρια διαρκείας σε ανέργους για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, που θα βρει την ομάδα μπάσκετ εκ νέου στα επαγγελματικά πρωταθλήματα και στη Γ’ Εθνική Κατηγορία. Στην ανακοίνωση των κυανόλευκων σημειώνεται: «Η Δ.Ε. επιτροπή της Νίκης Βόλου, σαν ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης για τη μέχρι τώρα απήχηση των καρτών διαρκείας στον φίλαθλο κόσμο της πόλης μας, προσφέρει δωρεάν εισιτήρια για 5 ανέργους φίλους της ομάδας μας, ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της μπασκετικής Νίκης Βόλου από κοντά. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 6947 688 550 (Τσιντσίνης Μιχάλης) και 6970 359 469 (Τσιόλκας Δημήτρης) και με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας τους, θα παραλάβουν το προσωπικό τους εισιτήριο διαρκείας».

Γίνε ενεργό μέλος

Τις νέες κάρτες μέλους της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου καλούνται να λάβουν παλιά αλλά και καινούργια μέλη των κυανόλευκων, με τη διοίκηση του Γ.Σ.Β.«Η ΝΙΚΗ» να αναφέρει σχετικά: «Η οικογένεια της Νίκης Βόλου, σε μια προσπάθεια ανταποδοτικότητας της στήριξης των φιλάθλων της και του κόσμου, σε καλεί να ενταχθείς στις τάξεις του και να επωφεληθείς από τις δυνατότητες που σου παρέχει.

Γίνε τακτικό μέλος του Ερασιτέχνη της Νίκης Βόλου συμπληρώνοντας τη νέα πλέον αίτηση εγγραφής.

Με τη νέα αίτηση, παλιά και νέα μέλη του Ερασιτέχνη θα λαμβάνουν πλέον κάρτα μέλους, ενώ ανάλογα με τη μηνιαία συνδρομή που επιθυμούν να καταβάλλουν, που θα κυμαίνεται από 2 έως 50 ευρώ μηνιαίως, έχουν δημιουργηθεί κατηγορίες προϊόντων.

Ανάλογα με την κατηγορία στην οποία θα συμμετέχουν -σύμφωνα με το ποσό που θα καταβάλλουν-, τα μέλη θα έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν προϊόντα με το σήμα της ομάδας μας, ρούχα, ακόμη και εισιτήριο διαρκείας για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Όσοι φίλοι του Ερασιτέχνη είναι ήδη μέλη του συλλόγου, συμπληρώνουν τη νέα αίτηση χωρίς να καταβάλλουν το κόστος εγγραφής, παρά μόνο τη μηνιαία συνδρομή, επιλέγοντας το ποσό που επιθυμούν από τις κατηγορίες προϊόντων που υπάρχουν».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου