ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με περισσότερη πληρότητα

με-περισσότερη-πληρότητα-322941

Προπονήθηκε χθες με τον Ολυμπιακό Βόλου και ο Ερμάλ Μπραχίμι

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Για το επόμενο φιλικό στην Πιερία, όπου ο προπονητής Μιχάλης Ζιώγας θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, προετοιμάζεται ο Ολυμπιακός Βόλου, περιμένοντας ακόμη καθορισμό ομίλων, κλήρωση και επίσημο ξεκίνημα πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Στο φιλικό παιχνίδι με τον Αιγινιακό μεθαύριο Σάββατο 9/9, ο Ολυμπιακός Βόλου θα είναι πιο πλήρης, καθώς θα επιστρέψουν οι Καραγκιολίδης, Θέος, Βαρούχας, Σέττος και Γελαδάρης, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στο τελευταίο φιλικό στο Καρπενήσι με τη Γουάντι Ντέγκλα, ενώ πιθανόν θα έχει και έναν παίκτη επιπλέον που προπονείται από χθες με την ομάδα, αν τελικά δείξει πως είναι αυτό που θέλουν οι ερυθρόλευκοι…

Από χθες στον Βόλο βρίσκεται ένας ξένος ποδοσφαιριστής Ερμάλ Μπραχίμι, που έδωσε το «παρών» στην προπόνηση των «ερυθρολεύκων».

Ο Μπραχίμι που δεν είναι φορ, αλλά μέσος, είναι 26 ετών, έχει καταγωγή από το Κόσοβο, γεννήθηκε στη Γαλλία και έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Αλβανίας και της Σουηδίας, ενώ την περσινή χρονιά αγωνίστηκε σε ομάδα της Φινλανδίας.

Το αν θα αποκτηθεί ο παίκτης, θα εξαρτηθεί αρχικά σήμερα, όταν ο Ερμάλ Μπαρχίμι θα περάσει από εργομετρικές εξετάσεις, και ίσως από το αγωνιστικό του δείγμα το Σάββατο με τον Αιγινιακό…

Επίσης το τεχνικό επιτελείο με τους Μιχάλη Ζιώγα, Κώστα Μπράτσο και Μιχάλη Μπίτζιο, «είδε» χθες στην προπόνηση αρκετές επιστροφές… αφού έδωσαν το παρών όλοι οι ποδοσφαιριστές, και μόνο ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης -για προληπτικούς κυρίως λόγους- έκανε ατομικό πρόγραμμα, καθώς είχε νιώσει κάποιες μικροενοχλήσεις στο φιλικό με την αιγυπτιακή Ντεγκλά.

Πάντως, κανονικά στο πρόγραμμα μπήκαν τόσο οι Γιώργος Θέος, που είχε τραυματιστεί στο φιλικό με την Καλλιθέα, όσο και ο Ανδρέας Κόκας που είχε τραυματιστεί στο φιλικό με το Βελούχι πριν από 20 περίπου μέρες, αλλά και Χρήστος Σκανδάλης που είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στη Σαμαρίνα, και έχασε όλα τα φιλικά.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού Βόλου. Οι τιμές είναι οι εξής:

Εισιτήρια διαρκείας Gold: 250€ (αφορά τα δερμάτινα καθίσματα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και ο κάτοχός του έχει δικαίωμα να παρκάρει το όχημά του στο παρκινγκ του Σταδίου)

Εισιτήρια διαρκείας Silver: 80€

Εισιτήρια διαρκείας γυναικών: 50€

Εισιτήρια διαρκείας νέων: 40€ (αφορά νέους ηλικίας 13 έως και 18 ετών)

Να σημειωθεί πως η είσοδος των παιδιών έως και 12 ετών θα είναι ελεύθερη, πάντα με την παρουσία του κηδεμόνα τους.

Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν μόνο για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (όχι για τα πλέι οφ) αλλά και για το Κύπελλο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία του Ολυμπιακού Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, προκειμένου να λάβουν το εισιτήριο διαρκείας τους, Δευτέρα και Τετάρτη από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, και από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, και Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Οι φίλαθλοι της ομάδας, εκτός από τα γραφεία στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια διαρκείας τους (Silver, Ladies και Νέων) και από τα παρακάτω σημεία:

Πρακτορείο ΟΠΑΠ των Δημήτρη Καραντάκου και Παναγιώτη Καψιώχα «Το Γούρικο», Ιωλκού 3Δ (μεταξύ Δημητριάδος και Ιάσονος).

Sports café Da Luz, Δεληγιώργη 4Β.

Caps coffee (Καψιώτης Χρήστος), Κασσαβέτη 122Α με Εθνικής Αντιστάσεως.

Στο Διαιτητικό

Συγκρατημένος ως προς την έκδοση της απόφασης, η οποία αναμένεται άμεσα από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, εμφανίστηκε δικηγόρος κ. Βασίλης Μπακαλιάνος, μιλώντας χθες ραδιοφωνικό σταθμό Βόλος 98,6 και την προηγούμενη μέρα παρέστη στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, ως δικηγόρος του Ολυμπιακού Βόλου, στην υπόθεση της προσφυγής κατά του ΝΠΣ «Βόλος» ώστε να μην συμμετάσχει η παραπάνω ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Β. Μπακαλιάνος τόνισε πως το δικαστήριο περιορίστηκε στα αγωνιστικά οφέλη για το όταν μια ομάδα είναι σε Γ’ Εθνική κατηγορία και πηγαίνει ξανά στην Γ’ Εθνική, και ουσιαστικά εκεί εστίασε το Διαιτητικό Δικαστήριο, ενώ προσκομίστηκαν όλα τα έγγραφα, για την προσφυγή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου