ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Κληρώνει» για προπονητή

κληρώνει-για-προπονητή-501120

Δεν ξεκαθάρισε και χθες το θέμα του προπονητή για τη Νίκη Βόλου. Ο Στράτος Γιδόπουλος συνεχίζει να εξετάζει διάφορες περιπτώσεις και ίσως σήμερα καταλήξει σε μία από αυτές. Χθες πάντως η προπόνηση έγινε υπό τις οδηγίες του Αγγελου Καρόπουλου στο Στεφανοβίκειο.

Οπως φαίνεται από τις πληροφορίες που διαρρέουν φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Νίκης Βόλου είναι ο Κροάτης τεχνικός, του οποίου το όνομα δεν έχει αποκαλύψει προς το παρόν ο μεγαλομέτοχος. Οι δυο πλευρές όμως δεν έχουν έρθει ακόμα σε συμφωνία και το γεγονός αυτό δίνει περιθώριο για συζητήσεις και με άλλους τεχνικούς. Ετσι, ενώ αποκλείστηκε ο Καλαϊτζίδης, που αρνήθηκε την πρόταση των κυανολεύκων, λέγοντας πως τον συνδέει συμβόλαιο συνεργασίας με την Κέρκυρα ως βοηθός προπονητή, στο προσκήνιο ήρθαν τα ονόματα των Σκαρτάδου, Δρακόπουλου και Παντζιαρά.

Ο Γιώργος Σκαρτάδος, παλιός άσσος του Ολυμπιακού Πειραιώς και του ΠΑΟΚ, είναι ένας από τους υποψηφίους για να καθίσουν στον πάγκο της Νίκης προπονητές. Ο Σκαρτάδος έχει δουλέψει στο παρελθόν στον ΑΟ Τρίκαλα και στον Διαγόρα Ρόδου. Ο 50χρονος προπονητής έχει δείξει θετικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει την κυανόλευκη ομάδα. Οσον αφορά στον 42χρονο Αντώνη Δρακόπουλο, στο παρελθόν διετέλεσε προπονητής των ακαδημιών του Ολυμπιακού Πειραιώς, ενώ έχει αναλάβει επίσης τις τεχνικές ηγεσίες της Πρέβεζας, του Κεραυνού Κερατέας και του Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών. Τέλος, ο Κύπριος Ανδρέας Παντζιαράς είναι ο νεότερος σε ηλικία από τους προπονητές που εξετάζονται από τον Γιδόπουλο. Μόλις 35 ετών, κάθισε στον πάγκο του Πυρσού Γρεβενών για 21 παιχνίδια, είναι ιδιαίτερα φιλόδοξος και επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στη Νίκη.

Ανάμεσα στους παραπάνω προπονητές καλείται να επιλέξει ο Στράτος Γιδόπουλος και ίσως και σήμερα να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις. Πάντως ο μεγαλομέτοχος δηλώνει πώς είναι σχεδόν αδύνατο ο νέος τεχνικός να «οδηγήσει» την ομάδα στο παιχνίδι με τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας Σερρών, εκτός αν ο ίδιος θελήσει πριν ακόμα μάθει καλά την ομάδα να καθίσει στον πάγκο. Το πιθανότερο είναι πάντως να παρακολουθήσει απλά το παιχνίδι… Με ποιον προπονητή θα παραταχθεί η ομάδα την Κυριακή στο πρωτάθλημα της Football League 2, είναι άγνωστο μέχρι στιγμής. Ενώ ο Γιδόπουλος μεταξύ σοβαρού και αστείου λέει στους συνεργάτες του ότι θα ασκήσει για πρώτη φορά την προπονητική του ιδιότητα σε επίσημο παιχνίδι, αφού κατέχει δίπλωμα τεχνικού, χθες στο Στεφανοβίκειο την εκγύμναση των παικτών ανέλαβε ο Αγγελος Καρόπουλος. Βέβαια ο ίδιος ξεκαθάρισε πως απλά πραγματοποίησε την προπόνηση για να βοηθήσει την ομάδα, καθώς απουσίαζε χθες για προσωπικές του υποθέσεις και ο βοηθός του Χόρχε Μπάριος, Χρόνης Σαπουνάς.

Στο αγωνιστικό μέρος, άλλα προβλήματα εκτός του Βαγγέλη Στουρνάρα, δεν υπάρχουν. Χθες όλοι οι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά και υπολογίζονται για την εκτός έδρας αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής. Εκεί που παρουσιάζεται πάντως το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, καθώς μετά το άτυχο αποτέλεσμα με την Καλλονή και την εντός έδρας ήττα, στα αποδυτήρια επικρατεί απογοήτευση.

Τετάρτη η 5η αγωνιστική

Όλοι οι αγώνες της 5ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της FOOTBALL LEAGUE 2 του 2ου Ομίλου, θα διεξαχθούν την Τετάρτη 06-10-2010, όπως ανακοινώθηκε χθες από την διοργανώτρια αρχή. Εκείνη την ημέρα η Νίκη θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τα Γιαννιτσά.

Εν τω μεταξύ χθες το Δ.Σ. της Ε.Π.Ο. ενέκρινε την πρόταση του προέδρου της FOOTBALL LEAGUE – FOOTBALL LEAGUE 2 κ. Σπύρου Καλογιάννη για τη δημιουργία μιας επίλεκτης ομάδας ποδοσφαιριστών από τις δυο κατηγορίες, η οποία θα διεξάγει αγώνες, τα έσοδα των οποίων θα διατίθενται για κοινωνικούς σκοπούς. Χθες ο κ. Καλογιάννης είχε διάφορες συναντήσεις με σκοπό την εξεύρεση λύσεων σε προβλήματα που απασχολούν τον χώρο και προκειμένου τα πρωταθλήματα να διεξάγονται με ίσους όρους και να διασφαλίζονται παράλληλα τα συμφέροντα των ποδοσφαιριστών και των ΠΑΕ. Σήμερα εν τω μεταξύ συνεδριάζει το ΔΣ της FOOTBALL LEAGUE – FOOTBALL LEAGUE 2 με θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

1.– Καταγγελλόμενα σχετικά με τον αγώνα Τρίκαλα – Λεβαδειακός, 2.– Χορηγίες ΟΠΑΠ, 3.- Τηλεοπτικά, 4.- Διάφορα θέματα.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου