ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χωρίς ντέρμπι το Σαββατοκύριακο στο τοπικό

χωρίς-ντέρμπι-το-σαββατοκύριακο-στο-τ-501133

Μετά την πολύ παραγωγική 1η αγωνιστική στα τοπικά πρωταθλήματα, με την οποία άνοιξε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η χρονιά καθώς σημειώθηκαν συνολικά 83 τέρματα, το ερχόμενο σαββατοκύριακο συνεχίζονται κανονικά οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, με το μεγάλο παιχνίδι όμως να απουσιάζει.
 
Στην Α’ κατηγορία τα περισσότερα παιχνίδια θα διεξαχθούν το Σάββατο με αυτό που ξεχωρίζει να είναι η αναμέτρηση ανάμεσα σε Εθνικό και Κένταυρο που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Αγ. Παρασκευής. Η ομάδα του Κώστα Κούτσικα θέλει να ζευγαρώσει τις νίκες της μετά την επιβλητική της επικράτηση την 1η αγωνιστική κόντρα στην ΑΕ 2002 με σκορ 5-2 ενώ στην αντίπερα όχθη, ο Κένταυρος θέλει και αυτός να συνεχίσει με νίκη μετά την επικράτηση επί της ΑΕ Λεχωνίων με 4-3.
Οι υπόλοιποι διεκδικητές του τίτλου, Αλμυρός, Θησέας και ΑΕ Διμηνίου θα έχουν «επικίνδυνα» παιχνίδια. Ο Αλμυρός μετά την άνετη επικράτηση επί της Αγ. Παρασκευής θα υποδεχτεί τον Σαρακηνό που είχε επικρατήσει στην πρεμιέρα του Ιάσων Α.Μ, ενώ Θησέας και ΑΕ Διμηνίου θα έχουν επικίνδυνες εξόδους σε Κανάλια και Σκιάθο αντίστοιχα, με αμφότερους να θέλουν να διπλασιάσουν τις νίκες μετά τις επιτυχίες της 1ης αγωνιστικής.
Όσον αφορά τη Β’ κατηγορία και εκεί δεν έχουμε ντέρμπι σε αυτή την 2η αγωνιστική με τους φιλόδοξους πρωταθλητές να δίνουν θεωρητικά εύκολα παιχνίδια. Η αναμέτρηση που ξεχωρίζει είναι αυτή του Αστέρα Ριζομύλου με τον Πανιώνιο στο Ριζόμυλο, με τους γηπεδούχους να θέλουν να πετύχουν τη δεύτερη νίκη τους μετά την επικράτηση στην πρεμιέρα επί του Αετού στην Κερασιά. Ο Ηρακλής Βόλου υποδέχεται τη Μακρινίτσα, με τις δύο ομάδες να προέρχονται αμφότερες από νίκη στην πρεμιέρα κόντρα σε Δόξα και ΑΠΟΒ αντίστοιχα. Οι Νέοι Αθλητές Νίκης θα παίξουν στο Διμήνι ως τυπικά γηπεδούχοι με τη Σκόπελο ενώ ενδιαφέρον παιχνίδι αναμένεται και στο Τρίκερι όπου ο Αίαντας υποδέχεται τον Α. Γαζή.
 
Αναλυτικά τα παιχνίδια και στις δύο κατηγορίες:
Α΄ Κατηγορία
 
Σάββατο
Γηπ. Αγ. Γεωργίου Νηλείας (5 μ. μ): Α.Ε. 2002-Αγ. Παρασκευή
Γηπ. Αγ. Παρασκευής (5 μ. μ): Εθνικός-Κένταυρος
Γηπ. Άλλης Μεριάς (5 μ. μ): Ιάσων Α.Μ.-Μαγνησιακός
Γηπ. Κάτω Λεχωνίων (5 μ. μ): Λεχώνια-Αγροτικός
Γηπ. Καναλίων (5 μ. μ): Απόλλων Καν.-Θησέας
 
Κυριακή
Γηπ. Σκιάθου(1.15 μ. μ): Σκιάθος-Διμήνι
Γηπ. Σούρπης (5 μ. μ): Αίας Σ.-Πρωτεσίλαος
Γηπ. Σέσκλου (5μ. μ): Ακρόπολη-Χλόη
Γηπ. Αλμυρού (5 μ. μ): Γ.Σ. Αλμυρού-Σαρακηνός
 
 
Β’ Κατηγορία
 
Σάββατο
Γηπ. Πορταριάς (5 μ. μ): Ορμίνιο-Άρης Μελ.
Γηπ. Αγ. Θεοδώρων (5 μ. μ): Ηρακλής Αγ.Θ.-Δόξα
Γηπ. Στεφανοβικείου (5 μ .μ): Διαγόρας-Αετός
Γηπ. Νεαπόλεως (5 μ. μ): Δάφνη-Πηλέας
 
Κυριακή
Γηπ. Διμηνίου (11.30 π. μ): Ν.Α. Νίκης-Σκόπελος
Γηπ. Σαρακηνού (5 μ. μ): Ηρακλής Β.-Μακρινίτσα
Γηπ. Κερασιάς (5 μ. μ): ΑΠΟΒ-Δήμητρα
Γηπ. Ριζομύλου (5 μ. μ): Αστέρας-Πανιώνιος
Γηπ. Τρικερίου (5 μ. μ): Αίας Τρ.-Άνθ. Γαζής
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου