ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν αποχωρεί ο Κουκουλάκης

δεν-αποχωρεί-ο-κουκουλάκης-501167

Ενώ η ΑΕΚ ζήτησε την αποπομπή του και ο Αδαμίδης απείλησε μέχρι και με αποχώρηση της ομάδας

Mπορεί ο Σταύρος Αδαμίδης να ζητάει την οικειοθελή αποχώρηση του Μιχάλη Κουκουλάκη, αλλά ο διαιτητής από την Κρήτη επιμένει ότι δεν παραιτείται και δεν θα ακολουθήσει το παράδειγμα του Γιώργου Δαλούκα. Παραδέχεται και πάλι, όμως, τα λάθη του.

Ο Μιχάλης Κουκουλάκης είναι το κεντρικό πρόσωπο των τελευταίων ημερών στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τα λάθη που έκανε στο ματς της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης εξόργισαν την «Ένωση» και προκάλεσαν την επίσκεψη του προέδρου της ΠΑΕ Σταύρου Αδαμίδη στον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο.

Μάλιστα η ΑΕΚ επιμένει στην οικειοθελή αποχώρηση του Κουκουλάκη, όπως δήλωσε και ο Σταύρος Αδαμίδης. Αυτή η προοπτική, όμως, δεν υπάρχει στο μυαλό του Κρητικού διαιτητή, ο οποίος πολύ δύσκολα θα ξανασφυρίξει έως το τέλος του πρωταθλήματος. Μιλώντας στο στενό του περιβάλλον επανέλαβε ότι έκανε λάθη, αλλά πρόσθεσε ότι δεν έχει σκοπό να παραιτηθεί.

«Βγήκα δημόσια και είπα ότι έκανα λάθη. Έκανα λάθη όπως κάνει ο κάθε άνθρωπος και τα παραδέχθηκα. Νομίζω ότι συμπεριφέρθηκα σαν άντρας. Ωστόσο, δεν έχω σκοπό να παραιτηθώ…» έλεγε όλη την ημέρα σε όσους μιλούσε…

Οι τρεις προτάσεις Αδαμίδη

Ο Σταύρος Αδαμίδης ζήτησε από τον Πιλάβιο να μην ξανασφυρίξει ο Κουκουλάκης στη Σούπερ Λίγκα. Εκανε όμως και τρεις ακόμη προτάσεις. Πρώτον, να υπάρχουν πέντε διαιτητές και στους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος, όπως ακριβώς γίνεται στο Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ. Δεύτερον, να θεσπιστεί θέση συμβούλου διαιτησίας και τρίτον, να κληθεί ο Κύρος Βασσάρας ως υπεύθυνος ανάπτυξης να δώσει εξηγήσεις για το αν υπάρχουν νέοι διαιτητές. Κάτι που θα είναι και μια καλή απάντηση στις δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΕΠΟ Βασίλη Χατζηαποστόλου…

Επαφές για Σκόκο

Μπορεί για τον Μπλάνκο στην παρούσα φάση να μην προκύπτει κάποια νέα επαφή, όμως αντίθετα στην «κιτρινόμαυρη» ατζέντα κυριαρχεί το όνομα του Νάτσο Σκόκο, για τον οποίο θα υπάρξει σήμερα νέα επαφή. Το ποσό των 800.000 ευρώ τον χρόνο καθαρά μπορεί να μην κάλυψε απόλυτα την πλευρά του Νάτσο, όμως είναι αρκετά κοντά στις απαιτήσεις του. Ο Διαννής μετέφερε και στον πρόεδρο της ΠΑΕ την επιθυμία του ποδοσφαιριστή να βρεθεί η χρυσή τομή κάπου στη μέση. Με απλά λόγια, από το ένα εκατομμύριο που ήταν οι αρχικές αξιώσεις, αν η Ένωση ανέβει λίγο τότε θα καταφέρει να αποσπάσει το τελικό «ναι» του Αργεντινού.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου