ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξεκίνησαν τα μαθήματα, συνεχίζονται οι εγγραφές

ξεκίνησαν-τα-μαθήματα-συνεχίζονται-ο-324246

Τα μαθήματα στον σύλλογο Ακαδημία Shinkyokushinkai καράτε Βόλου (Γαζή 115 -Κουταρέλια, όπισθεν δικαστηρίων), Σύλλογος υπέρτατης αλήθειας – συνεργασίας, ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου με τα προγράμματα όλων των τμημάτων, που λειτουργούν από αρχές του έτους.

Στον παλαιότερο σύλλογο καράτε της Κεντρικής Ελλάδος (έτος ιδρύσεως 1985), λειτουργούν τμήματα αγωνιστικού σπορ-ολυμπιακού καράτε σε όλες τις ηλικίες, παραδοσιακό shinkyokushinkai knock-down, full contact, αυτοάμυνα γυναικών-ανδρών από εξειδικευμένους εκπαιδευτές, υπό την καθοδήγηση και προσωπική διδασκαλία του δασκάλου Γιώργου Κοσμίδη προπονητή της ΓΓΑ με τους συνεργάτες εκπαιδευτές και πρωταθλητές Βίκυ Κοσμίδου, Δεληγιάννη Νίκο, Χονδρό Χάρη και Παιτήρη Παναγιώτη.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται καθημερινά απογευματινές ώρες, ενώ τα Σαββατοκύριακα γίνεται ειδική αγωνιστική προετοιμασία επίλεκτων αθλητών και αθλητριών.

Για την νέα εκπαιδευτική περίοδο, πολλές είναι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις και διοργανώσεις της Ακαδημίας Shinkyokushinkai Βόλου, με μια επίδειξη στην Αγχίαλο και δημιουργία τμήματος στο σύλλογο «Εναλλακτική Δράση» του Νίκου Χατζηκυριακίδη, με εκπαιδευτή τον πρωταθλητή του Knock -Down Νίκο Δεληγιάννη, και στη συνέχεια θα συμμετάσχει με δυο πρωταθλητές, τη Μαρία Γεωργαλή και τον Κράλη Βησσαρίων σε δυο κορυφαίες διοργανώσεις του Shinkyokushinkai, σε αγώνες Full Contact – Knock Down τον Οκτώβριο στη Γεωργία και Κροατία.

Παράλληλα οι αθλητές του Συλλόγου θα συμμετάσχουν στο πανελλήνιο Εφήβων-Νέων, Νέων Ανδρών και Νέων Γυναικών τέλος Σεπτεμβρίου στην Αθήνα, που διοργανώνει η ΕΛΟΚ.

Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και αυτή την αγωνιστική περίοδο η κ. Ευαγγελία Σγαρδώνη, η οποία θα βοηθήσει στην προώθηση του Συλλόγου με εύρεση χορηγιών για την κάλυψη οδοιπορικών εξόδων των αθλητών για συμμετοχή τους σε διεθνείς αγώνες.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν και συνεχίζονται καθημερινά 09.30-12:00 και 18:30-21:30, ενώ τα κανονικά τμήματα από Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου. Το Δ.Σ. του συλλόγου εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους τους συλλόγους, στους αθλητές υγεία, δύναμη και προσπάθεια, και στους προπονητές καλό και εποικοδομητικό έργο με υπομονή, αφοσίωση και αγάπη σε αυτό που κάνουν.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου