ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ραντεβού με Φρουσκλιά για Μεταμόρφωση

ραντεβού-με-φρουσκλιά-για-μεταμόρφωσ-501554

Ο Μιχάλης Φρουσκλιάς θα αποτελέσει εκτός απροόπτου την τελευταία προσθήκη στο ρόστερ της Μεταμόρφωσης Βόλου. Βέβαια ο Βολιώτης καλαθοσφαιριστής που ξεκίνησε από τη Νίκη, αγωνίζεται ως γκαρντ και δεν αποτελεί τον σέντερ που έψαχναν οι άνθρωποι του συλλόγου. Είχαμε δηλαδή αλλαγή πλάνων στην αναζήτηση του καλαθοσφαιριστή που θα συμπληρώσει το έμψυχο δυναμικό.

Αυτό συνέβη περισσότερο γιατί ο Παναγιώτης Κατσούλας, ο νεαρός σέντερ που είναι φαντάρος στο Βόλο, θα παραμείνει τελικά σε στρατόπεδο της Μαγνησίας μέχρι το τέλος της θητείας του και έτσι θα ενισχύσει όπως όλα δείχνουν κανονικά την ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Η περίπτωση του 23χρονου Μιχάλη Φρουσκλιά (1.98) που αποτελεί καλαθοσφαιριστή που μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της περιφέρειας με την ίδια ευχέρεια, παρουσιάστηκε σαν ευκαιρία και οι άνθρωποι του συλλόγου θέλησαν να την εκμεταλλευτούν. Ο Φρουσκλιάς θα βρίσκεται σήμερα στο Βόλο και εκτός απροόπτου θα κλείσει στην Μεταμόρφωση, κάτι που επιβεβαιώνει και ο ίδιος: «Ερχομαι στο Βόλο και θα έχω ραντεβού με τους ανθρώπους της Μεταμόρφωσης. Δεν έχω κλείσει ακόμα, αλλά πιστεύω ότι θα τα βρούμε σε όλα και θα συνεχίσω εκεί την καριέρα μου», τόνισε ο Βολιώτης καλαθοσφαιριστής, που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν εκτός της Νίκης από την οποία ξεκίνησε, στην Α2 με την ομάδα της Ξάνθης, καθώς επίσης και σε Χαλκίδα και Νήαρ Ηστ.

Από κει και πέρα η Μεταμόρφωση έδωσε δυο φιλικά παιχνίδια μέσα στο σαββατοκύριακο και ο Αντώνης Μυριντζής είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα. Συγκεκριμένα αγωνίστηκε κόντρα στη Λαμία, την οποία και κέρδισε με 83-65 και απέναντι στον Αλμυρό, του οποίου επικράτησε με 71-52.

Φιλική νίκη για τις γυναίκες του Ολυμπιακού

Φιλική νίκη στη Δράμα κόντρα στους Τιτάνες πέτυχε ο Ολυμπιακός Βόλου. Τα κορίτσια του Κώστα Ξενοκώστα στο πρώτο τεστ τους στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για το πρωτάθλημα της Α1 αντιμετώπισαν αντίπαλο μικρότερης κατηγορίας (Α2), ωστόσο ήταν ό,τι χρειαζόταν το τεχνικό τιμ για να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας. Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 68-54 τους Τιτάνες στην Δράμα, ενώ μετρούσε δυο απουσίες και συγκεκριμένα αυτές της νεοαποκτηθείσας Ραφαέλας Σουλτάνη και της Ελένης Δημητρέλια.

Φιλική ήττα για τη Νίκη

Την ευκαιρία να τεστάρει τους παίκτες του είχε και ο προπονητής της Νίκης, Γιώργος Ζαφειρούδης. Οι κυανόλευκοι μπορεί να ηττήθηκαν με 47-40 στο κλειστό της Νέας Ιωνίας από τον Αμπελώνα, όμως το αποτέλεσμα δεν πείραξε κανένα στη Νέα Ιωνία. Το τεχνικό τιμ είδε τα λάθη και τους τομείς που πρέπει να υπάρξει βελτίωση και πάνω σε αυτά θα δουλέψει η ομάδα τις επόμενες ημέρες.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου