ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έμπρακτη στήριξη στην υποδομή

έμπρακτη-στήριξη-στην-υποδομή-329298

Το παρών στον αγιασμό της ακαδημίας θα δώσει σήμερα η μεγάλη ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Την έμπρακτη στήριξη στις υποδομές του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου δείχνει η ομάδα της Γ΄ Εθνικής, καθώς σήμερα στον αγιασμό της Ακαδημίας θα παρευρεθεί και η ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου με το τεχνικό της επιτελείο…

Η νέα χρονιά για τα τμήματα της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ξεκινά, και σήμερα Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου, στις 10.30 το πρωί, θα τελεστεί ο καθιερωμένος αγιασμός στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στην Άλλη Μεριά.

Το «παρών» θα δώσουν όλα τα τμήματα της Ακαδημίας, οι γονείς των μικρών ερυθρόλευκων ποδοσφαιριστών μαζί με τους προπονητές, και φυσικά η Διοίκηση του Ερασιτέχνη και η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου…

Στον Ολυμπιακό Βόλου δεν υπάρχει φιλικό, ενώ ανοικτό παραμένει το θέμα με την περαιτέρω ενίσχυση

Συνεχίζεται η διάθεση των διαρκείας

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού Βόλου. Οι τιμές είναι οι εξής:

Εισιτήρια διαρκείας Gold: 250€ (αφορά τα δερμάτινα καθίσματα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και ο κάτοχός του έχει δικαίωμα να παρκάρει το όχημά του στο παρκινγκ του σταδίου)

Εισιτήρια διαρκείας Silver: 80€

Εισιτήρια διαρκείας γυναικών: 50€

Εισιτήρια διαρκείας νέων: 40€ (αφορά νέους ηλικίας 13 έως και 18 ετών)

Να σημειωθεί πως η είσοδος των παιδιών έως και 12 ετών θα είναι ελεύθερη, πάντα με την παρουσία του κηδεμόνα τους.

Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν μόνο για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (όχι για τα πλέι οφ) αλλά και για το Κύπελλο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία του Ολυμπιακού Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, προκειμένου να λάβουν το εισιτήριο διαρκείας τους, Δευτέρα και Τετάρτη από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ και Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Οι φίλαθλοι της ομάδας, εκτός από τα γραφεία στο Πανθεσσαλικό στάδιο, μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια διαρκείας τους (Silver, Ladies και Νέων) και από τα παρακάτω σημεία:

Πρακτορείο ΟΠΑΠ των Δημήτρη Καραντάκου και Παναγιώτη Καψιώχα «Το Γούρικο», Ιωλκού 3Δ (μεταξύ Δημητριάδος και Ιάσονος).

Sports café Da Luz, Δεληγιώργη 4Β.

Caps coffee (Καψιώτης Χρήστος), Κασσαβέτη 122Α με Εθνικής Αντιστάσεως.

Στις 4/9 αρχίζει η Ακαδημία μπάσκετ

Η νέα αθλητική χρονιά για την ακαδημία μπάσκετ του Α.Σ. Ολυμπιακού Βόλου 1937 αρχίζει τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017 στις 18.30 στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ στον Βόλο, ενώ ήδη ξεκίνησαν οι εγγραφές νέων αθλητριών και αθλητών σε όλα τα τμήματα του συλλόγου. Η πολύ καλή προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια στην Ακαδημία, με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας Μιχάλη Καπουρνιώτη, σε συνεργασία με τις παλιές δόξες του γυναικείου μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, Ελένη Παπαθανασίου και Γιάννα Ράμμου και της αθλήτριας του Συλλόγου Ραφαέλας Σουλτάνη, θα συνεχιστεί και φέτος με αμείωτους ρυθμούς.

Όσα παιδιά επιθυμούν να ασχοληθούν με το μπάσκετ και να πάρουν μέρος σε όλες αυτές τις ευχάριστες εκδηλώσεις που προσφέρει η ακαδημία μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, δεν έχουν παρά να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα του εφόρου της Ακαδημίας Ευθύμη Χούτα (6945 419992) και των προπονητών Μιχάλη Καπουρνιώτη (6936578196), Γιάννα Ράμμου (6978189788), Ελένη Παπαθανασίου (6945411031) και Ραφαέλα Σουλτάνη (6974593861), κάνοντας έτσι τον αθλητισμό και κατ’ επέκταση το μπάσκετ τρόπο ζωής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου