ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μόνο οι διεθνείς θα λείπουν από τον ΠΑΟΚ

μόνο-οι-διεθνείς-θα-λείπουν-από-τον-παο-330388

Στο αυριανό φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα στο ΕΑΚ με τον Ν.Π.Σ. Βόλος

Επιμέλεια ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Ν.Π.Σ. Βόλος, αύριο Σαββάτο 2 Σεπτεμβρίου θα δώσει φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα με αντίπαλο τη μεγάλη και ιστορική ομάδα του ΠΑΟΚ. Η μεγάλου ενδιαφέροντος φιλική αναμέτρηση του Ν.Π.Σ. Βόλος με τον ΠΑΟΚ, που θα έρθει σχεδόν πλήρης (θα λείπουν μόνο οι διεθνείς), θα διεξαχθεί το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου στις 7μ.μ. στο ΕΑΚ Βόλου. Το φιλικό με τον ΠΑΟΚ θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα θα διατεθούν στο Ορφανοτροφείο Βόλου, στην ΕΛΕΠΑΠ και στο ίδρυμα ΦΛΟΓΑ.

Για τον λόγο αυτό, η διοίκηση του Ν.Π.Σ.Βόλος καλεί όλους τους Βολιώτες φιλάθλους να δείξουν το ανθρώπινο πρόσωπό τους και να αγοράσουν ένα εισιτήριο του φιλικού αγώνα, ώστε όλοι μαζί να στηρίξουμε την προσπάθεια των ιδρυμάτων για την κάλυψη μέρους των αναγκών τους.

Η Διοίκηση του Ν.Π.Σ. Βόλος ενημερώνει μάλιστα του κατόχους κάρτας μέλους, ότι θα μπορούν να προμηθευτούν από τα γραφεία του συλλόγου τα εισιτήρια του φιλικού αγώνα Ν.Π.Σ. Βόλος – ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί αύριο στις 7μ.μ. στο ΕΑΚ Βόλου.(Τιμή εισιτηρίου 5 Ευρώ).

Ώρες λειτουργίας γραφείων: σήμερα 9.00 – 14.00 και 18.00 – 21.00 και αύριο Σάββατο, 9.00 – 14.00

Ο αυριανός φιλικός αγώνας αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, αφενός γιατί διεξάγεται για φιλανθρωπικό σκοπό, και αφετέρου γιατί θα αποτελέσει ένα καλό αγωνιστικό τεστ τόσο για τον ΝΠΣ Βόλος, όσο και για τον ΠΑΟΚ, μιας και ο τεχνικός του «Δικεφάλου» Ραζβάν Λουτσέσκου έχει τις τελευταίες μέρες νέα πρόσωπα στην ομάδα και ακόμα… ψάχνεται για το μοντάρισμα.

Ο ΠΑΟΚ θα έρθει στον Βόλο με όλους τους ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές του, και ουσιαστικά οι μόνοι που θα απουσιάσουν θα είναι οι διεθνείς. Κι αυτό γιατί ο Ρουμάνος τεχνικός θέλει να δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, και το φιλικό με τον ΝΠΣ Βόλος αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία.

Οι Μαρίν Λέοβατς και Φερνάντο Βαρέλα επέστρεψαν κανονικά στο πρόγραμμα του Ρουμάνου τεχνικού την Τετάρτη και, μετά και την επιστροφή και του Κάνιας, απόντες για το φιλικό για φιλανθρωπικούς σκοπούς στον Βόλο με αντίπαλο τον NFC Βόλος παραμένουν οι διεθνείς και οι μόνιμοι τραυματίες Μυστακίδης και ο βολιώτης Παναγιώτης Γλύκος, ενώ κανονικά θα αγωνιστεί αύριο ο άλλος βολιώτης του δικέφαλους Δημήτρης Λημνιός.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου