ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επέστρεψε η «χάλκινη» Μαρία Πρεβολαράκη

επέστρεψε-η-χάλκινη-μαρία-πρεβολαρ-333787

Με το χαμόγελο στα χείλη, παρά το γεγονός ότι έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, επέστρεψε στην Ελλάδα η Μαρία Πρεβολαράκη, και μαζί της ο προπονητής της Μόισεν Παριγέι.

Εμφανώς συγκινημένη η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης στη Γαλλία, στις πρώτες της δηλώσεις επί ελληνικού εδάφους, είπε πως: «Το 2017 κλείνει με τον καλύτερο τρόπο για μένα. Μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, κατακτώ το χάλκινο μετάλλιο και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Αυτές οι επιτυχίες μου δίνουν δύναμη και όρεξη να συνεχίσω σκληρά την προετοιμασία για να διεκδικήσω ανάλογες επιτυχίες και στο μέλλον», τόνισε.

Από την πλευρά του, ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε πως: «Η Μαρία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, αλλά για εμάς ήταν σαν χρυσό! Τα τελευταία χρόνια περάσαμε πολύ δύσκολα με τον τραυματισμό της Μαρίας και έπρεπε να τη βοηθήσουμε ψυχολογικά να επιστρέψει στις παλαίστρες. Εκείνη όχι μόνο επέστρεψε, αλλά κατάφερε να ανέβει και στο βάθρο. Είμαι πάρα πολύ συγκινημένος και χαρούμενος», δήλωσε.

Εκ μέρους της ΕΛΟΠ, στο αεροδρόμιο βρέθηκαν ο πρόεδρος Δημήτρης Τραμπάκουλας και ο αντιπρόεδρος Μύρων Στεφανάκης.

Άμεση και ταυτόχρονα συγκινητική ήταν η αντίδραση του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, στην επιτυχία της Μαρίας Πρεβολαράκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Ο κ. Βασιλειάδης, ο οποίος με κάθε ευκαιρία δείχνει ότι είναι κοντά στην πάλη, την Παρασκευή έστειλε επιστολή στην ΕΛΟΠ για να δώσει συγχαρητήρια στην Πρεβολαράκη, τον προπονητή της, καθώς και στο ΔΣ της ομοσπονδίας για το χάλκινο μετάλλιο στη Γαλλία.

Παράλληλα στην επιστολή του, ο υφυπουργός ζήτησε να τον συνοδεύσει η Μαρία Πρεβολαράκη στην τελετή έναρξης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Πάλης που θα διεξαχθεί από τις 4 έως τις 10 Σεπτεμβρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης στα Άνω Λιόσια.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου