ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στις 2/9 το φιλικό Ν.Π.Σ. Βόλος με ΠΑΟΚ

στις-2-9-το-φιλικό-ν-π-σ-βόλος-με-παοκ-335734

Ο Ν.Π.Σ. Βόλος το ερχόμενο Σαββάτο 2 Σεπτεμβρίου θα δώσει φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα με αντίπαλο τη μεγάλη και ιστορική ομάδα του ΠΑΟΚ. Η μεγάλου ενδιαφέροντος φιλική αναμέτρηση του Ν.Π.Σ. Βόλος, που πήρε και την επίσημη έγκριση να αγωνιστεί στη Γ΄ Εθνική (ενημερώθηκαν από την ΕΠΟ και τα ενδιαφερόμενα σωματεία) με τον ΠΑΟΚ, θα διεξαχθεί το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου στις 7μ.μ. στο ΕΑΚ Βόλου. Το φιλικό με τον ΠΑΟΚ θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα θα διατεθούν στο Ορφανοτροφείο Βόλου, στην ΕΛΕΠΑΠ και στο ίδρυμα ΦΛΟΓΑ.

Για τον λόγο αυτό, η διοίκηση του Ν.Π.Σ. Βόλος καλεί όλους τους υγιείς Βολιώτες φιλάθλους να δείξουν το ανθρώπινο πρόσωπό τους και να αγοράσουν ένα εισιτήριο του φιλικού αγώνα, ώστε όλοι μαζί να στηρίξουμε την προσπάθεια των ιδρυμάτων για την κάλυψη μέρους των αναγκών τους.

Η Διοίκηση του Ν.Π.Σ. Βόλος ενημερώνει μάλιστα του κατόχους κάρτας μέλους, ότι θα μπορούν να προμηθευτούν από τα γραφεία του συλλόγου τα εισιτήρια του φιλικού αγώνα Ν.Π.Σ. Βόλος – ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου στις 7μ.μ. στο ΕΑΚ Βόλου. (Τιμή εισιτηρίου 5 Ευρώ.)

Ώρες λειτουργίας γραφείων: 9.00 – 14.00 και 18.00 – 21.00 (καθημερινά), 9.00 – 14.00 (Σάββατο).

Η απάντηση του Ν.Π.Σ. Βόλος

Με δύο λέξεις «ουδέν σχόλιον», απάντησε ο Ν.Π.Σ. Βόλος στα γεγονότα της Κυριακής κατά τη διάρκεια του φιλικού μεταξύ του Ολυμπιακού Βόλου και της Καλλιθέας στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ν.Π.Σ. Βόλος «Αναφορικά με τα όσα θλιβερά γεγονότα διαδραματίστηκαν στο χθεσινό φιλικό Ολυμπιακός Βόλου – Καλλιθέα στο Πανθεσσαλικό στάδιο, εις βάρος του προπονητή Χουάν Φεράντο, του team manager Ακη Πέτρου και πέντε ποδοσφαιριστών της ομάδας μας, η διοίκηση του Volos NFC απαντά με μόλις δύο λέξεις: «Ουδέν σχόλιον. Άλλωστε όλοι κρινόμαστε από τον κόσμο».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου