ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με σκόρερ τον Στουρνάρα ο ΓΣ Αλμυρού 1-0 τον Αχιλλέα

με-σκόρερ-τον-στουρνάρα-ο-γσ-αλμυρού-1-0-τ-337046

Συνέχεια στις φιλικές νίκες έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου ο ΓΣ Αλμυρού, αφού προετοιμαζόμενος για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κέρδισε με 1-0 τον Αχιλλέα Φαρσάλων, τον οποίο θα βρει πιθανότατα στο διάβα του και στις επίσημες υποχρεώσεις. Για την ομάδα του Λάκη Μπακάλη σκόρερ ήταν ο Βαγγέλης Στουρνάρας, με τον αειθαλή

αμυντικό να ξεδιπλώνει και τις επιθετικές του αρετές στο 55’, ενώ οι γηπεδούχοι που είχαν γενικότερα θετική παρουσία θα μπορούσαν να έχουν πετύχει κι άλλα τέρματα.

Το μοναδικό τέρμα ήρθε στο δεύτερο μέρος, όταν ο Στουρνάρας με μονοκόμματο σουτ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα μετά από απομάκρυνση της μπάλας από αμυνόμενο σε κεφαλιά του Π. Βούλγαρη, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Κωτσιαρίδη από τα αριστερά. Για τους γηπεδούχους ντεμπούτο έστω και σε ανεπίσημο αγώνα πραγματοποίησε ο 14χρονος μεσοεπιθετικός Δήμου, που πέρασε ως αλλαγή. Επίσης, για πρώτη φορά με τα κυανόλευκα του ΓΣΑ έπαιξε και ο Στέλιος Αλεξανδρής, μετά τη θητεία του στη Νίκη Βόλου, ωστόσο δεν αγωνίστηκε ο ανέτοιμος Στέλιος Νάκας.

ΓΣΑ-Αχιλλέας 1-0

Σκόρερ: (55’ Στουρνάρας)

ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΣ (Λάκης Μπακάλης): Σταυράκης, Καψιώτης, Τσάτσος, Κυριάκος, Στουρνάρας, Σαββίδης, Βουτσίτσεβιτς, Κοτσαρίδης, Φλίγκος, Κιτίου, Κοντοβάς.

Αγωνίστηκαν και οι: Θωμαΐδης, Βούλγαρης, Αλεξανδρής, Μπαρούτας, Φαράντος, Δημουλάς, Τσόγκας, Δήμου, Πρατής.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ: (Μάκης Τριανταφύλλου) Κουτσουκέρας, Τλούπας, Κούλπας, Μάρκου, Κουρούμαλος, Νεμπεγλέρας, Κόλα, Καραγκούνης, Βούλγαρης, Λόλας, Χατζής.
Αγωνίστηκαν και οι: Χάμος, Καραμπίνας, Κατσανάκης, Αλ. Κομισόπουλος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου