ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στη… σέντρα αύριο Πύρασος και Ρήγας

στη-σέντρα-αύριο-πύρασος-και-ρήγας-502503

Με στόχο να πάρουν θετικά αποτελέσματα ώστε να μπουν δυνατά στο φετινό μαραθώνιο, Πύρασος και Ρήγας ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους στην πρεμιέρα του Περιφερειακού Πρωταθλήματος της Δ΄ Εθνικής, δίνοντας δύσκολα παιχνίδια, απέναντι σε ΑΕ Σπερχειάδας και Απεραντιακό αντίστοιχα. Στις 4 μ.μ. και τα δύο παιχνίδια με το Ρήγα να παίζει εντός έδρας και τον Πύρασο εκτός.

Με απουσίες για θετικό αποτέλεσμα

Με πολλούς βασικούς ποδοσφαιριστές του να τίθενται εκτός μάχης λόγω τραυματισμών ο Πύρασος αντιμετωπίζει αύριο την ΑΕ Σπερχειάδας εκτός έδρας. Ο Λάκης Μπακάλης εξακολουθεί να πονοκεφαλιάζει για τους τραυματισμούς των Στεφανή, Ρουκά, Αρσένου και Σπύρου, μιας και οι εν λόγω ποδοσφαιριστές δεν θα μπορέσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον αυριανό αγώνα. Μόνο ο Γκάγκας θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί, μιας και είναι κάπως καλύτερα από τους υπολοίπους.

Από εκεί και πέρα το αποτέλεσμα που μετράει για τον Λάκη Μπακάλη είναι τουλάχιστον η ισοπαλία ή στην καλύτερη περίπτωση η νίκη που σίγουρα η ομάδα τη χρειάζεται ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Άλλωστε το πρωτάθλημα φέτος περιλαμβάνει μόνο είκοσι έξι αγωνιστικές, πράγμα που απαγορεύει θα λέγαμε το λάθος και τις απώλειες βαθμών, αν θέλει κάποια ομάδα να έχει υψηλούς στόχους. Με βάση το γεγονός ότι είναι πρεμιέρα και με βάση τις απουσίες που υπάρχουν, είτε η ισοπαλία είτε η νίκη θα θεωρηθούν επιτυχία. Αναλυτικά στην αποστολή θα είναι οι: Στούκας, Τσιλίγγος, Αποστολίδης, Κοντοβάς, Γκάγκας, Πετρίδης, Π. Βούλγαρης, Κόκκας, Ζαρίφης, Γεωργιάδης, Δανόπουλος, Ν. Μπασδάνης, Κ. Κίτσος, Τανάγιας, Κωνσταντάκος, Μπλότισκας, Μπούτλας, Αναστασίου και Νούσιας.

Να ξεκινήσει με το δεξί

Με αισιοδοξία πως η ομάδα μπορεί να μπει με το δεξί στις φετινές, επίσημες υποχρεώσεις της, προετοιμάζονται στο Ρήγα, παίκτες και προπονητικό τιμ, για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Απεραντιακό. Μετά από ένα χρόνο απουσίας από το Περιφερειακό πρωτάθλημα, ο Ρήγας θέλει να επιστρέψει δυναμικά και να κάνει αισθητή την παρουσία του, έχοντας όμως ως πρωταρχικό στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Για να συμβεί κάτι τέτοιο όμως θα πρέπει αγώνες σαν τον αυριανό με τον Απεραντιακό, ειδικά μέσα στο Βελεστίνο, να τους κερδίζει ώστε να εκμεταλλευτεί όσο το δυνατόν καλύτερα την έδρα. Για την αυριανή πρεμιέρα, ο Γιώργος Καραμίχαλος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και όλοι οι παίκτες, πλην των στρατευμένων Χατζή και Τριχόπουλο και του τραυματία Προβιά, θα είναι στη διάθεση του. Στην αποστολή θα βρίσκονται όλοι οι παίκτες ενώ λίγο πριν τον αγώνα θα αποφασιστεί ποιοι θα είναι τελικά στην 18άδα.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου