ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φιλικά τεστ για τις βολιώτικες ομάδες μπάσκετ

φιλικά-τεστ-για-τις-βολιώτικες-ομάδες-502526

Το γυναικείο τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου και τα ανδρικά της Νίκης και της Μεταμόρφωσης δίνουν φιλικά μέσα στο σαββατοκύριακο

Φιλικά τεστ περιλαμβάνει το σαββατοκύριακο για τις ομάδες μπάσκετ της Μαγνησίας που αγωνίζονται στις εθνικές κατηγορίες. Οι γυναίκες του Ολυμπιακού Βόλου θα ταξιδέψουν στη Δράμα, ενώ Νίκη και Μεταμόρφωση υποδέχονται τον Αμπελώνα και την Αναγέννηση Λαμίας αντίστοιχα.

Πρώτο φιλικό στη Δράμα

Αρκετά μακριά θα αναγκαστεί να ταξιδέψει η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου για να δώσει το πρώτο της φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας. Οι ερυθρόλευκες θα μεταβούν στη Δράμα όπου θα αντιμετωπίσουν τους τοπικούς Τιτάνες, συγκρότημα που αγωνίζεται στην Α2 κατηγορία. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 3.30 μ.μ. και ο Κώστας Ξενοκώστας θα έχει την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλες τις παίκτριές του και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα, αφού αυτό θα είναι το πρώτο τεστ μετά από τρεις εβδομάδες προετοιμασίας. Ο Βολιώτης τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στην Ελένη Δημητρέλια, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Από κει και πέρα εκτός απροόπτου θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή παρά τον τραυματισμό που αντιμετωπίζει και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Ραφαέλα Σουλτάνη.

Με Αμπελώνα η Νίκη

Βρέθηκε τελικά αντίπαλος για φιλικό παιχνίδι για τη Νίκη και σήμερα το απόγευμα στις 17.30 οι κυανόλευκοι θα υποδεχτούν τον Αμπελώνα Λάρισας στο κλειστό της Νέας Ιωνίας. Ο Γιώργος Ζαφειρούδης, εκτός του Σάκη Κουτίνα που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού και φυσικά δεν θα ρισκάρει την συμμετοχή του, θα έχει όλους τους υπόλοιπους καλαθοσφαιριστές στη διάθεσή του. Το σημερινό ματς αποτελεί ένα δυνατό παιχνίδι για το συγκρότημα της Νέας Ιωνίας που ολοκλήρωσε την τέταρτη εβδομάδα της προετοιμασίας του. Να θυμίσουμε ότι η Νίκη θέτει φέτος πρωταγωνιστικούς στόχους στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Δυο φιλικά για Μεταμόρφωση

Δυο φιλικά παιχνίδια θα δώσει μέσα στο σαββατοκύριακο η Μεταμόρφωση. Συγκεκριμένα σήμερα το απόγευμα στις 5.30 μ.μ. θα υποδεχθεί στο κλειστό Βάκης Παρασκευόπουλος την ομάδα της Αναγέννησης Λαμίας, ενώ αύριο Κυριακή επίσης θα φιλοξενήσει στις 4 μ.μ. τον ΓΣ Αλμυρού. Τα δυο αυτά ματς θα αποτελέσουν ευκαιρία για δοκιμές και συμπεράσματα για τον Αντώνη Μυριντζή, που μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του. Οσον αφορά στη μεταγραφή του ψηλού που προσπαθεί να κάνει η βολιώτικη ομάδα, μέσα στο σαββατοκύριακο αναμένεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις. Η διοίκηση σε συνεργασία με τον Βολιώτη τεχνικό εξετάζουν τρεις περιπτώσεις και το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα θα έχουν πάρει τις αποφάσεις τους, ώστε να ενταχθεί ο καλαθοσφαιριστής άμεσα στην προετοιμασία και να είναι έτοιμος στο τζάμπολ της Γ’ Εθνικής.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου