ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με τον κόσμο στο πλευρό του ο Ολυμπιακός

με-τον-κόσμο-στο-πλευρό-του-ο-ολυμπιακό-502551

Με τον κόσμο στο πλευρό του θα αγωνισθεί αύριο στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός αφού ετοιμάσθηκαν οργανωμένες εκδρομές, ενώ στο γήπεδο θα βρεθούν ακόμη φίλαθλοι από Αθήνα και Βόρεια Ελλάδα …

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός μάλιστα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της, που θα μεταβούν οργανωμένα ή μεμονωμένα στη Θεσσαλονίκη αύριο στο γήπεδο της Τούμπας, στις 6.15 μ.μ. για τον αγώνα ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, τους ενημερώνει για τα εξής: Το εισιτήριο του αγώνα στοιχίζει 15 ευρώ. Οι οργανωμένοι φίλαθλοι, οι οποίοι θα ταξιδέψουν με τα πούλμαν των συνδέσμων, τα οποία αναχωρούν την Κυριακή από το Δημαρχείο του Βόλου για τη Θεσσαλονίκη, θα προμηθευτούν τα εισιτήριά τους με ονομαστική κατάσταση (ονοματεπώνυμο και απαραίτητη επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας), από τους κατά τόπους συνδέσμους των οργανωμένων φιλάθλων στο Βόλο. Οι μεμονωμένοι εκδρομείς-φίλαθλοι από Βόλο ή οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου που είναι κάτοικοι Θεσσαλονίκης, θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους, με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και μόνο είτε σήμερα από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου στο Βόλο, Π. Μελά 3 με Ιάσονος, στον 3ο όροφο, είτε την ημέρα του αγώνα έξω από τη Θύρα 8 του γηπέδου της Τούμπας αντίστοιχα, όπου θα βρίσκεται υπάλληλος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ δύο ώρες πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Όλοι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου θα φιλοξενηθούν στη Θύρα 8 του γηπέδου Α.Σ. ΠΑΟΚ Τούμπας. Τέλος, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου για μια ακόμη φορά οφείλουν να μη συμμετέχουν σε οποιαδήποτε ανταλλαγή ύβρεων και τυχόν επεισοδίων, ακόμη και αν προκληθούν και να επιδείξουν σε κάθε περίπτωση κόσμια συμπεριφορά, σύμφωνη πάντα με τα αθλητικά ιδεώδη.

Στην Τούμπα οι Austrian Boys

Για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου στην Τούμπα προετοιμάζονται οι φίλοι της ομάδας μετά την εξασφάλιση 400 εισιτηρίων από την ΠΑΕ και τα πούλμαν αύριο αναχωρούν από το Δημαρχείο στις 12:30μμ

Από το σύνδεσμο των Austrian Boys λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση. «Και όμως δεν ζούμε μια ουτοπία, η ομάδα μας και ο λαός μας την Κυριακή το απόγευμα φιλοξενείται στην πιο καυτή έδρα της Ελλάδος, στο ιστορικό γήπεδο της Τούμπας. Η πρώτη φετινή εκτός έδρας εκδρομή στη Μακεδονία έφτασε. Καλούμε τα μέλη μας να δηλώσουν στα γραφεία μας το συντομότερο συμμετοχή τις ώρες 6 μ.μ.-10 μ.μ. ώστε το κομβόι τη Κυριακή να δώσει το δικό του βολιώτικο χρώμα στην εθνική οδό. Ενημερώνουμε τα μέλη και τους φιλάθλους μας πως υπάρχουν πούλμαν για όλες τις ηλικίες, ώστε να έχει ο καθένας την επιλογή με ποιο θα ταξιδέψει για να φτάσουμε στο προορισμό μας να βοηθήσουμε την ομάδα για ένα ακόμη θρίαμβο. Η τιμή της συμμετοχής είναι 12 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες στην έδρα των γραφείων μας Ιωλκού-Μαγνήτων. Ολοι στη Τούμπα για ένα ακόμη θρίαμβο».

Ανακοίνωση Συνδέσμου Φιλάθλων

Η Διοίκηση του ΣΦΟΒ καλεί τα μέλη της αύριο Κυριακή στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα πάλι να είναι εκεί οργανωμένα, δίνοντας το παρών και τη βοήθειά μας στην ομάδα, πιστεύοντας στο θετικό αποτέλεσμα.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου