ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στις 2/9 το μεγάλο φιλικό Ν.Π.Σ. Βόλος με ΠΑΟΚ

στις-2-9-το-μεγάλο-φιλικό-ν-π-σ-βόλος-με-παο-341200

Ο Βόλος Ν.Π.Σ. στις 2 Σεπτεμβρίου θα δώσει φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα με αντίπαλο τη μεγάλη και ιστορική ομάδα του ΠΑΟΚ, ενώ για αύριο υπάρχει ένα ακόμη φιλικό στο γήπεδο της Νεάπολης με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Η μεγάλου ενδιαφέροντος φιλική αναμέτρηση του Βόλος Ν.Π.Σ. που πήρε και την επίσημη έγκριση να αγωνιστεί στη Γ΄ Εθνική (ενημερώθηκαν από την ΕΠΟ και τα ενδιαφερόμενα σωματεία) με τον ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου (και όχι την Τετάρτη 30 Αυγούστου όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί) στις 7μ.μ. στο ΕΑΚ Βόλου. Το φιλικό με τον ΠΑΟΚ θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα θα διατεθούν στο Ορφανοτροφείο Βόλου, στο ΕΛΕΠΑΠ και στο ίδρυμα ΦΛΟΓΑ.

Για τον λόγο αυτό, η διοίκηση του Βόλος Ν.Π.Σ. καλεί όλους τους υγιείς Βολιώτες φιλάθλους να δείξουν το ανθρώπινο πρόσωπό τους και να αγοράσουν ένα εισιτήριο του φιλικού αγώνα, ώστε όλοι μαζί να στηρίξουμε την προσπάθεια των ιδρυμάτων για την κάλυψη μέρους των αναγκών τους.

Η Διοίκηση του Βόλος Ν.Π.Σ. ενημερώνει μάλιστα του κατόχους κάρτας μέλους, ότι θα μπορούν να προμηθευτούν από τα γραφεία του συλλόγου τα εισιτήρια του φιλικού αγώνα Βόλος Ν.Π.Σ. – ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου στις 7μ.μ. στο ΕΑΚ Βόλου.(Τιμή εισιτηρίου 5 Ευρώ).

Ώρες λειτουργίας γραφείων: 9.00 – 14.00 και 18.00 – 21.00 (καθημερινά), 9.00 – 14.00 (Σάββατο).

Στο μεταξύ, άλλο ένα φιλικό παιχνίδι για αύριο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του έκλεισε ο ΝΠΣ «Βόλος». Συγκεκριμένα, θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας αύριο Σάββατο 26 Αυγούστου, με τη φιλική αναμέτρηση να διεξάγεται στο γήπεδο της Νεάπολης.

Ο φιλικός αγώνας του Σαββάτου θα ξεκινήσει στις 6μ.μ. και στο γήπεδο θα μπορούν να εισέρχονται μόνο οι κάτοχοι καρτών μέλους του ΝΠΣ Βόλος, ενώ η είσοδος για γυναίκες και παιδιά θα είναι δωρεάν.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου