ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πέντε τα φιλικά για τον Ρήγα Φεραίο… που παίρνει και Θ. Παπαγεωργίου

πέντε-τα-φιλικά-για-τον-ρήγα-φεραίο-π-341256

Πέντε ακόμη φιλικά έχει προγραμματίσει ο Ρήγας Φεραίος στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, ενώ συνεχίζει την ενίσχυσή του.

Ο 19χρονος μέσος Θανάσης Παπαγεωργίου, με θητεία στην κ-20 της ΑΕΛ, αγωνίστηκε με τον Ρήγα στα Φάρσαλα, και προχθές με τον ΑΟ Σελλάνων φαίνεται να έπεισε τους ανθρώπους του Ρήγα να ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας, η οποία εξετάζει και την προσθήκη δυο ακόμη μεσοεπιθετικών.

Όσον αφορά τα φιλικά, αρχικά αύριο Σάββατο 26/8 (18.15) η ομάδα του Ρήγα Φεραίου φιλοξενεί τη Νίκη Βόλου και η διοίκηση της ομάδας του Βελεστίνου καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο της Μαγνησίας στη φιλική αναμέτρηση των δύο ιστορικών συλλόγων της περιοχής μας.

Ρήγας Φεραίος – Νίκη Βόλου θα αγωνιστούν αύριο Σάββατο 26/8 (18:15) στο Δημοτικό στάδιο Βελεστίνου με γενική είσοδο 5 ευρώ.

Επόμενο φιλικό είναι την Τετάρτη 30/8 στο Δημοτικό στάδιο Βελεστίνου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου. Στις 2 Σεπτεμβρίου ο Ρήγας θα παίξει στο Νεοχώρι Τρικάλων με τον Διγενή, ενώ το Σαββατοκύριακο 9-10/9 έχει άλλα δύο ματς, που θα είναι τα τελευταία πριν την έναρξη του πρωταθλήματος

Αρχικά, οι Βελεστινιώτες θα παίξουν στην έδρα τους με τον Ν.Π.Σ. Βόλος το Σάββατο 9/9 και την επομένη (10/9) με τον Πύρασο στην Αγχίαλο.

Ευχαριστήριο

«Η διοίκηση του Ρήγα Φεραίου ευχαριστεί θερμά τον Τόλη Καλόγηρο για την εκδήλωση που έλαβε χώρα στο κατάστημά του BAYA “Summer Club” και ενίσχυσε οικονομικά την ομάδα μας, καθώς και για τα μπλουζάκια polo που μας πρόσφερε για την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών στις εκτός έδρας αποστολές».

Λαϊκο-δημοτική βραδιά

Λαϊκο-δημοτική χορευτική βραδιά διοργανώνει ο Ρήγας Φεραίος την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βελεστίνου, με την είσοδο να ορίζεται στα 2.50 ευρώ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου