ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Για δυο προκρίσεις και ένα θαύμα

για-δυο-προκρίσεις-και-ένα-θαύμα-342889

ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός σήμερα στις ρεβάνς των play off του Europa League

Επιμέλεια: Βασίλης Ζηνέλης

Για δυο προκρίσεις και ένα θαύμα θα αγωνιστούν σήμερα ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός στις ρεβάνς των play off του Europa League …με στόχο τους ομίλους.

Στις 20.00 είναι η πρώτη ελληνικού ενδιαφέροντος σέντρα με τον αγώνα Έστερσουντ-ΠΑΟΚ (COSMOTE SPORT 3HD), με τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου να καλούνται να διαχειριστούν το 3-1 του πρώτου αγώνα, στις 21.00 η ΑΕΚ με 0-0 στο πρώτο ματς παίζει απέναντι στην Μπριζ -Novasports 2HD, ενώ στις 21.45 θα ξεκινήσει η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού απέναντι στη Μπιλμπάο, για την ανατροπή του 2-3, αποτέλεσμα του ματς που διεξήχθη στο «Απ. Νικολαΐδης» (COSMOTE SPORT 2HD).

Ο ΠΑΟΚ στο Εστερσουντ

Στο Έστερσουντ ο ΠΑΟΚ , το βράδυ θα δώσει τον επαναληπτικό αγώνα με την ομώνυμη ομάδα για τα πλέι οφ του Europa League.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει μαζί του20 ποδοσφαιριστές που είναι οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Λέοβατς, Κωνσταντινίδης, Πούγγουρας, Βαρέλα, Κρέσπο, Μαλεζάς, Σάχοφ, Τσίμιροτ, Κάτσε, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Κάμπος, Ενρίκε, Λημνιός, Μακ, Πρίγιοβιτς, Κουλούρης.

Η ΑΕΚ θέλει το γκολ

Η ΑΕΚ έχοντας πάρει το 0-0 στο Μπρίζ δεν έχει σκοράρει σε 5 πέντε ευρωπαϊκά ματς, συμπεριλαμβανομένων των περυσινών κόντρα στη Σεντ Ετιέν, έχει σοβαρές απουσίες στη γραμμή κρούσης της, όμως θέλει και μπορεί με ένα γκολ να προκριθεί βάσει των υπαρχουσών λύσεων. Έτσι όπως ήλθαν τα πράγματα, μοναδικός διαθέσιμος φορ για το ματς είναι ο Αλμέιδα και ελπίδα να κάνει ένα μεγάλο ματς ο Χριστοδουλόπουλος.

Πέρα από το πρεστίζ και την ανάγκη συγκομιδής βαθμών στην ευρωπαϊκή βαθμολογία, ενδεχόμενη πρόκριση θα βοηθήσει την «Ένωση» να κλείσει πιο εύκολα (και πιθανότατα με περισσότερες κινήσεις) τα αγωνιστικά της κενά.

Όπως καταλαβαίνει λοιπόν κανείς, η εισροή περίπου 5 εκατ. ευρώ στα ταμεία σε περίπτωση εισόδου στους ομίλους του Europa League θα είναι κομβική για τον τρόπο που θα κινηθούν οι «κιτρινόμαυροι» τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου.

Ο ΠΑΟ στην Ισπανία

Ο Παναθηναϊκός έχασε το παιχνίδι με την Αθλέτικ Μπιλμπάο μέσα από τα χέρια του και πλέον είναι αναγκασμένος στην Ισπανία …για το θαύμα. Οι «πράσινοι» χρειάζονται νίκη με δύο γκολ διαφορά για να γυρίσουν το 3-2 του πρώτου αγώνα και να πάρουν την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει στην αποστολή 21 ποδοσφαιριστές, ενώ εκτός έμειναν για μία ακόμη φορά οι τραυματίες Βιγιαφάνιες, Κουλιμπαλί, Μολέδο και Ρέις.

Αναλυτικά η αποστολή: Βλαχοδήμος, Στιλ, Κότσαρης, Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Χουλτ, Ευαγγέλου, Γιόχανσον, Ζέκα, Λουντ, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Άλτμαν, Καμπέσας, Μολίνς, Τσάβες, Λουτσιάνο, Μπουζούκης, Πίσπας και Εμμανουηλίδης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου