ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άλλαξε η ώρα … “αλλαγές” και στο πλάνο

άλλαξε-η-ώρα-αλλαγές-και-στο-πλάνο-502932

Αλλαγή στην ώρα έναρξης του αγώνα της Κυριακή, αλλά και αλλαγή στα πλάνα της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου που θέλει και κόντρα στην παράδοση να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ. Τελικά στις 6.15μ.μ της Κυριακής και όχι στις 4μ.μ όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί θα διεξαχθεί η αναμέτρηση μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού Βόλου στο γήπεδο της Τούμπας για την 3η αγωνιστική, όπως ανακοίνωσε χθες και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της η Super League. H ανακοίνωση αναφέρει: «Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΠΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ, θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18.15 (αντί για τις 16.00)».

Έτσι, το πρόγραμμα όλης της αγωνιστικής διαμορφώθηκε ως εξής:

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου: Εργοτέλης – Ξάνθη (17:15) NOVA, Ηρακλής – Λάρισα (17:15) NOVA, Καβάλα – Παναθηναϊκός (19:30) NOVA

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου: Κέρκυρα – Ατρόμητος (16:00) , ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός Βόλου (18:15) NOVA, Πανιώνιος – Αρης (18:15) NOVA, Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός Π.(18:15) NOVA και ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης (20:30) NOVA.

Στον Ολυμπιακό δεν αλλάζει τίποτα από την αλλαγή της ώρας, ο στόχος παραμένει ο ίδιος με τον προπονητή Σάκη Τσιώλη πάντως να σκέπτεται κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ενδεκάδας σε σχέση με το προηγούμενο χαμένο ματς στο Βόλο με τον Εργοτέλη.

Οι αλλαγές στον Ολυμπιακό πιθανόν θα είναι η επαναφορά του Στάθη Ρόκκα και του Χουάν Μαρτίν στο αρχικό σχήμα αφού και στο τελευταίο ματς με την είσοδο τους στο παιγνίδι έδωσαν καλύτερο ρυθμό στην ομάδα … Η αποστολή του Ολυμπιακού την Κυριακή είναι εξόχως δύσκολη και λόγω προϊστορίας αφού δεν υπάρχει ερυθρόλευκη νίκη …

Πάντως οι ερυθρόλευκοι έχουν αφήσει πίσω την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη, στην οποία γνώρισαν και την πρώτη φετινή τους ήττα και σκέφτονται μόνο τον ΠΑΟΚ τον οποίο είδαν χθες σε ευρωπαϊκή του παρουσία, ενώ ο Σάκης Τσιώλης τον έχει μελετήσει τόσο στο ματς στην Τρίπολη αλλά πολύ περισσότερο στο πρώτο του ματς στην Τούμπα με τον Πανσερραικό.

Τα εισιτήρια με ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της, που θα μεταβούν οργανωμένα ή μεμονωμένα στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου, στο γήπεδο της Τούμπας, στις 6.15 μ.μ. για τον αγώνα ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, τους ενημερώνει για τα εξής: Το εισιτήριο του αγώνα στοιχίζει 15 ευρώ. Οι οργανωμένοι φίλαθλοι, οι οποίοι θα ταξιδέψουν με τα πούλμαν των συνδέσμων, τα οποία αναχωρούν την Κυριακή το πρωί από το Δημαρχείο του Βόλου για τη Θεσσαλονίκη, θα προμηθευτούν τα εισιτήριά τους με ονομαστική κατάσταση (ονοματεπώνυμο και απαραίτητη επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας), από τους κατά τόπους συνδέσμους των οργανωμένων φιλάθλων στο Βόλο. Οι μεμονωμένοι εκδρομείς-φίλαθλοι από Βόλο ή οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου που είναι κάτοικοι Θεσσαλονίκης, θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους, με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και μόνο είτε από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου στο Βόλο, Π. Μελά 3 με Ιάσονος, στον 3ο όροφο, είτε την ημέρα του αγώνα έξω από τη Θύρα 8 του γηπέδου της Τούμπας αντίστοιχα, όπου θα βρίσκεται υπάλληλος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ δύο ώρες πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Όλοι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου θα φιλοξενηθούν στη Θύρα 8 του γηπέδου Α.Σ. ΠΑΟΚ Τούμπας. Τέλος, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου για μια ακόμη φορά οφείλουν να μη συμμετέχουν σε οποιαδήποτε ανταλλαγή ύβρεων και τυχόν επεισοδίων, ακόμη και αν προκληθούν και να επιδείξουν σε κάθε περίπτωση κόσμια συμπεριφορά, σύμφωνη πάντα με τα αθλητικά ιδεώδη.

Στην Τούμπα οι Austrian Boys

Για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου στην Τούμπα προετοιμάζονται οι φίλοι της ομάδας μετά την εξασφάλιση 400 εισιτηρίων από την ΠΑΕ.

Από το σύνδεσμο των Austrian Boys λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση. «Και όμως δεν ζούμε μια ουτοπία, η ομάδα μας και ο λαός μας την Κυριακή το απόγευμα φιλοξενείται στην πιο καυτή έδρα της Ελλάδος, στο ιστορικό γήπεδο της Τούμπας. Η πρώτη φετινή εκτός έδρας εκδρομή στη Μακεδονία έφτασε. Καλούμε τα μέλη μας να δηλώσουν στα γραφεία μας το συντομότερο συμμετοχή τις ώρες 6 μ.μ.-10 μ.μ. ώστε το κομβόι τη Κυριακή να δώσει το δικό του βολιώτικο χρώμα στην εθνική οδό. Ενημερώνουμε τα μέλη και τους φιλάθλους μας πως υπάρχουν πούλμαν για όλες τις ηλικίες, ώστε να έχει ο καθένας την επιλογή με ποιο θα ταξιδέψει για να φτάσουμε στο προορισμό μας να βοηθήσουμε την ομάδα για ένα ακόμη θρίαμβο. Η τιμή της συμμετοχής είναι 12 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες στην έδρα των γραφείων μας Ιωλκού-Μαγνήτων. Ολοι στη Τούμπα για ένα ακόμη θρίαμβο».

Ανακοίνωση Συνδέσμου Φιλάθλων

Η Διοίκηση του ΣΦΟΒ καλεί τα μέλη της την Κυριακή στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα πάλι να είναι εκεί οργανωμένα, δίνοντας το παρών και τη βοήθειά μας στην ομάδα, πιστεύοντας στο θετικό αποτέλεσμα.

Σε απολογία η ΠΑΕ

Σε απολογία για σήμερα Παρασκευή κάλεσε την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ η ερυθρόλευκη ΠΑΕ καλείται για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα με τον Εργοτέλη επί παραβάσει των άρθρων 1 επ. 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου