ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στη Νεάπολη αύριο ο Βόλος Ν.Π.Σ. με τα Τρίκαλα

στη-νεάπολη-αύριο-ο-βόλος-ν-π-σ-με-τα-τρί-346192

Στο ανακαινισμένο γήπεδο της Νεάπολης θα διεξαχθεί το επόμενο φιλικό του Βόλος Ν.Π.Σ. Συγκεκριμένα, οι «κυανέρυθροι» θα υποδεχθούν αύριο Τετάρτη 23 Αυγούστου την ομάδα των Τρικάλων, στο δυνατότερο (έως τώρα) φιλικό προετοιμασίας, στο οποίο ο τεχνικός της ομάδας Χουάν Φεράντο θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα και ασφαλή συμπεράσματα.

Ο αγώνας της Τετάρτης θα ξεκινήσει στις 6μ.μ. και όπως διευκρινίζεται στο γήπεδο θα μπορούν να εισέρχονται ΜΟΝΟ οι κάτοχοι καρτών μέλους του Volos NFC, ενώ η είσοδος για γυναίκες και παιδιά θα είναι δωρεάν.

Ο Βόλος Ν.Π.Σ. με μεγάλη χαρά και τιμή θα συμμετάσχει στο φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα με αντίπαλο τη μεγάλη και ιστορική ομάδα του ΠΑΟΚ. Ο φιλικός αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 30 Αυγούστου στις 7.00 στο ΕΑΚ, και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Ορφανοτροφείο Βόλου, στην ΕΛΕΠΑΠ Βόλου και στο ίδρυμα Φλόγα.

Για τον λόγο αυτό, η διοίκηση του Βόλος Ν.Π.Σ. καλεί όλους τους υγιείς Βολιώτες φιλάθλους να δείξουν το ανθρώπινο πρόσωπο τους και να αγοράσουν ένα εισιτήριο του φιλικού αγώνα της 30ης Αυγούστου, ώστε όλοι μαζί να στηρίξουμε την προσπάθεια των ιδρυμάτων για την κάλυψη μέρους των αναγκών τους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου