ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σαββατοκύριακο φιλικών για τη Μεταμόρφωση

σαββατοκύριακο-φιλικών-για-τη-μεταμό-503335

Δύο φιλικά παιχνίδια στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής μπάσκετ περιλαμβάνει το σαββατοκύριακο για τη Μεταμόρφωση. Η βολιώτικη ομάδα, που παράλληλα αναζητά έναν ψηλό για να κλείσει το ρόστερ της, θα αντιμετωπίσει το Σάββατο τη Λαμία και την Κυριακή τον Αλμυρό.
Συγκεκριμένα το Σάββατο το απόγευμα στις 5 θα υποδεχθεί στο κλειστό Βάκης Παρασκευόπουλος την ομάδα της Αναγέννησης Λαμίας, ενώ την Κυριακή επίσης θα φιλοξενήσει στις 4 μ.μ. τον ΓΣ Αλμυρού. Τα δυο αυτά ματς αναμένεται να βοηθήσουν τον προπονητή του βολιώτικου συγκροτήματος Αντώνη Μυριντζή να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα, αλλά και να «ξεμουδιάσουν» και λίγο οι παίκτες από την σκληρή προετοιμασία.
Εκτός από τα δυο αυτά ματς η Μεταμόρφωση έχει προγραμματίσει μια σειρά από φιλικά παιχνίδια για να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στην πρεμιέρα. Συγκεκριμένα θα συμμετάσχει σε τουρνουά προετοιμασίας το οποίο διοργανώνει από κοινού ο Φοίνικας και ο Αστέρας Λάρισας με συμμετοχή και του Αμπελώνα στις 25 και 26 Σεπτεμβρίου. Επίσης θα το διήμερο 2 και 3 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί όπως κάθε χρονιά τουρνουά στη μνήμη του Νίκου Κοντάκη, όπου και θα λάβουν μέρος ο Φίλιππος Βέροιας, το Ιλιον Λιοσίων αλλά και ο Παλαμάς Καρδίτσας.
Οσον αφορά στην αναζήτηση ενός ψηλού παίκτη που θα ενισχύσει την Μεταμόρφωση μέσα στη ρακέτα, οι προσπάθειες συνεχίζονται, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις. Υπάρχουν κάποιοι καλαθοσφαιριστές που εξετάζουν τις περιπτώσεις τους ο Αντώνης Μυριντζής σε συνεργασία με την διοίκηση, όμως δεν προέκυψε προς το παρόν καμία συμφωνία. Ο τεχνικός της ομάδας περιμένει να λυθεί αυτό το θέμα όσο το δυνατόν συντομότερα, ώστε ο παίκτης που θα αποκτηθεί να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας και να μπορέσει να έχει προσαρμοστεί πλήρως έως την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Οι άνθρωποι του συλλόγου προσπαθούν να συνδυάσουν την αξιόπιστη λύση με τα οικονομικά δεδομένα που θέτουν και αυτό δεν είναι εύκολο. Στο τέλος της εβδομάδας πάντως ή το αργότερο στις αρχές της άλλης ίσως υπάρξουν εξελίξεις για το θέμα της μεταγραφής ενός παίκτη, που θα αποτελέσει την τελευταία κίνηση ενίσχυση της Μεταμόρφωσης, που φέτος θα αγωνιστεί για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου