ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σοκ με Στουρνάρα στη Νίκη

σοκ-με-στουρνάρα-στη-νίκη-503345

Σοκ με Στουρνάρα στη Νίκη Βόλου. Ο έμπειρος αμυντικός που αποτέλεσε από τις βασικές επιλογές του Χόρχε Μπάριος στα δυο πρώτα παιχνίδια της ομάδας και διακρίθηκε ιδιαίτερα για το πάθος του και την αγωνιστικότητά του, θα μείνει ένα μήνα εκτός δράσης.
Ο Στουρνάρας δέχτηκε κλωτσιά στον αγώνα με τον Αετό Σκύδρας, αλλά συνέχισε να αγωνίζεται μέχρι το 78’ όταν και αντικαταστάθηκε. Κανείς δεν πίστευε ότι θα ήταν κάτι σοβαρό, όμως η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε έδειξε χθες ότι υπάρχει πρόβλημα.
Ο Στουρνάρας υπέστη ρήξη έξω πλαγίου συνδέσμου στην κατάφυση της περόνης και υπολογίζεται ότι θα χάσει τα επόμενα τέσσερα ματς του πρωταθλήματος. Το τεχνικό τιμ αναγκάζεται να αλλάξει την ενδεκάδα και τα πλάνα του για το παιχνίδι με την Καλλονή, την ώρα που περιμένει να δει αν θα έχει στη διάθεσή του και τους Γραμματικόπουλο, Σωτρίνη και Μαλντονάδο. Η απουσία του Στουρνάρα προβληματίζει αρκετά τον Χόρχε Μπάριος και ο ποδοσφαιριστής που φαίνεται πως θα κληθεί να τον αντικαταστήσει θα είναι ο Βολιώτης Κώστας Καρακώστας. Ηδη ο Στουρνάρας ξεκίνησε θεραπευτική αγωγή για την αποκατάσταση του τραυματισμού του, ενώ ο ίδιος δηλώνει ότι ακόμα και έτσι θα βρίσκεται δίπλα στους συμπαίκτες του: «Και οι τραυματισμοί είναι μέσα στο πρόγραμμα. Είναι μια ατυχία, αλλά πρέπει όπως και να χει να είμαι δίπλα στους συμπαίκτες μου. Ακόμα κι έτσι θα είμαι κοντά τους να τους στηρίξω και να τους εμψυχώσω. Θα προσπαθήσω να επιστρέψω όσο γρηγορότερα μπορώ στους αγωνιστικούς χώρους. Πιστεύω να γυρίσω πιο δυνατός».
Οσον αφορά στον Αντώνη Σωτρίνη, σήμερα θα ξεκαθαρίσει αν θα είναι έτοιμος για αγωνιστεί στο παιχνίδι της Κυριακής. Ο Λαρισαίος αμυντικός αποχώρησε επίσης τραυματίας από το ματς στη Σκύδρα και διαπιστώθηκε ότι ταλαιπωρείται από διάταση. Σήμερα θα προσπαθήσει να ανεβάσει ρυθμούς και αν δεν νιώσει ενοχλήσεις θα τεθεί εκτός απροόπτου στα πλάνα του Χόρχε Μπάριος για την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής.
Από κει και πέρα δεν έχει φτάσει ακόμα η μπλε κάρτα του Μαλντονάδο. Ο Παραγουανός δεν έχει κάνει προς το παρόν λόγω αυτού του προβλήματος το ντεμπούτο του σε επίσημο παιχνίδι με την φανέλα της Νίκης. Χθες ο Στράτος Γιδόπουλος επικοινώνησε με την ΕΠΟ και οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας του είπαν ότι ίσως τελικά εκδοθεί προσωρινό δελτίο από την ερχόμενη εβδομάδα, αν καθυστερήσει κι άλλο η μπλε κάρτα του ποδοσφαιριστή.
Παράλληλα ο νεαρός Γιώργος Γραμματικόπουλος καθημερινά δείχνει να «πατάει» όλο και καλύτερα το πόδι του. Αν και συνέχισε χθες το ατομικό πρόγραμμα, φαίνεται πως ο Ουρουγουανός τεχνικός θα τον υπολογίζει κανονικά για το παιχνίδι με την Καλλονή.
Όπως και να χει οι κυανόλευκοι παρά τα προβλήματα εμφανίζονται έτοιμοι για την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα της Football League 2. Μετά την ισοπαλία στην πρεμιέρα κόντρα στον Αετό Σκύδρας, οι κυανόλευκοι δίνουν την Κυριακή το πρώτο ματς στην έδρα τους με αντίπαλο την Καλλονή και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να προσθέσουν τρεις βαθμούς στο ενεργητικό τους.
Στην προσπάθεια αυτή αναμένεται να συμβάλλει και ο κόσμος της ομάδας, με τους φιλάθλους να σχεδιάζουν να δώσουν δυναμικό παρών. Το γήπεδο της Νεάπολης αναμένεται να προσελκύσει αρκετό κόσμο την Κυριακή το απόγευμα.
Η Καλλονή πάντως, παρότι νεοφώτιστη αποτελεί έναν εξαιρετικά επικίνδυνο αντίπαλο. Αυτό αποδεικνύεται και από την ανατροπή που έκανε στην πρεμιέρα αναγκάζοντας την Ζάκυνθο στην πρώτη της απώλεια και κερδίζοντας την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Θα έρθει με σκοπό να κάνει τη ζημιά στη Νίκη Βόλου, μια και ένα τέτοιο ματς αποτελεί πρόκληση για την ομάδα της Λέσβου και τους παίκτες της και πρέπει να προσεχτεί ιδιαίτερα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου