ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Προσήλωση στο στόχο για Ολυμπιακό Βόλου

προσήλωση-στο-στόχο-για-ολυμπιακό-βόλ-503362

Την επιστροφή στις επιτυχίες επιδιώκει ο Ολυμπιακός Βόλου στο κυριακάτικο παιχνίδι με την ομάδα του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με τον δικέφαλο του Βορρά να αγωνίζεται σήμερα στο Βέλγιο για την πρώτη αγωνιστική του Europa League.

Η αποστολή είναι εξόχως δύσκολη για την ομάδα του Σάκη Τσιώλη, υπάρχει όμως πάντα η πίστη για ένα καλό αποτέλεσμα. Οι ερυθρόλευκοι έχουν αφήσει πίσω την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη, στην οποία γνώρισαν και την πρώτη φετινή τους ήττα, απογοητεύοντας εν μέρει τους φίλους τους.

Παρά την ήττα όμως υπάρχει η πίστη και η αισιοδοξία για καλή συνέχεια που θα αναγκάσει και πάλι τους φίλους της βολιώτικης ομάδας να πανηγυρίσουν. Οι ερυθρόλευκοι αναμένεται να παρακολουθήσουν σήμερα την αναμέτρηση του δικεφάλου του Βορρά και να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα για την κατάσταση του προσεχούς αντιπάλου τους.

Ένας παράγοντας πάντως που θα κοιτάξει να εκμεταλλευτεί η τεχνική ηγεσία των ερυθρόλευκων είναι η κούραση της ομάδας του Παύλου Δερμιτζάκη από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Στα θετικά για τους ερυθρόλευκους συγκαταλέγεται επίσης το γεγονός ότι δεν υπάρχουν απόντες στο μπλοκάκι του Σάκη Τσιώλη, είτε αυτοί είναι τραυματίες είτε τιμωρημένοι. Χθες η προπόνηση διεξήχθη στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού, ενώ το πρωί έκαναν βάρη.

Η έδρα της Τούμπας όμως αναμένεται να παίξει το δικό της ρόλο και εντολή της τεχνικής ηγεσίας είναι οι ποδοσφαιριστές να μείνουν προσηλωμένοι όσο μπορούν στο στόχο τους και στην τακτική. Είναι επίσης βέβαιο πως ο Ολυμπιακός στην Τούμπα δεν θα κατέβει έχοντας επιθετικούς προσανατολισμούς, μιας και κάτι τέτοιο θα μπορούσε να το πληρώσει, με τον ΠΑΟΚ να έχει γρήγορους και ικανούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν την ζημιά ανά πάσα στιγμή.

Ο Μήτσιος σφυρίζει

Ο διαιτητής Χρήστος Μήτσιος από τον ΣΔΠ Ηπείρου θα αναλάβει να διευθύνει την αναμέτρηση ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό Βόλου για την τρίτη αγωνιστική, όπως ανακοίνωσε χθες η ΕΠΟ. Ο Γιαννιώτης ρέφερι έχει σφυρίξει ακόμη μία φορά στο φετινό πρωτάθλημα της Super League και ήταν η αναμέτρηση ανάμεσα σε Εργοτέλη και Αστέρα Τρίπολης το οποίο έληξε με 0-1, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα. Ο Μήτσιος έχει διευθύνει ακόμη μία φορά αναμέτρηση των ερυθρόλευκων στο παρελθόν, μιας και στις 28/10/07 ο Ολυμπιακός είχε φιλοξενήσει το Χαϊδάρι, με το τελικό σκορ να είναι 1-1 στην πρώτη του Σούλη Παπαδόπουλου στον ερυθρόλευκο πάγκο.

O Aλέξανδρος Ζέρης στην Εθνική Παίδων

Ο Αλέξανδρος Ζέρης του Ολυμπιακού Βόλου κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό προπονητή Θοδωρή Παχατουρίδη και συμμετείχε στην αποστολή της Εθνικής Παίδων για το χθεσινό φιλικό αγώνα με την ΕΠΣ Κοζάνης.

Τα εισιτήρια με ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της, που θα μεταβούν οργανωμένα ή μεμονωμένα στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου, στο γήπεδο της Τούμπας, στις 4 μ.μ. για τον αγώνα ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, τους ενημερώνει για τα εξής: Το εισιτήριο του αγώνα στοιχίζει 15 ευρώ. Οι οργανωμένοι φίλαθλοι, οι οποίοι θα ταξιδέψουν με τα πούλμαν των συνδέσμων, τα οποία αναχωρούν την Κυριακή το πρωί από το Δημαρχείο του Βόλου για τη Θεσσαλονίκη, θα προμηθευτούν τα εισιτήριά τους με ονομαστική κατάσταση (ονοματεπώνυμο και απαραίτητη επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας), από τους κατά τόπους συνδέσμους των οργανωμένων φιλάθλων στο Βόλο. Οι μεμονωμένοι εκδρομείς-φίλαθλοι από Βόλο ή οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου που είναι κάτοικοι Θεσσαλονίκης, θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους, με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και μόνο είτε από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου στο Βόλο, Π. Μελά 3 με Ιάσονος, στον 3ο όροφο (η προπώληση εισιτηρίων ξεκινά από την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου), είτε την ημέρα του αγώνα έξω από τη Θύρα 8 του γηπέδου της Τούμπας αντίστοιχα, όπου θα βρίσκεται υπάλληλος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ δύο ώρες πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Όλοι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου θα φιλοξενηθούν στη Θύρα 8 του γηπέδου Α.Σ. ΠΑΟΚ Τούμπας. Τέλος, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου για μια ακόμη φορά οφείλουν να μη συμμετέχουν σε οποιαδήποτε ανταλλαγή ύβρεων και τυχόν επεισοδίων, ακόμη και αν προκληθούν και να επιδείξουν σε κάθε περίπτωση κόσμια συμπεριφορά, σύμφωνη πάντα με τα αθλητικά ιδεώδη.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου