ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρεμιέρα την Κυριακή για Πύρασο και Ρήγα

πρεμιέρα-την-κυριακή-για-πύρασο-και-ρή-503380

Και τώρα τα… δύσκολα. Την Κυριακή Πύρασος και Ρήγας ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους στην πρεμιέρα του Περιφερειακού Πρωταθλήματος της Δ΄ Εθνικής, δίνοντας δύσκολα παιχνίδια απέναντι σε ΑΕ Σπερχειάδας και Απεραντιακό αντίστοιχα.

Πονοκέφαλος τα προβλήματα τραυματισμών

Με αρκετά προβλήματα τραυματισμών συνεχίζει την προετοιμασία του ο Πύρασος ενόψει του Κυριακάτικου ματς κόντρα στην ΑΕ Σπερχειάδας. Ο Λάκης Μπακάλης, που το προηγούμενο Σάββατο στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ιάσωνα Α.Μ στερήθηκε των υπηρεσιών πέντε βασικών παικτών του (Γκάγκας, Στεφανής, Ρουκάς, Αρσένος και Σπύρου), εξακολουθεί να πονοκεφαλιάζει, μιας και όπως όλα δείχνουν οι εν λόγω ποδοσφαιριστές δεν θα είναι έτοιμοι ούτε στον αγώνα της Κυριακής. Παράθυρο ελπίδας υπάρχει μόνο για τον Λ. Γκάγκα, η κατάσταση του οποίου είναι ελαφρώς καλύτερη από των υπολοίπων και ενδεχομένως να προλάβει να αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό του ώστε να συμπεριληφθεί στην αποστολή. Από ‘κει και πέρα ο Λάκης Μπακάλης τόνισε πως η ομάδα του θα πάει στη Σπερχειάδα για θετικό αποτέλεσμα, είτε αυτό μεταφράζεται ως ισοπαλία είτε ως νίκη. Και τα δύο, με βάση το ότι είναι πρεμιέρα και με βάση τις απουσίες που υπάρχουν, θα θεωρηθούν επιτυχία.

Για το καλό ξεκίνημα

Με αισιοδοξία πως η ομάδα μπορεί να μπει με το δεξί στις φετινές επίσημες υποχρεώσεις της προετοιμάζονται στο Ρήγα παίκτες και προπονητικό τιμ για το Κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στον Απεραντιακό. Η ομάδα του Γιώργου Καραμίχαλου επιστρέφει στο Περιφερειακό πρωτάθλημα μετά από έναν χρόνο και θέλει σε πρώτη φάση τουλάχιστον να καθιερωθεί στην κατηγορία. Για να συμβεί κάτι τέτοιο όμως θα πρέπει αγώνες σαν τον ερχόμενο με τον Απεραντιακό, ειδικά μέσα στο Βελεστίνο, να τους κερδίζει ώστε να εκμεταλλευτεί όσο το δυνατόν καλύτερα την έδρα. Στην πρεμιέρα δεν θα αγωνιστούν οι στρατευμένοι Χατζής και Τριχόπουλος, τα θέματα των οποίων θα διευθετηθούν εντός των επόμενων ημερών, ώστε να μπορούν να προπονούνται με την ομάδα και να βρίσκονται στη διάθεση του Γιώργου Καραμίχαλου κατά τη διάρκεια της χρονιάς, ενώ ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού είχε και ο Προβιάς, ο οποίος όμως θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή για το Κυριακάτικο παιχνίδι.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου