ΤΟΠΙΚΟ

Προσθήκη εμπειρίας για τον Ανθιμο Γαζή

προσθήκη-εμπειρίας-για-τον-ανθιμο-γαζ-350281

Μία ακόμη σημαντική κίνηση για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ έκανε η νέα διοίκηση του Ανθίμου Γαζή, αφού συμφώνησε με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή Άρη Ντουκόλη.

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής, γνωστός στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο από τα πολλά χρόνια παρουσίας, όντας δεινός σκόρερ και σπεσιαλίστας στις στημένες φάσεις, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στον Α.Ο. Χιλιαδούς, ενώ αγωνίστηκε με επιτυχία σε Ολυμπιακό βόλου (2006), σε ΑΕ Διμηνίου (Δ’ Εθνική), Ηρακλή Βόλου(20 γκολ σε 18 αγώνες), Δάφνη (21 γκολ) με τελευταίο του σταθμό τον Σαρακηνό, όπου και αγωνίστηκε πέρυσι μέχρι και τον Ιανουάριο, όταν και σταμάτησε για επαγγελματικούς λόγους.

Ο Ντουκόλη διακρίνεται για το δυναμικό του παιχνίδι, την άρτια τεχνική του κατάρτιση αλλά και το ήθος του. Με αυτή τη μεταγραφή ο σύλλογος ενισχύει την επιθετική του γραμμή που ήδη απαρτίζεται από τους Γεωργιάδη, Τζήμα, Τσατσαρώνη, και Φ. Παπαδόπουλο, με τον κόουτς Παναγιώτη Κουρούπη να τρίβει τα χέρια από ικανοποίηση.

Επίσης, η ομάδα των Μηλεών έχει ήδη έρθει σε καταρχήν συμφωνία με άλλους τρείς έμπειρους ποδοσφαιριστές, γίνονται προσπάθειες να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες με τις ομάδες που ανήκουν ώστε να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές τους, οι οποίες αναμένεται να είναι και οι τελευταίες.

Ήδη η ομάδα των Μηλεών βρίσκεται σε ρυθμούς προετοιμασίας, η οποία ξεκίνησε με μεγάλη συμμετοχή από τους ποδοσφαιριστές και με πολύ διάθεση. Τέλος, το πρώτο φιλικό τεστ θα δοθεί την Τετάρτη 23/8 με αντίπαλο τον Ηρακλή Βόλου στο γήπεδο της Γατζέας, ενώ την ίδια μέρα θα μοιραστεί από τη διοίκηση αθλητικό υλικό και ιματισμός, και θα ακολουθήσει ο καθιερωμένος αγιασμός με παρούσα όλη την διοίκηση του συλλόγου αλλά και τους τοπικούς φορείς, που φέτος βρίσκονται όλοι δίπλα σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια ώστε ο σύλλογος να καθιερωθεί στην Α’ τοπική κατηγορία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου