ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τόρης: «Ο πόλεμος είναι μπροστά μας»

τόρης-ο-πόλεμος-είναι-μπροστά-μας-503796

Αισιόδοξος για τη συνέχεια και την πορεία του Ολυμπιακού Βόλου στο πρωτάθλημα δηλώνει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ λίγες μέρες μετά από την ήττα των ερυθρόλευκων από τον Εργοτέλη για τη 2η αγωνιστική. Ο κ. Τόρης μιλώντας στην εκπομπή «Μετά το 90’» εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα, ενώ δήλωσε βέβαιος πως σε ένα χρόνο ο Ροτζέριο θα φορά ξανά τα ερυθρόλευκα.
Όσον αφορά στην ήττα της ομάδας στο Πανθεσσαλικό από τον Εργοτέλη σχολίασε: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, όπως ήταν το κλίμα στο ματς με τον Πανιώνιο το ίδιο είναι και τώρα. Μια μάχη χάθηκε. Ο πόλεμος είναι μπροστά μας. Είναι λογικό όταν χάνει η Μπαρτσελόνα από την Χέρκουλες, να χάσει και ο Ολυμπιακός από τον Εργοτέλη. Εμείς θέλαμε την νίκη σε προσωπικό και διοικητικό επίπεδο περισσότερο από όλους. Η μπάλα είναι στρογγυλή και όπου θέλει κάθεται. Την πρώτη αγωνιστική ο Εργοτέλης έφαγε ένα γκολ από κόντρα και μετά δεν μπόρεσε να γυρίσει το ματς. Το πέναλτι που δεν δόθηκε δεν διαμόρφωσε το αποτέλεσμα, αλλά σίγουρα είναι μία φάση που συζητιέται έντονα και αν είχε δοθεί τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Θα δούμε τις διαιτησίες από εδώ και πέρα και μετά θα παρθεί απόφαση, αλλά δεν νομίζω ότι έγινε και τίποτα ιδιαίτερο. Ήταν άτυχος ο Ολυμπιακός γιατί χάθηκαν κάποιες ευκαιρίες σημαντικές με τις οποίες θα μπορούσαμε τουλάχιστον να πάρουμε το αποτέλεσμα τις ισοπαλίας. Στον Πανιώνιο είχαμε τύχη, αλλά με τον Εργοτέλη όχι».
Για την προσέλευση του κόσμου ανέφερε: «Εμείς είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τον κόσμο και τον ευχαριστούμε γι’ αυτό, αλλά και για την υποστήριξη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα προς τους παίκτες, αφού δεν αποδοκίμασαν παρ’ όλο που το αποτέλεσμα ήταν ατυχές για μας και γι’ αυτό τους αξίζουν συγχαρητήρια . Πιστεύω ότι από εδώ και πέρα ο κόσμος θα έρχεται περισσότερο στο γήπεδο. Σίγουρα ο Εργοτέλης δεν είναι ένα εμπορικός αντίπαλος. Όλη η Ελλάδα ξέρει ότι ο Ολυμπιακός έχει κόσμο, είμαστε η πρώτη ομάδα σε εισιτήρια στην Ελλάδα πέρσι στην Β’ Εθνική και φέτος ευελπιστούμε να περάσουμε τον μ.ο. των δεκάξι ομάδων σε εισιτήρια και νομίζω πως η δυναμική του κόσμου και οι φίλαθλοι τόσο κοντά που θα το καταφέρουμε και αυτό.
Για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του Πανθεσσαλικού απάντησε: «Αυτός δεν είναι χώρος για να παίξεις ποδόσφαιρο. Αυτός είναι χώρος για Ολυμπιακούς αγώνες ή να παίξεις κρίκετ. Ο αθλητικός χώρος αυτός είναι για να βόσκουν τα πρόβατα. Είμαστε σε συνεχείς επαφές με τα Ολυμπιακά Ακίνητα. Σε λίγες μέρες θα οριστικοποιηθεί τι θα γίνει. Δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο γι’ αυτό. Το παλεύουμε για την αλλαγή χλοοτάπητα. Μετά το ματς με την ΑΕΚ υπάρχει ο κατάλληλος χρόνος, γιατί έχουμε δύο εκτός έδρας παιχνίδια, αλλά και τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων και είναι αρκετός ο χρόνος και προλαβαίνουν να γίνουν όλα».

Για τον τρόπο κάλυψης του παιχνιδιού από την ΝΟΒΑ: «Την περασμένη εβδομάδα που ήμουν στον ΟΠΑΠ τέθηκε το θέμα να αλλάξει ο τρόπος μετάδοσης και να πάει από την απέναντι πλευρά για να φαίνεται ο κόσμος, γιατί αυτό που θέλει ο ΟΠΑΠ είναι ο κόσμος και τα γεμάτα γήπεδα. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό να γίνει αυτό, αλλά θα γίνουν προσπάθειες να αλλάξει η μετάδοση του αγώνα και να γίνουν κάποια δημοσιογραφικά και στην απέναντι πλευρά.
Πλέον επόμενος αντίπαλος του Ολυμπιακού είναι ο ΠΑΟΚ. Για την αναμέτρηση της Τούμπας επεσήμανε: «Ότι πάμε για διπλό είναι το μόνο σίγουρο. Εμείς πάμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Ο Πανσερραϊκός πήγε, έπαιξε καλά και δυσκόλεψε πάρα πολύ τον ΠΑΟΚ. Έτσι και εμείς πάμε να κερδίσουμε, δεν πάμε σε κανένα ματς για να χάσουμε. Πιστεύω ότι το ματς αυτό είναι μέσα στα μέτρα του Ολυμπιακού. Μπορεί να κάνει την ζημιά εκτός. Γιατί είναι άλλο το σύστημα που παίζει μια ομάδα εντός έδρας και άλλο εκτός. Αν μας βοηθήσει και η τύχη, γιατί να μην πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Είμαστε αισιόδοξοι και σίγουρα πιστεύουμε στις δυνατότητες της ομάδας».
Όσον αφορά στην επιστροφή του Βραζιλιάνου Ροτζέριο Μάρτινς που πέρυσι αγωνίστηκε με επιτυχία στους ερυθρόλευκους και φέτος επέστρεψε στον Αστέρα Τρίπολης πρόσθεσε: «Για ένα χρόνο έφυγε, μπορεί και πιο λίγο. Ο Ροτζέριο θέλει να γυρίσει στο Βόλο. Τον αγαπάει πολύ, όπως αγαπάει και την ομάδα. Είναι τόσο καλό παιδί και γενικά ο Ολυμπιακός Βόλου και οι ποδοσφαιριστές του είναι καλά παιδιά. Είναι ένα κριτήριο και για τη διοίκηση αυτό. Αλλά ο Ροτζέριο είμαι σίγουρος ότι του χρόνου θα είναι και πάλι κοντά μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου